Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Modlitwa za złodzieja

23182
Donna
6 listopada 2024r. o 11:35
Czarne zapowiada ta prezydentura. Moim zdaniem to Amerykański Duda. On przecenia swoje możliwości .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Białawy Żywotnikowiec niezalogowany
6 listopada 2024r. o 11:40
widzę że moja odpowiedź nadal czeka na ''akceptację''...;D

a przecież napisałem tylko jak ja to widzę...
jak więc panowie admini podjąć z kimś dyskusję skoro to wy o tym chcecie decydować? ;D
6 listopada 2024r. o 11:58
przypomnę ''na raty''...może przejdzie ,...;D
1 ''zaczesany'' powiedział że kto nie wniesie odpowiedniej opłaty nie będzie broniony przez ''yankee''
a więc Polsko drżyj...;D
6 listopada 2024r. o 12:00
2. ''zaczesany '' zagroził wycofaniem wojsk z Europy co uważam z otwarte łgarstwo bo to uderzyło by w interesy ''yankee'' ...
nie po to tworzą sieci baz na całym świecie by teraz zlikwidować Ramstein ...
6 listopada 2024r. o 12:02
3. ''zaczesany '' powiedział coś co jest moim zdaniem otwartą kpina z inteligencji słuchających go ludzi...
powiedział że po objęciu stanowiska chyba w dwa dni zakończy wojnę na Ukrainie...

to wręcz podwójnie kosmiczna bzdura...
6 listopada 2024r. o 12:04
przecież od dekad ''yankee'' budują swoje istnienie na handlu bronią a przecież gdzieś to muszą ''opchnąć'' ...teraz więc Ukraina jest dla nich ''złotym jajem'' ...;D
jak to on chce pogadać a Wladem i z nim uzgodnić zakończenie wojny?
6 listopada 2024r. o 12:06
skoro to przeszło to dlaczego mój wcześniejszy post nie przeszedł?
przecież teraz punkt po punkcie napisałem to samo...;D
~~Dolnoślązak niezalogowany
6 listopada 2024r. o 16:23
Niektórzy z wypisujacych tutaj dyrdymały ,a ziejących nienawiścią do nie podzielających ich toku myślenia ,robi wrażenie jak by byli po lobotomii!! dla nich już nie ma ratunku,są złem ,a zło płodzi zło ,nienawiść i kłamstwo pokoju nie dadzą ,pokoju nie ofiaruje nikt nikomu,pokój to prawda i godność
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.