~~Czerwona Gailadia napisał(a): co ty Lucuś chcesz pokazać tymi cytatami?...co chcesz przykryć? ...nie masz czym ;D ''ukąsić więc wyszukujesz takie bzdury?
na dodatek Lucjan ...jak ty to robisz że co wpis to walisz ''BABOLE''? ;D
Janusz to co robię cytując wpisy o tobie to maja wdzięczność za wyszukiwanie moich błędów .
Janusz ja bym ci nieba przychylił abyś poznał sam siebie , co jest z tobą nie tak że od lat szukasz kogoś aby wylać na niego
nagromadzonego w tobie jad .
Janusz , jak przed laty tak i teraz szukasz zaczepki , zmieniasz pseudonimy , miało to miejsce w temacie założonym specjalnie dla ciebie przez redaktora Marcina .
Alter unikał jak mógł aby nie wchodzić w pyskówki z tobą , na jego jeden wpis odpowiadałeś pięcioma , szukałeś zaczepki a jak dostałeś " kopa " straszyłeś sądem , to samo dotyczy PanaM jak sam napisałeś twojego kolegi .
Nie trzeba było długo czekać aby PanM z twojego kolegi został tym na którego zacząłeś wylewać swoje " brudy " , nie obyło się bez straszenia sądem Pana M .
Kolejnym którego straszyłeś sądem i hejtowałeś był skorn , od jakiegoś czasu przyszedł czas na mnie , jakby ci tego było mało dołączyłeś Jurka , nie wiem tylko kogo chcesz pozwać przed sąd mnie czy Jurka .
Pożyjemy zobaczymy , miłego dnia .