~~Grafitowa Hortensja napisał(a): A ja chciałem zwrócić uwagę że nasz wspaniały radny Mierzwa to chyba swój okręg ma gdzieś. Zero zainteresowania.
~~Adler napisał(a):Ktoś napisał: ~~Grafitowa Hortensja napisał(a): A ja chciałem zwrócić uwagę że nasz wspaniały radny Mierzwa to chyba swój okręg ma gdzieś. Zero zainteresowania.
A ja myślę, że Świder ma gdzieś wyborców bo jej program wyborczy to jedno kłamstwo.
~~Różowawa Szałwia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Adler napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Grafitowa Hortensja napisał(a): A ja chciałem zwrócić uwagę że nasz wspaniały radny Mierzwa to chyba swój okręg ma gdzieś. Zero zainteresowania.
A ja myślę, że Świder ma gdzieś wyborców bo jej program wyborczy to jedno kłamstwo.
A ja myślę .że jedyne rozwiązanie to rozgonić całe towarzystwo ,rozpisać nowe wybory , wybrać nowego Burmistrza ,broń Boże starego RR i nową Radę .
Nowa Rada jest super, rozbiła układ Świder
~~Mieszkanka Rynku napisał(a): Jacy Wy jesteście dziecinni. Nie dziwię się że ludzie mają o radnych od Relicha takie złe zdanie . Dziecinada. Zachowujecie się jak dzieci w przedszkolu albo gorzej. Wstyd mi za Was
~~Grafitowa Hortensja napisał(a): A ja chciałem zwrócić uwagę że nasz wspaniały radny Mierzwa to chyba swój okręg ma gdzieś. Zero zainteresowania.Ja też składam skargę na radnego Sudoła . Bo nigdzie go nie ma i niczym się nie interesuje .