~~Rdzawy Dereń napisał(a): Dlaczego pan Filipek ,
zasłużony opozycjonista , represjonowany , skazany na kary więzienia w czasie PRL -u ,
biegał
po sali kina Forum
i podsuwał pod nos mikrofon osobom zadającym pytania
panom z IPN -u ?
Czy Pan Filipek nie powinien zasiadać w 1 rzędzie - loży honorowej ?
~~Aster złocisty napisał(a):Ktoś napisał: ~~Lucjan napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Stalowa Bakopa napisał(a): ''truchtem'' to ty ruszaj do materiałów o oszustwach i ''wałach'' jakie są na koncie ''solidaruchów''...;D
a ty ''koleus'' nie pierdziel mi tu co by było gdyby...100...200...300 lat temu ludzie myśleli ?
i co kurna z tego wyszło?
rozbiory ,Targowica ,liberum veto....
a teraz pierdzielisz mi o historii która jest jednym wielkim pasmem klęsk i porażek?
tak jak teraz ''S''? ...te całe ''związki'' to jedno wielkie nieporozumienie...
katastrofa...HAHAHAHAHA
Tumanie, ty atakujesz bezczelnie byłych uczniów którzy jako nastolatkowie wiedzieli czym był komunizm . Ci młodzi ludzie nie byli członkami Solidarności, powołali własną organizację ruchu oporu przeciwko komunistom Uczniowski Komitet Oporu Społecznego. Ty i tobie podoni zawdzięczacie między innymi tym nastoletnim uczniom to że z zacofanego okupowanego przez ZSRR kraju dołączyliśmy do rozwiniętej zachodniej części Europy.
Gdzie solidarnościowy pajacu atakuje się tu uczniów? Tu chyba się tylko przypomina o tym że żadnego z nich nie chciało się odszukać by wzięli udział w odsłonięciu tej tablicy a tylko stare dziady się pod to podpięły.
A tym uczniom xuja zawdzięczam i ja i miliony mnie podobnych.
Skończ więc pierd---lić tą swoją tępą propagandę o komunie i komunistach bo sam zapewne masz z nią sporo wspólnego . Dzisiaj tacy jak ty powinni się wstydzić za to co zrobiliście z Polską.
~~Niebieski Liliowiec napisał(a): ~~Aster złocisty napisał(a): Ktoś napisał: ~~Lucjan napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Stalowa Bakopa napisał(a): ''truchtem'' to ty ruszaj do materiałów o oszustwach i ''wałach'' jakie są na koncie ''solidaruchów''...;D
a ty ''koleus'' nie pierdziel mi tu co by było gdyby...100...200...300 lat temu ludzie myśleli ?
i co kurna z tego wyszło?
rozbiory ,Targowica ,liberum veto....
a teraz pierdzielisz mi o historii która jest jednym wielkim pasmem klęsk i porażek?
tak jak teraz ''S''? ...te całe ''związki'' to jedno wielkie nieporozumienie...
katastrofa...HAHAHAHAHA
Tumanie, ty atakujesz bezczelnie byłych uczniów którzy jako nastolatkowie wiedzieli czym był komunizm . Ci młodzi ludzie nie byli członkami Solidarności, powołali własną organizację ruchu oporu przeciwko komunistom Uczniowski Komitet Oporu Społecznego. Ty i tobie podoni zawdzięczacie między innymi tym nastoletnim uczniom to że z zacofanego okupowanego przez ZSRR kraju dołączyliśmy do rozwiniętej zachodniej części Europy.
Gdzie solidarnościowy pajacu atakuje się tu uczniów? Tu chyba się tylko przypomina o tym że żadnego z nich nie chciało się odszukać by wzięli udział w odsłonięciu tej tablicy a tylko stare dziady się pod to podpięły.
A tym uczniom xuja zawdzięczam i ja i miliony mnie podobnych.
Skończ więc pierd---lić tą swoją tępą propagandę o komunie i komunistach bo sam zapewne masz z nią sporo wspólnego . Dzisiaj tacy jak ty powinni się wstydzić za to co zrobiliście z Polską.