~~Alabastrowy Tytoń napisał(a): Szanowny Panie redaktorze. Piszę Pan że „Społeczność lokalna pyta”. Daje Panu do jutra czas aby napisać artykuł tak jak należy. Bo to Pan nie ma prawa się wypowiadać co lokalne społeczeństwo chce, chyba że jest Pan w stanie udowodnić że Pan rozmawiał z wszystkimi mieszkańcami. Nie życzę sobie aby Pan się wypowiadał za mnie, lokalnego mieszkańca. Brak dostosowania się, skutkuje poważnymi konsekwencjami. Katalog waszych powiązań i manipulacji jest długi i udokumentowany. Pozdrawiam
~~Zgniły Wawrzynek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Alabastrowy Tytoń napisał(a): Szanowny Panie redaktorze. Piszę Pan że „Społeczność lokalna pyta”. Daje Panu do jutra czas aby napisać artykuł tak jak należy. Bo to Pan nie ma prawa się wypowiadać co lokalne społeczeństwo chce, chyba że jest Pan w stanie udowodnić że Pan rozmawiał z wszystkimi mieszkańcami. Nie życzę sobie aby Pan się wypowiadał za mnie, lokalnego mieszkańca. Brak dostosowania się, skutkuje poważnymi konsekwencjami. Katalog waszych powiązań i manipulacji jest długi i udokumentowany. Pozdrawiam
Przesiądź się do "wygwizdowa" będziesz szczęśliwszy.
~~HELA napisał(a): CAŁA POLSKA SZUKAŁA IZY. P.
DYREKORA SIĘ CZEPIACIE.
PRETENSJE DO WSZYSTKICH.
A. MOŻE PANI IZA SIĘ WYPOWIE.
~~Sinoniebieski Pierwiosnek napisał(a): Panie Prezydencie Roman-może ogłosi Pan konkurs na dyrektora TV Bolesławiec ;)
konkurs wygra Kamol Barczyk i bedzie mogł wystepowac w kazdym wydaniu
a i mniej zadłuzy stacje TV niź SZPITAL;)))Prosze to rozpatrzeć;)
~~Zgniły Wawrzynek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Alabastrowy Tytoń napisał(a): Szanowny Panie redaktorze. Piszę Pan że „Społeczność lokalna pyta”. Daje Panu do jutra czas aby napisać artykuł tak jak należy. Bo to Pan nie ma prawa się wypowiadać co lokalne społeczeństwo chce, chyba że jest Pan w stanie udowodnić że Pan rozmawiał z wszystkimi mieszkańcami. Nie życzę sobie aby Pan się wypowiadał za mnie, lokalnego mieszkańca. Brak dostosowania się, skutkuje poważnymi konsekwencjami. Katalog waszych powiązań i manipulacji jest długi i udokumentowany. Pozdrawiam
Przesiądź się do "wygwizdowa" będziesz szczęśliwszy.