~~Sumienie napisał(a): Pytanko do zwolenników rządu. Jak się czujecie popierając ludzi, którzy sprzedali nas naszemu sąsiadowi... który napadł na nas w 1939 roku i przez 6 lat dokonywał na nas najgorszych w historii ludzkości zbrodni, obozy zagłady, eksterminacja, eksperymenty, robienie mydła z ludzi itp. itd.?? Co wy macie w głowach?
~~Rudobrązowy Kaczeniec napisał(a):cha cha cha też tak mi się wydaje.Ktoś napisał: ~~Sumienie napisał(a): Pytanko do zwolenników rządu. Jak się czujecie popierając ludzi, którzy sprzedali nas naszemu sąsiadowi... który napadł na nas w 1939 roku i przez 6 lat dokonywał na nas najgorszych w historii ludzkości zbrodni, obozy zagłady, eksterminacja, eksperymenty, robienie mydła z ludzi itp. itd.?? Co wy macie w głowach?
Odezwał się ten co spowodował wypadek i w wyniku uderzenia coś z głowa nie tak
~~Rudobrązowy Kaczeniec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Sumienie napisał(a): Pytanko do zwolenników rządu. Jak się czujecie popierając ludzi, którzy sprzedali nas naszemu sąsiadowi... który napadł na nas w 1939 roku i przez 6 lat dokonywał na nas najgorszych w historii ludzkości zbrodni, obozy zagłady, eksterminacja, eksperymenty, robienie mydła z ludzi itp. itd.?? Co wy macie w głowach?
~~Różowawa Krwawnica napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rudobrązowy Kaczeniec napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Sumienie napisał(a): Pytanko do zwolenników rządu. Jak się czujecie popierając ludzi, którzy sprzedali nas naszemu sąsiadowi... który napadł na nas w 1939 roku i przez 6 lat dokonywał na nas najgorszych w historii ludzkości zbrodni, obozy zagłady, eksterminacja, eksperymenty, robienie mydła z ludzi itp. itd.?? Co wy macie w głowach?
cha cha cha też tak mi się wydaje.
Prawda sprzedawczyki za pizzę.
~~Różowawa Krwawnica napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rudobrązowy Kaczeniec napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Sumienie napisał(a): Pytanko do zwolenników rządu. Jak się czujecie popierając ludzi, którzy sprzedali nas naszemu sąsiadowi... który napadł na nas w 1939 roku i przez 6 lat dokonywał na nas najgorszych w historii ludzkości zbrodni, obozy zagłady, eksterminacja, eksperymenty, robienie mydła z ludzi itp. itd.?? Co wy macie w głowach?
cha cha cha też tak mi się wydaje.
Odezwało się dwóch durniów nie znających historii. Kaczeniec ma rację!
~~Łobuz napisał(a): Hulajnoga to już norma w naszym mieście a wczoraj wracając z pracy po 15 ... na deskorolce jedzie sobie drogą od Sądu wymijając inne auta to z prawej to z lewej to środkiem i tak cały czas aż do Karola Miarki i dalej na wojska polskiego gdy krzyknąłem do niego co ty baranie robisz dostałem kilka fakenòw i tyle sobie z tego zrobił pozdrawiam miłego pana bo nie był to gnojek i mam nadzieję że spotkamy się w innych okolicznościach a tak na marginesie to wszystko się nagrało Zastosowana autokorekta