Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
"Oprócz walki z żywiołem, ludzie muszą mierzyć się z bezdusznymi, pełnymi pogardy komentarzami"
~~myślenie boli niezalogowany
2 października 2024r. o 21:48
~~Szarawobiały Wielosił napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kremowy Maczek napisał(a): Dajmy już spokój powodzianom. To przykre, że tereny zalewowe zostały zalane, no ale tego spodziewali się ci, którzy postawili tam dom. To z naszych podatków udzielana jest wszystkim powodzianom finansowa pomoc w wysokości 10.000 zł od razu i 200.000 zł po ocenie strat. A im wciąż mało. Mają pomoc wojska, strażaków i wolontariuszy. Mają kupę środków z ubezpieczenia, a im wciąż mało. Naciągają naiwnych, dobrych ludzi, by dawali jeszcze i jeszcze. No kurcze, opamiętajcie się! Nie wolno wyłudzać pieniędzy w taki sposób i zarzucać ludziom myślącym logicznie brak empatii. Wyłudzaczami powinna zająć się prokuratura.

Znasz głupiej myslącego od ciebie Sami sobie dali uprawnienia do wybudowania tam domów jak masz mieć uwagi na ten temat to poszukaj tych co im podsunęli i9 podpisali dokumenty na budowę tam
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Sołtys niezalogowany
2 października 2024r. o 22:31
~~Bolecnauta napisał(a): Panie Bernardzie ludzie ludziom zgotowali ten los. Przecież tyle darów gm. Bolesławiec przyjęła od gminy z Podkarpacia to było parę autwypelnionych po brzegi z darami dla powodzian jeszcze nasi też reagowali na zbiórki. No sorry gdzie to wszystko? Ileż można tak teraz całe życie będą wołać o zbiórki. Ja osobiście wolę dać powodzianom bynajmiej jestem p ewny że to trafiło do odpowiednich rąk. Z całym szacunkiem dla ukazane go materiału. Pozdrawiam

Proszę się podpisać pod swoją wypowiedzią, tak, jak ja. Poniżej mój numer telefonu. Zadzwoń, to Ci mimo wszystko cały problem wytłumaczę.
Jarosław Nenkin
tel. 691 730 514
~~Cynobrowy Zawilec niezalogowany
2 października 2024r. o 22:37
~~Kremowy Eukomis napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Złotawy Modrzew napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bolecnauta napisał(a): Panie Bernardzie ludzie ludziom zgotowali ten los. Przecież tyle darów gm. Bolesławiec przyjęła od gminy z Podkarpacia to było parę autwypelnionych po brzegi z darami dla powodzian jeszcze nasi też reagowali na zbiórki. No sorry gdzie to wszystko? Ileż można tak teraz całe życie będą wołać o zbiórki. Ja osobiście wolę dać powodzianom bynajmiej jestem p ewny że to trafiło do odpowiednich rąk. Z całym szacunkiem dla ukazane go materiału. Pozdrawiam

A napiszesz to jeszcze raz podpisując się swoim imieniem i nazwiskiem?
A może pierwszy się podpisz dur....z imienia i nazwiska zanim od kogos chcesz wymagać.

To ja się podpiszę. Na wszystkie pytania odpowiem:
Jarosław Nenkin
tel. 691 730 514
2 października 2024r. o 22:43
~~myślenie boli napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Szarawobiały Wielosił napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kremowy Maczek napisał(a): Dajmy już spokój powodzianom. To przykre, że tereny zalewowe zostały zalane, no ale tego spodziewali się ci, którzy postawili tam dom. To z naszych podatków udzielana jest wszystkim powodzianom finansowa pomoc w wysokości 10.000 zł od razu i 200.000 zł po ocenie strat. A im wciąż mało. Mają pomoc wojska, strażaków i wolontariuszy. Mają kupę środków z ubezpieczenia, a im wciąż mało. Naciągają naiwnych, dobrych ludzi, by dawali jeszcze i jeszcze. No kurcze, opamiętajcie się! Nie wolno wyłudzać pieniędzy w taki sposób i zarzucać ludziom myślącym logicznie brak empatii. Wyłudzaczami powinna zająć się prokuratura.

Znasz głupiej myslącego od ciebie Sami sobie dali uprawnienia do wybudowania tam domów jak masz mieć uwagi na ten temat to poszukaj tych co im podsunęli i9 podpisali dokumenty na budowę tam

Chcesz o tym porozmawiać nie anonimowo, to zapraszam:
Jarosław Nenkin, tel. 691 730 514
~~Jasnopomarańczowa Golteria niezalogowany
2 października 2024r. o 22:52
Najbardziej bezduszni są jednakowoż urzędnicy.
Pisać do urzędów o bezduszności urzędników. Piszecie?
~~Ochrowa Runianka niezalogowany
2 października 2024r. o 23:16
~~Szarawobiały Wielosił napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kremowy Maczek napisał(a): Dajmy już spokój powodzianom. To przykre, że tereny zalewowe zostały zalane, no ale tego spodziewali się ci, którzy postawili tam dom. To z naszych podatków udzielana jest wszystkim powodzianom finansowa pomoc w wysokości 10.000 zł od razu i 200.000 zł po ocenie strat. A im wciąż mało. Mają pomoc wojska, strażaków i wolontariuszy. Mają kupę środków z ubezpieczenia, a im wciąż mało. Naciągają naiwnych, dobrych ludzi, by dawali jeszcze i jeszcze. No kurcze, opamiętajcie się! Nie wolno wyłudzać pieniędzy w taki sposób i zarzucać ludziom myślącym logicznie brak empatii. Wyłudzaczami powinna zająć się prokuratura.

Jakie 10 tyś zł i jakie 200 tyś zł. Nikt jeszcze nie dostał złamanego grosza. To były tylko medialne obiecanki. Ja osobiście nie chciałabym tych pieniędzy a mieć dom . Ludzie czy wy wiecie co to znaczy stracić dorobek życia? Idzie zima a ludzie z małymi dziećmi zostali beż dachu nad głową. Nie obrażajcie ich nazywając wyłudzaczami

Masz rację, ale za organizację pomocy powodzianom odpowiedzialny jest rząd, bo ma do dyspozycji budżet państwa i podlegają mu wszystkie służby. Teraz powodzianie widzą jak bardzo mogą liczyć na pomoc swojego rządu i premiera Donalda Tuska.
~~wina Tuska niezalogowany
3 października 2024r. o 2:59
~~Ochrowa Runianka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Szarawobiały Wielosił napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kremowy Maczek napisał(a): Dajmy już spokój powodzianom. To przykre, że tereny zalewowe zostały zalane, no ale tego spodziewali się ci, którzy postawili tam dom. To z naszych podatków udzielana jest wszystkim powodzianom finansowa pomoc w wysokości 10.000 zł od razu i 200.000 zł po ocenie strat. A im wciąż mało. Mają pomoc wojska, strażaków i wolontariuszy. Mają kupę środków z ubezpieczenia, a im wciąż mało. Naciągają naiwnych, dobrych ludzi, by dawali jeszcze i jeszcze. No kurcze, opamiętajcie się! Nie wolno wyłudzać pieniędzy w taki sposób i zarzucać ludziom myślącym logicznie brak empatii. Wyłudzaczami powinna zająć się prokuratura.

Jakie 10 tyś zł i jakie 200 tyś zł. Nikt jeszcze nie dostał złamanego grosza. To były tylko medialne obiecanki. Ja osobiście nie chciałabym tych pieniędzy a mieć dom . Ludzie czy wy wiecie co to znaczy stracić dorobek życia? Idzie zima a ludzie z małymi dziećmi zostali beż dachu nad głową. Nie obrażajcie ich nazywając wyłudzaczami

Masz rację, ale za organizację pomocy powodzianom odpowiedzialny jest rząd, bo ma do dyspozycji budżet państwa i podlegają mu wszystkie służby. Teraz powodzianie widzą jak bardzo mogą liczyć na pomoc swojego rządu i premiera Donalda Tuska.

Trzeba się było UBEZPIECZYĆ .
3 października 2024r. o 10:32
Widać Bernard Ł. zablokował mój komentarz bo specjalnie wpuszcza komentujących ludzi którzy będą się kłócić i wyzywać od złodzieji i hejtować. Napisałem mądry i spokojny komentarz bez wyzwisk więc z automatu trafiłem do kosza a mojego komentarza nie ma nadal.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza