Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA Wall Printers zaprasza
Wróć do komentowanego artykułu:
Członek podkomisji Macierewicza z Bolesławca zgarnął ponad 200 000 zł z samych kilometrówek
~~Izabelowy Kroplik niezalogowany
15 listopada 2024r. o 7:53

” Polska Agencja Prasowa SA
https://www.pap.pl › aktualnosci

Osiem razy objechał Ziemię.
Ponad milion złotych za ...

20 godzin temu —

Andrzej Łuczak, mieszkający
w Bolesławcu
na Dolnym Śląsku członek
podkomisji Antoniego Macierewicza ”
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Mysa Hutujnia niezalogowany
15 listopada 2024r. o 8:08
widac ze pan mjr rez Szczesny ma duzodowodow jako ekspert MONu pewnie znal te przekrety na zamowienia helikopterow CARLIK te. ktore TFUSK PODPISAL zFrancja na dostawy dla polskiej armii a okazalo sie ze to zlom i bez uzbrojenia Na lamach szacownego info straszy pan major ze pojdzie do sadu ja jako prawnik emerytowany jestem przygotowany na ta ewentualnosc jest dozo argumentow ktore Sad przeswietli KONSTYTUCJA RP mowi jasno ze kazdy ma prawo do oceny swoich pogladow na lamie prasy podstawa prawna z 12 .03 .89.r ROZPORZADZENIA RADY MINISTROWz art 176 kodeksu postepowania cywilnego. radca prawny
~~co to ma być niezalogowany
15 listopada 2024r. o 8:14
~~Mysa Hutujnia napisał(a): widac ze pan mjr rez Szczesny ma duzodowodow jako ekspert MONu pewnie znal te przekrety na zamowienia helikopterow CARLIK te. ktore TFUSK PODPISAL zFrancja na dostawy dla polskiej armii a okazalo sie ze to zlom i bez uzbrojenia Na lamach szacownego info straszy pan major ze pojdzie do sadu ja jako prawnik emerytowany jestem przygotowany na ta ewentualnosc jest dozo argumentow ktore Sad przeswietli KONSTYTUCJA RP mowi jasno ze kazdy ma prawo do oceny swoich pogladow na lamie prasy podstawa prawna z 12 .03 .89.r ROZPORZADZENIA RADY MINISTROWz art 176 kodeksu postepowania cywilnego. radca prawny

,,jako prawnik emerytowany'' Ty PISzesz jak ostatni beret , jak pierwszoklasista emerytowany prawniku.
~~Janusz niezalogowany
15 listopada 2024r. o 8:16
~~co to ma być napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Mysa Hutujnia napisał(a): widac ze pan mjr rez Szczesny ma duzodowodow jako ekspert MONu pewnie znal te przekrety na zamowienia helikopterow CARLIK te. ktore TFUSK PODPISAL zFrancja na dostawy dla polskiej armii a okazalo sie ze to zlom i bez uzbrojenia Na lamach szacownego info straszy pan major ze pojdzie do sadu ja jako prawnik emerytowany jestem przygotowany na ta ewentualnosc jest dozo argumentow ktore Sad przeswietli KONSTYTUCJA RP mowi jasno ze kazdy ma prawo do oceny swoich pogladow na lamie prasy podstawa prawna z 12 .03 .89.r ROZPORZADZENIA RADY MINISTROWz art 176 kodeksu postepowania cywilnego. radca prawny

,,jako prawnik emerytowany'' Ty PISzesz jak ostatni beret , jak pierwszoklasista emerytowany prawniku.

Ten emerytowany prawnik to pewnikiem Lucjan , jego styl.
~~Ww niezalogowany
16 listopada 2024r. o 8:08
~~Mysa Hutujnia napisał(a): widac ze pan mjr rez Szczesny ma duzodowodow jako ekspert MONu pewnie znal te przekrety na zamowienia helikopterow CARLIK te. ktore TFUSK PODPISAL zFrancja na dostawy dla polskiej armii a okazalo sie ze to zlom i bez uzbrojenia Na lamach szacownego info straszy pan major ze pojdzie do sadu ja jako prawnik emerytowany jestem przygotowany na ta ewentualnosc jest dozo argumentow ktore Sad przeswietli KONSTYTUCJA RP mowi jasno ze kazdy ma prawo do oceny swoich pogladow na lamie prasy podstawa prawna z 12 .03 .89.r ROZPORZADZENIA RADY MINISTROWz art 176 kodeksu postepowania cywilnego. radca prawny

TY pisz na temat a nie podpieraj się rozporządzeniami czyli aktami najniższej rangi. Łuczak okrążył 8 razy kulę ziemską i przytulil ponad milion u Antka awiatora.
~~Kartonowy niezalogowany
przedwczoraj o 15:58
Dobrze że u tego bolka odnotowano 50% obecności, bo przy 100% ten kartonowy kraj musiał by brać pożyczki żeby spłacić jego ciężką pracę.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza