Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Odsłonięto tablice poświęcone Uczniowskiemu Komitetowi Oporu Społecznego. Wśród gości prezes IPN [FOTOREPORTAŻ]
~~Jasio niezalogowany
29 września 2024r. o 13:16
~~Rdzawy Dereń napisał(a): Dlaczego pan Filipek ,
zasłużony opozycjonista , represjonowany , skazany na kary więzienia w czasie PRL -u ,
biegał
po sali kina Forum
i podsuwał pod nos mikrofon osobom zadającym pytania
panom z IPN -u ?

Czy Pan Filipek nie powinien zasiadać w 1 rzędzie - loży honorowej ?

A kto to jest ten Filipek?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Cypryśnik perłowy niezalogowany
29 września 2024r. o 18:40
Jest tu taki jeden co mógłby o tym coś napisać ale on xuja wie więc woli milczeć. A ostatnio chciał tu nauczać o jakiejś ,,tożsamości'' . Tylko gdzie zgubił swoją? Może ją przehandlował za garść srebrników?
~~Niebieski Liliowiec niezalogowany
30 września 2024r. o 5:15
~~Aster złocisty napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Lucjan napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Stalowa Bakopa napisał(a): ''truchtem'' to ty ruszaj do materiałów o oszustwach i ''wałach'' jakie są na koncie ''solidaruchów''...;D

a ty ''koleus'' nie pierdziel mi tu co by było gdyby...100...200...300 lat temu ludzie myśleli ?

i co kurna z tego wyszło?
rozbiory ,Targowica ,liberum veto....
a teraz pierdzielisz mi o historii która jest jednym wielkim pasmem klęsk i porażek?
tak jak teraz ''S''? ...te całe ''związki'' to jedno wielkie nieporozumienie...
katastrofa...HAHAHAHAHA

Tumanie, ty atakujesz bezczelnie byłych uczniów którzy jako nastolatkowie wiedzieli czym był komunizm . Ci młodzi ludzie nie byli członkami Solidarności, powołali własną organizację ruchu oporu przeciwko komunistom Uczniowski Komitet Oporu Społecznego. Ty i tobie podoni zawdzięczacie między innymi tym nastoletnim uczniom to że z zacofanego okupowanego przez ZSRR kraju dołączyliśmy do rozwiniętej zachodniej części Europy.

Gdzie solidarnościowy pajacu atakuje się tu uczniów? Tu chyba się tylko przypomina o tym że żadnego z nich nie chciało się odszukać by wzięli udział w odsłonięciu tej tablicy a tylko stare dziady się pod to podpięły.
A tym uczniom xuja zawdzięczam i ja i miliony mnie podobnych.
Skończ więc pierd---lić tą swoją tępą propagandę o komunie i komunistach bo sam zapewne masz z nią sporo wspólnego . Dzisiaj tacy jak ty powinni się wstydzić za to co zrobiliście z Polską.

~~Niebieski Liliowiec niezalogowany
30 września 2024r. o 5:16
~~Niebieski Liliowiec napisał(a): ~~Aster złocisty napisał(a): Ktoś napisał: ~~Lucjan napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Stalowa Bakopa napisał(a): ''truchtem'' to ty ruszaj do materiałów o oszustwach i ''wałach'' jakie są na koncie ''solidaruchów''...;D

a ty ''koleus'' nie pierdziel mi tu co by było gdyby...100...200...300 lat temu ludzie myśleli ?

i co kurna z tego wyszło?
rozbiory ,Targowica ,liberum veto....
a teraz pierdzielisz mi o historii która jest jednym wielkim pasmem klęsk i porażek?
tak jak teraz ''S''? ...te całe ''związki'' to jedno wielkie nieporozumienie...
katastrofa...HAHAHAHAHA

Tumanie, ty atakujesz bezczelnie byłych uczniów którzy jako nastolatkowie wiedzieli czym był komunizm . Ci młodzi ludzie nie byli członkami Solidarności, powołali własną organizację ruchu oporu przeciwko komunistom Uczniowski Komitet Oporu Społecznego. Ty i tobie podoni zawdzięczacie między innymi tym nastoletnim uczniom to że z zacofanego okupowanego przez ZSRR kraju dołączyliśmy do rozwiniętej zachodniej części Europy.

Gdzie solidarnościowy pajacu atakuje się tu uczniów? Tu chyba się tylko przypomina o tym że żadnego z nich nie chciało się odszukać by wzięli udział w odsłonięciu tej tablicy a tylko stare dziady się pod to podpięły.
A tym uczniom xuja zawdzięczam i ja i miliony mnie podobnych.
Skończ więc pierd---lić tą swoją tępą propagandę o komunie i komunistach bo sam zapewne masz z nią sporo wspólnego . Dzisiaj tacy jak ty powinni się wstydzić za to co zrobiliście z Polską.

Ten Pan w mundurze górniczym zakładał UKOS w Górniku.
~~ niezalogowany
30 września 2024r. o 11:56
A Matoł-uszek chwali się że koktajlem Mołotowa spalił milicyjną sukę. Tylko że żadne źródła tego nie potwierdzają.
Za to jest faktem że studiował na Uniweriytat Hamburg Abbschliesen , staż odbywał w Doutche Federana Bank a później dorabiał sobie we Frankfurcie .
Taki to z niego był TW Student.
~~Bury Jaskier niezalogowany
30 września 2024r. o 13:47
Jak się miało ojca z GRU to nie dziwota.
~~ niezalogowany
30 września 2024r. o 13:51
Stary Morawiecki zawsze był zadymiarzem szkodzącym Polsce. Tylko kret//yn temu zaprzeczy.
~~Brązowy Osteospermum niezalogowany
1 października 2024r. o 10:40
Może tak teraz aktywować UKOS do walki o przywrócenie w Polsce demokracji i praworządności ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza