~~Mieszkanka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Niebieskozielony Szarłat napisał(a): teraz kiedy widać to wszystko pomyślcie dalej...
co by tu się działo gdyby tak z dnia na dzień ktoś-w domyśle ;D Rosja - zaatakował nasz kraj...
resztą pozostawiam waszej wyobraźni...;D
Wszędzie czyha zagrożenie...nie tylko od strony Rosji ... ja bym się bardziej bała rządzących i ich decyzji....
~~Liliowobiały Wiąz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Płomienisty Driakiew napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Liliowobiały Wiąz napisał(a): Udało się zobaczymy co z tego wyniknie. Powiedziałam że nie mam możliwości zaopatrzyć się w worki z piaskiem, pan odpowiedział że już dzwoni w tej sprawie, zapisał adres i się rozłączył.
kto w sztabie bo bez Cara nie ma decyzji
Nie przedstawił się. Ale nic się nie dzieje więc myślę że to tylko działanie na zwłokę : (
~~Jasnoturkusowa Kalia napisał(a): ul. Pogodna jest pierwsza do podtopienia, deweloperka...Ktoś napisał: ~~Liliowobiały Wiąz napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Płomienisty Driakiew napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Liliowobiały Wiąz napisał(a): Udało się zobaczymy co z tego wyniknie. Powiedziałam że nie mam możliwości zaopatrzyć się w worki z piaskiem, pan odpowiedział że już dzwoni w tej sprawie, zapisał adres i się rozłączył.
kto w sztabie bo bez Cara nie ma decyzji
Nie przedstawił się. Ale nic się nie dzieje więc myślę że to tylko działanie na zwłokę : (
Nie zapomnimy