~~Bladoczerwony Dereń napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kawowy Heliotrop napisał(a): Sołtysi łopaty i do roboty razem z tymi co was wybrali
macie też swoich księży którzy będą pomagać i się z wami. modlić. Polecam też wójta z W. Ból ten to ma krzepe po obiadach że stołówki "u Eweli" na Chrobrego w Bolcu
Daj spokój, nawet chamstwo powinno mieć jakieś granice
~~Indygowa Katalpa napisał(a): Ktoś tam pojechał???
~~PaX napisał(a):Ktoś napisał: ~~Indygowa Katalpa napisał(a): Ktoś tam pojechał???
Pytałem jak mam dojechać, oczywiście każdy miał w dupie i wolał swoje bezwartościowe grosze wrzucić. Wyjechałem i próbowałem. Ktoś musi kto z lewej strony Bobru mieszka, inaczej nie da się praktycznie dojechać
~~Indygowa Katalpa napisał(a): Coś wykasowali.Bylam tam na rowerze dziś.Woda się podnosiła .Powiedziałam policji,ze tam potrzebna pomoc ,jak wracałam.,bo pilnowali ul.Spacerowej a tam nic żadnej pomocy
~~Zielonożółta Męczennica napisał(a):Ktoś napisał: ~~Indygowa Katalpa napisał(a): Coś wykasowali.Bylam tam na rowerze dziś.Woda się podnosiła .Powiedziałam policji,ze tam potrzebna pomoc ,jak wracałam.,bo pilnowali ul.Spacerowej a tam nic żadnej pomocy
Jeszcze mało kary Boskiej zawsze są tam gdzie wyczują że ktoś z.. urzedu
~~Konopny Ligustr napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bladoczerwony Dereń napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kawowy Heliotrop napisał(a): Sołtysi łopaty i do roboty razem z tymi co was wybrali
macie też swoich księży którzy będą pomagać i się z wami. modlić. Polecam też wójta z W. Ból ten to ma krzepe po obiadach że stołówki "u Eweli" na Chrobrego w Bolcu
Daj spokój, nawet chamstwo powinno mieć jakieś granice
NIE BAĆ TUSKA!!!
Gdyby nie Tusk to cały Dolny Śląsk by pływał.
Dane GUS na temat remontu i budowy wałów przeciwpowodziowych:
PiS, lata 2016-2022 - 302,8 km
PO, lata 2008-2015 - 1730,7 km.
W samym 2014, ten znienawidzony Tusk oddał do urzytku więcej wałów przeciwpowodziowych niż PiS przez 8 lat.
Prawda jest taka, że PO wydawało miliony na wały a PiS robił wały na miliony.