~~K napisał(a): Zajmijcie się ekologią na cmentarzu i festynem, który co roku jest tam organizowany.
~~Agnieszka napisał(a): A ja uważam że jest ładnie a ten kto to pisze niech się zastanowi nad sobą bo ma chyba jakiś problem ciekawe czy on tak dba o ekologię
~~Agnieszka napisał(a): A ja uważam że jest ładnie a ten kto to pisze niech się zastanowi nad sobą bo ma chyba jakiś problem ciekawe czy on tak dba o ekologię
~~Posiwiała Kufea napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kremowa Śnieguliczka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Miodowa Śnieguliczka napisał(a): Czepiacie się plastikowych liści na płocie . Szukacie dziury w całym bo wcale nie wyglada to jakoś trująco tak jak sugerujecie . Redaktorze proszę zacząć od siebie i pilnować siebie a nie szukać sensacji tam gdzie wszystko jest ok.
"Wygląda trująco"... i odrazu wiadomo, że się w szkolę kamieniami rzucało :) Przecinki istnieją, wtedy tresc staje sie czytelna. "nie znam się, ale sie wypowiem" :))) choc przyznaje z radością, przynajmniej pośmiac sie można:)))
Nie mniej z twojej pisowni również można boki zrywać !
Ojej... "niemniej" piszemy łącznie:))) a w "mojej pisowni" błędów nie uświadczysz ;) ale doceniam wolę walki, Bezkrytyczny Nieuku:)