~~Ochrowa Żurawka napisał(a): Weź pod uwagę człeniu jakie dzieci się tam uczą i że jest to efekt ich prac plastycznych.
~~Kremowa Śnieguliczka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnopiwny Sit napisał(a): ~~Kremowa Śnieguliczka napisał(a): Ktoś napisał: ~~Sinawy Rozpław napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Woskowożółta Forsycja napisał(a): Co się uczą, że plastyk to jesień?
To chodź jesienią i zimą w opasce z liści, bo nosisz plastik. To nie produkujmy niczego bo plastik. Rbmy wszystko z patyków i kamieni. Boszsz... Skąd się tacy biorą?
Stad, że jestesmy smietniskiem europy, nigdzie tyle wysypisk nie plonie, mamy najgorsze powietrze, wymieniac dalej, dzbanie?
No, szczególnie napis "Jesień" jest z Pepco Jeszcze raz, bo widzę że nie ogarniasz... Dzieci te muszą mieć często wszystko większe i wyraźniejsze, nie będę ci tłumaczyła dlaczego bo swój poziom już określiłeś.
Po zewnetrznej stronie płotu mają miec wszystko wieksze? :) wez sie puknij w łeb biedny smieciarzu bez gustu
Prymitywny ekozje#ie, (bo widzę że inwektywami operujesz więc może dotrze). Te dzieci tam nie mieszkają. Zanim tam się znajdą, muszą do szkoły dojść, oglądając i czytając. Swoim leawackim móżdżkiem niestety tego nie ogarniesz. Powtarzam, biegaj ćwoku na golasa, w lesie, bo nosząc ubranie, korzystając z elektryczności, jeżdżąc samochodem trujesz środowisko.
~~Brunatnożółty Kasztanowiec napisał(a): a ja tu akurat zgadzam się autorem krytykującym ten pomysł...
zapewne odnajdzie się tu pewien ''komentator'' któremu sie to nie spodoba...;D
nie ma tu nic do rzeczy czyjś komentarz piszący o tym ''jakie tam się uczą dzieci''...to nie był ich pomysł tylko coś co im po prostu podsunięto...
wiecie co miało by prawdziwy sens związany z jesienią?
chociażby ''wieńce'' lub ''łańcuchy'' uplecione z kasztanów ,żołędzi czy chociażby szyszek...
i jesiennie ,i eko i po pewnym czasie do zdjęcia bez szkody dla środowiska...
bo śmieszno -głupio wygląda to kiedy z jednej strony uczy się dzieciaki o segregacji śmieci a z drugiej samemu je produkować...
~~Ciemnopiwny Sit napisał(a): ~~Kremowa Śnieguliczka napisał(a): Ktoś napisał: ~~Ciemnopiwny Sit napisał(a): ~~Kremowa Śnieguliczka napisał(a): Ktoś napisał: ~~Sinawy Rozpław napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Woskowożółta Forsycja napisał(a): Co się uczą, że plastyk to jesień?
To chodź jesienią i zimą w opasce z liści, bo nosisz plastik. To nie produkujmy niczego bo plastik. Rbmy wszystko z patyków i kamieni. Boszsz... Skąd się tacy biorą?
Stad, że jestesmy smietniskiem europy, nigdzie tyle wysypisk nie plonie, mamy najgorsze powietrze, wymieniac dalej, dzbanie?
No, szczególnie napis "Jesień" jest z Pepco Jeszcze raz, bo widzę że nie ogarniasz... Dzieci te muszą mieć często wszystko większe i wyraźniejsze, nie będę ci tłumaczyła dlaczego bo swój poziom już określiłeś.
Po zewnetrznej stronie płotu mają miec wszystko wieksze? :) wez sie puknij w łeb biedny smieciarzu bez gustu
Prymitywny ekozje#ie, (bo widzę że inwektywami operujesz więc może dotrze). Te dzieci tam nie mieszkają. Zanim tam się znajdą, muszą do szkoły dojść, oglądając i czytając. Swoim leawackim móżdżkiem niestety tego nie ogarniesz. Powtarzam, biegaj ćwoku na golasa, w lesie, bo nosząc ubranie, korzystając z elektryczności, jeżdżąc samochodem trujesz środowisko.
~~xxx napisał(a): Ale pojechaliście tym artykułem! Po bandzie, normalnie. Jestem zażenowana, że to w ogóle przeczytałam i zszokowana, że musiałam napisać ten komentarz. Prawdziwy njus bolec info, solidna, rzetelna praca dziennikarska. Złota Czcionka murowana. Gratuluję!