~~Jaskrawozielona Lantana niezalogowany 12 września 2024r. o 16:33
interia. pl
„ Czesi szykują się na powódź stulecia. Robią miejsce w zbiornikach
Jakub Wojciechowski
Świat
Coraz bardziej niepokojąca sytuacja w Czechach. U naszych południowych sąsiadów wkrótce może nastąpić prawdziwa powódź stulecia.
Wszystko za sprawą niżu genueńskiego Boris, który niesie potężne ulewy. W niektórych miejscach może dojść do powtórki katastrofalnych powodzi z 1997 i 2002 roku. Czesi przyspieszają opróżnianie zbiorników retencyjnych. . . ”
Czy prognozowana powódź
zaleje baseniki
imienia Piotra Romana
na ul Spacerowej ,
tak jak w 1997 r ?
~~Szkarłatny Kuflik niezalogowany 12 września 2024r. o 17:39
Apogeum w sobotę?, zobaczycie jakie to będzie apogeum. Wszystkie newsy to tylko nakręcanie spirali strachu. Durny naród ma robić w gacie a globaliści swoje. Ja już mam polewkę z tych informacji i biadolenia ludzi dookoła. Weekken przeleci normalnie z jakimś tam opadłem i tyle. Ale najważniejsze to masz się bać, jak w skecz Neonówki codziennie nowego wroga.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.