Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Modlitwa za złodzieja

~~dawny znajomy niezalogowany
5 listopada 2024r. o 19:21
Albo Ryś. .Jeden xuj. ;]]]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Uje niezalogowany
5 listopada 2024r. o 19:27
Niebac głupi złodziejski piSS
23182
Donna
5 listopada 2024r. o 21:45
Czekamy na wiadomości z USA . Albo będzie dalej stabilnie albo tam też zacznie zajeżdżać kaczyzmem. Myślałam że Polacy w stanach są dojrzali politycznie. Niestety mają tam zbyt wielu Adamków. Facet zajmujący się mordobiciem z rozumem też szwankuje.
~~Ziemistoszary Pustynnik niezalogowany
5 listopada 2024r. o 22:08
jakikolwiek wybór tam nastąpi nie będzie to tym co będzie dobrem dla Polski...
do jeśli nie kijem to okładani będziemy pałką...
23182
Donna
6 listopada 2024r. o 8:40
Niestety Amerykanie tak jak Polacy wybierają sobie prezydenta tylko dla tych co go wybrali. Nawet kobiety nie uratowały USA przed ciemną stroną mocy.
~~Ziemistoszary Pustynnik niezalogowany
6 listopada 2024r. o 8:47
uważasz że mnie może cokolwiek obchodzić co TAM się będzie działo?
mnie jeśli coś u ''yankee' obchodzi to to jak to przełoży się na sytuację tu u nas w kraju...

jakikolwiek wybór jaki się tam dokona i czy to będzie ''zaczesany'' czy ta ''uśmiechnięta'' czy też Myszka Miki nie ma dla mnie znaczenia...
mnie interesuje teraz jaką pałą dostaniemy od ''yankee'' po grzbiecie...;D
23182
Donna
6 listopada 2024r. o 11:05
~~Ziemistoszary Pustynnik napisał(a): uważasz że mnie może cokolwiek obchodzić co TAM się będzie działo?
mnie jeśli coś u ''yankee' obchodzi to to jak to przełoży się na sytuację tu u nas w kraju...

jakikolwiek wybór jaki się tam dokona i czy to będzie ''zaczesany'' czy ta ''uśmiechnięta'' czy też Myszka Miki nie ma dla mnie znaczenia...

To mroczna wizja. Trump pokazał poprzednio że jest rozchwiany politycznie. My dopiero za jakiś czas się dowiemy o skutkach tych wyborów. Więc troszkę opotymizmu. Nie wszystko jest tylko czarne.
~~Białawy Żywotnikowiec niezalogowany
6 listopada 2024r. o 11:12
Donna napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ziemistoszary Pustynnik napisał(a): uważasz że mnie może cokolwiek obchodzić co TAM się będzie działo?

To mroczna wizja. Trump pokazał poprzednio że jest rozchwiany politycznie. My dopiero za jakiś czas się dowiemy o skutkach tych wyborów. Więc troszkę opotymizmu. Nie wszystko jest tylko czarne.

sorki ale ja właśnie ''czarno '' to widzę
a żeby była jasność dlaczego zaraz napiszę tylko zrobię sobie dużą CZARNĄ ...;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza