Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Konflikt w Gościszowie: Burmistrz Joanna Świder spotkała się z rodzicami i nauczycielami
~~Niezależna niezalogowany
6 listopada 2024r. o 13:29
Na sesji ,Pani dyrektor przy swoich wypowiedziach powiedziała że nie krzyczy na nauczycieli i rodziców,że nie każe się im zwalniać jak im się nie podoba ,a tu proszę znowu to samo dywaniki działają strasznie ,i tym podobne ,pytam się na co Pani burmistrz czeka żeby ta osoba Ona dalej pokazywała co potrafi zrobić z osobami z którymi pracuje to już przechodzi ludzkie pojęcie ,tak być nie może, trzeba iść dalej , jeżeli Pani burmistrz nic z tym nie zrobi ,ta osoba już powinna tu nie pracować ,a nie innym każe się wynosić , no po co były te spotkania jak dalej jest to samo masakra
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Szarawozielony Winorośl niezalogowany
6 listopada 2024r. o 14:11
To jest ten sam miot
~~Ja na dyrektorkę szkoły niezalogowany
6 listopada 2024r. o 14:48
Nie jestem z tej gminy ,ale czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się dla naszej gminy przemęczał burmistrz Robert Relich.,. Ciągle pracował! wszystkiego przypilnował i jeszcze inni, niektórzy, wtykali mu szpilki. To nie ludzie – to wilki! To mówiłam ja radna z komitetu Relicha.
~~Żółtoczerwony Rannik niezalogowany
6 listopada 2024r. o 15:04
~~Pan napisał(a): Pani dyrektor powinna dostać dyscyplioniarkę i zakaz wykonywania zawodu

W punkt
~~idi wy na xuy niezalogowany
6 listopada 2024r. o 15:04
Nie jestem z tej gminy , ale my w Bożejowicach waszych śmierdzieli nie chcemy ,. Relich zaplanował , Świder realizuje .
~~Stary ale JARY niezalogowany
6 listopada 2024r. o 16:26
Nie jestem z tej gminy, ale widzę że pani burmistrz to współczesna święta i przestańcie ja hejtowac i dyrektorkie tesz
~~cec niezalogowany
6 listopada 2024r. o 17:12
co by nie zrobiła nowa dyrektor jest złe myślę ,że to nagonka na dyrektor.Rodzice nie dajcie sobą manipulować.

~~Żółtoczerwony Rannik niezalogowany
6 listopada 2024r. o 17:24
~~Stary ale JARY napisał(a): Nie jestem z tej gminy, ale widzę że pani burmistrz to współczesna święta i przestańcie ja hejtowac i dyrektorkie tesz

Też jak coś
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza