~~Gość napisał(a): A ja mam koncepcje dietę radnych z Gminy Bolesławiec, Rady Miasta Bolesławiec i Powiatu Boleslawieckiego przeznaczyć na rzecz poszkodowanych - to byłby Gest!i to jest super koncepcja!!!
~~Zly napisał(a): Niech teraz odszkodowanie zapłacą ci co doprowadzili do takich zaniedbań. Powodz1997r była przestroga nie wzięliście z tego lekcji. wszyscy odpowiedzialni powinni być skazani.
~~Zly napisał(a): Niech teraz odszkodowanie zapłacą ci co doprowadzili do takich zaniedbań. Powodz1997r była przestroga nie wzięliście z tego lekcji. wszyscy odpowiedzialni powinni być skazani.
~~Zenobiusz napisał(a): A kasta pasożytnicza czyli franciszkanie z zalanego Kłodzka zaapelowali do parafian o pomoc - oczywiście finansową i podali konto do wpłat. Ich apel wywołał burzę w sieci. Dostało się wielebnym jobów co nie miara.
Wielka woda nie ominęła barokowego klasztoru franciszkanów oraz stojącego obok kościoła Matki Bożej Różańcowe - widocznie ich Bóg tak chciał. Gdyby Wszechmogący miał inne zamiary to by cudownie to uchronił. Czyż nie ...?
~~Zielonożółta Męczennica napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zenobiusz napisał(a): A kasta pasożytnicza czyli franciszkanie z zalanego Kłodzka zaapelowali do parafian o pomoc - oczywiście finansową i podali konto do wpłat. Ich apel wywołał burzę w sieci. Dostało się wielebnym jobów co nie miara.w punkt a jeszcze gorsza kara na nich przyjdzie.
Wielka woda nie ominęła barokowego klasztoru franciszkanów oraz stojącego obok kościoła Matki Bożej Różańcowe - widocznie ich Bóg tak chciał. Gdyby Wszechmogący miał inne zamiary to by cudownie to uchronił. Czyż nie ...?
~~obserwator napisał(a): Trzeba mieć tupet żeby kler wolał o wpłatę na konto niech z Torunia przewiekebny wam da. To za braci diabłów teraz społeczeństwo cierpi za wasze pedofilia - klasztor też ten muł nie ominął a to dopiero początek. Będziecie jeszcze z mulem spływać za te grzechy i omamianir swoich owieczek
~~Wazne napisał(a):Ktoś napisał: ~~Gość napisał(a): A ja mam koncepcje dietę radnych z Gminy Bolesławiec, Rady Miasta Bolesławiec i Powiatu Boleslawieckiego przeznaczyć na rzecz poszkodowanych - to byłby Gest!i to jest super koncepcja!!!
Zastosowana autokorekta