~~Jaaa napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jasnofioletowa Sałata napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jaaa napisał(a): To że to był ładny widok to chyba tylko zdanie matki w tym kościele panie nie patrzą na takie dzieci ze wzruszeniem w kościele się modli a mama powinna nauczyć dzieci jak się tam zachowywać nie jest w kościele sama więc po co utrudniać modlitwę o skupienie innym… ale żyjemy w czasach że trzeba patrzeć tylko na siebie i jak można zwrócić uwagę dzieciom przecież to dzieciofobia
Aaaaaaa czyli do Kościoła dzieci nie wejdą bo nigdy nie wiadomo jak się zachowają.Kosciól to nie wojsko ,Chyba.
Chodzę do tego kościoła z dziećmi i moja w tym głowa żeby nie przeszkadzamy innym wchodzą do kościoła i nikt ich nigdy nie wyrzucił .jak pani w przedszkolu zwraca uwagę też zabieracie dziecko i wychodzicie obrażeni?
Bla,bla,bla.....Naucz 1,5 roczne dziecko żeby nie przeszkadzało innym,
~~Bladoróżowa Mahonia napisał(a): Tylko czy tytuł artykułu jest adekwatny do zaistniałej sytuacji? Czy rzeczywiście ksiądz wygonił kobietę z dziećmi? Kościół jest miejscem modlitwy, spokoju, szacunku, zachowania adekwatnego do miejsca. Rzeczywiście jeżdżenie z wózkiem po Kościele w kółko to może jest fajna zabawa ale dorosły powinien uświadomić swoje dziecko, że w tym miejscu tak się nie robi. Takie jest moje zdanie.
~~Białobrązowa Pelargonia napisał(a): Pecha ma ten kościół pamiętacie co wyprawiał tu proboszcz Gołębiowski.
~~Tolka napisał(a): Byłam na tej mszy i powiem tak po pierwsze dlaczego 200 ludzi którzy przychodzą do kościoła (dla prawdziwego katolika nie z przypadku) jest to Świątynia Boga przychodzę aby się modlić i wysłuchać kazania i oddać cześć żywemu Bogu. Gdybym chciała popatrzeć na urocze dzieci które się sobą zajmują poszłabym do parku.
Jest czas na zabawę, pracę,modlitwę, śmiech, płacz i umieranie. Jeśli dorosła osoba nie wiem gdzie wchodzi i po co. Gdyby tak mama pojechała na egzotyczne wakacje wakacje i dla pochwalenia się znajomym chciałaby wejść do meczetu,lub synagogi ubrałaby golf założyłaby spodnie i chustkę na głowę,( jeśli widzimy wady księdza- Pani Mama też je ma długość sukienki też miała wiele do życzenia nie mogła się Pani dobrze pochylić nad wózkiem fakt ładne ma Pani nogi, ale w tym miejscu wyglądają koszmarnie). Wracając do innej świątyni robimy to co każe inna religia a u nas wielkie hallo!!!! bo moimi dzieciom ktoś zwrócił uwagę. Mam pytanie do oburzonych Jeśli bylibyście w teatrze, operze w miejscu świeckim gdzie chcecie się skupić coś posłuchać i jak ja bym wam przed nosem jeździłam wózkiem byłoby wam fajnie. Poświęcam 1 godzinę dla Boga i też chcę aby ktoś to uszanował.
A wystarczyłoby tylko jakby dorosła mama wzięła odpowiedzialność za dzieci i byłyby wszystko dobrze.
Już widzę komentarze tak tak jestem modlącą się osobą szanuję Matkę i Ojca i do niech tam przychodzę.
~~jadzia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Tolka napisał(a): Byłam na tej mszy i powiem tak po pierwsze dlaczego 200 ludzi którzy przychodzą do kościoła (dla prawdziwego katolika nie z przypadku) jest to Świątynia Boga przychodzę aby się modlić i wysłuchać kazania i oddać cześć żywemu Bogu. Gdybym chciała popatrzeć na urocze dzieci które się sobą zajmują poszłabym do parku.
Jest czas na zabawę, pracę,modlitwę, śmiech, płacz i umieranie. Jeśli dorosła osoba nie wiem gdzie wchodzi i po co. Gdyby tak mama pojechała na egzotyczne wakacje wakacje i dla pochwalenia się znajomym chciałaby wejść do meczetu,lub synagogi ubrałaby golf założyłaby spodnie i chustkę na głowę,( jeśli widzimy wady księdza- Pani Mama też je ma długość sukienki też miała wiele do życzenia nie mogła się Pani dobrze pochylić nad wózkiem fakt ładne ma Pani nogi, ale w tym miejscu wyglądają koszmarnie). Wracając do innej świątyni robimy to co każe inna religia a u nas wielkie hallo!!!! bo moimi dzieciom ktoś zwrócił uwagę. Mam pytanie do oburzonych Jeśli bylibyście w teatrze, operze w miejscu świeckim gdzie chcecie się skupić coś posłuchać i jak ja bym wam przed nosem jeździłam wózkiem byłoby wam fajnie. Poświęcam 1 godzinę dla Boga i też chcę aby ktoś to uszanował.
A wystarczyłoby tylko jakby dorosła mama wzięła odpowiedzialność za dzieci i byłyby wszystko dobrze.
Już widzę komentarze tak tak jestem modlącą się osobą szanuję Matkę i Ojca i do niech tam przychodzę.
Skomentuję to po Tobie , chociaż Ty już widzisz te komentarze . Po jaką cholerę ta matka ciągnie te biedne dzieci do tego przybytku ? W kościele jest wszystko , pedofilia , sodomia, , złodziejstwo tylko nie ma w nim jednego , Boga.