~~Kremowy Maczek napisał(a): Dajmy już spokój powodzianom. To przykre, że tereny zalewowe zostały zalane, no ale tego spodziewali się ci, którzy postawili tam dom. To z naszych podatków udzielana jest wszystkim powodzianom finansowa pomoc w wysokości 10.000 zł od razu i 200.000 zł po ocenie strat. A im wciąż mało. Mają pomoc wojska, strażaków i wolontariuszy. Mają kupę środków z ubezpieczenia, a im wciąż mało. Naciągają naiwnych, dobrych ludzi, by dawali jeszcze i jeszcze. No kurcze, opamiętajcie się! Nie wolno wyłudzać pieniędzy w taki sposób i zarzucać ludziom myślącym logicznie brak empatii. Wyłudzaczami powinna zająć się prokuratura.
~~Kremowy Maczek napisał(a): Dajmy już spokój powodzianom. To przykre, że tereny zalewowe zostały zalane, no ale tego spodziewali się ci, którzy postawili tam dom. To z naszych podatków udzielana jest wszystkim powodzianom finansowa pomoc w wysokości 10.000 zł od razu i 200.000 zł po ocenie strat. A im wciąż mało. Mają pomoc wojska, strażaków i wolontariuszy. Mają kupę środków z ubezpieczenia, a im wciąż mało. Naciągają naiwnych, dobrych ludzi, by dawali jeszcze i jeszcze. No kurcze, opamiętajcie się! Nie wolno wyłudzać pieniędzy w taki sposób i zarzucać ludziom myślącym logicznie brak empatii. Wyłudzaczami powinna zająć się prokuratura.
~~Bolecnauta napisał(a): Panie Bernardzie ludzie ludziom zgotowali ten los. Przecież tyle darów gm. Bolesławiec przyjęła od gminy z Podkarpacia to było parę autwypelnionych po brzegi z darami dla powodzian jeszcze nasi też reagowali na zbiórki. No sorry gdzie to wszystko? Ileż można tak teraz całe życie będą wołać o zbiórki. Ja osobiście wolę dać powodzianom bynajmiej jestem p ewny że to trafiło do odpowiednich rąk. Z całym szacunkiem dla ukazane go materiału. Pozdrawiam
~~Złotawy Modrzew napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kremowy Maczek napisał(a): Dajmy już spokój powodzianom. To przykre, że tereny zalewowe zostały zalane, no ale tego spodziewali się ci, którzy postawili tam dom. To z naszych podatków udzielana jest wszystkim powodzianom finansowa pomoc w wysokości 10.000 zł od razu i 200.000 zł po ocenie strat. A im wciąż mało. Mają pomoc wojska, strażaków i wolontariuszy. Mają kupę środków z ubezpieczenia, a im wciąż mało. Naciągają naiwnych, dobrych ludzi, by dawali jeszcze i jeszcze. No kurcze, opamiętajcie się! Nie wolno wyłudzać pieniędzy w taki sposób i zarzucać ludziom myślącym logicznie brak empatii. Wyłudzaczami powinna zająć się prokuratura.
Myślę, że twoimi wpisami powinna zająć się prokuratura.
~~Złotawy Modrzew napisał(a):Ktoś napisał:
Myślę, że twoimi wpisami powinna zająć się prokuratura.
Prawda zabolała ? Może raz, a porządnie głową w ścianę. Nie zaszkodzi, a może pomóc
~~Złotawy Modrzew napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bolecnauta napisał(a): Panie Bernardzie ludzie ludziom zgotowali ten los. Przecież tyle darów gm. Bolesławiec przyjęła od gminy z Podkarpacia to było parę autwypelnionych po brzegi z darami dla powodzian jeszcze nasi też reagowali na zbiórki. No sorry gdzie to wszystko? Ileż można tak teraz całe życie będą wołać o zbiórki. Ja osobiście wolę dać powodzianom bynajmiej jestem p ewny że to trafiło do odpowiednich rąk. Z całym szacunkiem dla ukazane go materiału. Pozdrawiam
A napiszesz to jeszcze raz podpisując się swoim imieniem i nazwiskiem?