~~pytanie 4 napisał(a): Dzisiejszej nocy (z 14 na 15 września) auta strażaków z OSP Cisie, którzy pojechali na akcję i pozostawili je na skrzyżowaniu ul. Cisiańskiej z ul. Zielona i ul. Wręczycka w miejscowości Blachownia zostały okradzione oraz zostały z nich powybijane szyby. SKANDAL!
Ciekawe czy to informatycy i filmowcy od Wawrzyka , czy nasi katolicy niezłomni ? Buk , honor , ojczyzna!
~~Me 109 napisał(a):Ktoś napisał: ~~pytanie 4 napisał(a): Dzisiejszej nocy (z 14 na 15 września) auta strażaków z OSP Cisie, którzy pojechali na akcję i pozostawili je na skrzyżowaniu ul. Cisiańskiej z ul. Zielona i ul. Wręczycka w miejscowości Blachownia zostały okradzione oraz zostały z nich powybijane szyby. SKANDAL!
Ciekawe czy to informatycy i filmowcy od Wawrzyka , czy nasi katolicy niezłomni ? Buk , honor , ojczyzna!
lekarze/inżynierowie z czarnego lądu,deutschland deutschland iber ales
~~Me 109 napisał(a):Ktoś napisał: ~~pytanie 4 napisał(a): Dzisiejszej nocy (z 14 na 15 września) auta strażaków z OSP Cisie, którzy pojechali na akcję i pozostawili je na skrzyżowaniu ul. Cisiańskiej z ul. Zielona i ul. Wręczycka w miejscowości Blachownia zostały okradzione oraz zostały z nich powybijane szyby. SKANDAL!
lekarze/inżynierowie z czarnego lądu,deutschland deutschland iber ales
~~Butelkowy Kocanki napisał(a): ” W trakcie powodzi w 2012 roku, Bronisław Komorowski wykazał się nietaktem wobec poszkodowanych przez żywioł mówiąc do dziennikarzy:
„miałem przyjemność wizytowania terenów zalanych”,
a także:
„W zeszłym roku powódź, w tym roku powódź, więc pewnie ludzie są już oswojeni, obyci z żywiołem.”
Na
pocieszenie stwierdził:
„Woda ma to do siebie, że się zbiera i stanowi zagrożenie, a potem spływa do Bałtyku.”
~~pytanie retoryczne napisał(a):Ktoś napisał: ~~Butelkowy Kocanki napisał(a): ” W trakcie powodzi w 2012 roku, Bronisław Komorowski wykazał się nietaktem wobec poszkodowanych przez żywioł mówiąc do dziennikarzy:
„miałem przyjemność wizytowania terenów zalanych”,
a także:
„W zeszłym roku powódź, w tym roku powódź, więc pewnie ludzie są już oswojeni, obyci z żywiołem.”
Na
pocieszenie stwierdził:
„Woda ma to do siebie, że się zbiera i stanowi zagrożenie, a potem spływa do Bałtyku.”
A Kaczyński do skarżącego się obywatela obywatela powiedział ,, spieprzaj dziadu '' . I co ty na to ?