~~Ona napisał(a): Ładniejszej nie będzie!!!!!
~~Katarina napisał(a): Czerwony dywan i limuzynę zakupić i całować w stopy !częstować co 5 min szampanem, kawiorem ! Cieszyć się że macie nikt tu normalny nie przyjdzie ! Szanować całować i wielbić! Ona wygra, wygrała i zawsze wygra ! Jest lepsza od wszystkich i każdego ! Już takiej jak ona nigdy nie będzie na tej wsi !
~~Cec napisał(a): Czytam te wasze wypociny i jestem coraz bardziej przekonana że to jest nagonka na Panią dyrektor.Żadnych konkretów tylko na zasadzie jedna baba drugiej babie.Należy to towarzystwo wzajemnej adoracji rozwalić..Zamknąć szkołę a dzieci przeniesć do innych szkół.Najlepsze kursy online
~~Cec napisał(a): Czytam te wasze wypociny i jestem coraz bardziej przekonana że to jest nagonka na Panią dyrektor.Żadnych konkretów tylko na zasadzie jedna baba drugiej babie.Należy to towarzystwo wzajemnej adoracji rozwalić..Zamknąć szkołę a dzieci przeniesć do innych szkół.
~~ONA napisał(a):Ktoś napisał: ~~Cec napisał(a): Czytam te wasze wypociny i jestem coraz bardziej przekonana że to jest nagonka na Panią dyrektor.Żadnych konkretów tylko na zasadzie jedna baba drugiej babie.Należy to towarzystwo wzajemnej adoracji rozwalić..Zamknąć szkołę a dzieci przeniesć do innych szkół.Najlepsze kursy online
Szczyli do szkoły w Bożejowicach a wiejskich ciuli do roboty, przestaną myśleć o durnotach.