~~Mysa Hutujnia napisał(a): widac ze pan mjr rez Szczesny ma duzodowodow jako ekspert MONu pewnie znal te przekrety na zamowienia helikopterow CARLIK te. ktore TFUSK PODPISAL zFrancja na dostawy dla polskiej armii a okazalo sie ze to zlom i bez uzbrojenia Na lamach szacownego info straszy pan major ze pojdzie do sadu ja jako prawnik emerytowany jestem przygotowany na ta ewentualnosc jest dozo argumentow ktore Sad przeswietli KONSTYTUCJA RP mowi jasno ze kazdy ma prawo do oceny swoich pogladow na lamie prasy podstawa prawna z 12 .03 .89.r ROZPORZADZENIA RADY MINISTROWz art 176 kodeksu postepowania cywilnego. radca prawny
~~co to ma być napisał(a):Ktoś napisał: ~~Mysa Hutujnia napisał(a): widac ze pan mjr rez Szczesny ma duzodowodow jako ekspert MONu pewnie znal te przekrety na zamowienia helikopterow CARLIK te. ktore TFUSK PODPISAL zFrancja na dostawy dla polskiej armii a okazalo sie ze to zlom i bez uzbrojenia Na lamach szacownego info straszy pan major ze pojdzie do sadu ja jako prawnik emerytowany jestem przygotowany na ta ewentualnosc jest dozo argumentow ktore Sad przeswietli KONSTYTUCJA RP mowi jasno ze kazdy ma prawo do oceny swoich pogladow na lamie prasy podstawa prawna z 12 .03 .89.r ROZPORZADZENIA RADY MINISTROWz art 176 kodeksu postepowania cywilnego. radca prawny
,,jako prawnik emerytowany'' Ty PISzesz jak ostatni beret , jak pierwszoklasista emerytowany prawniku.
~~Mysa Hutujnia napisał(a): widac ze pan mjr rez Szczesny ma duzodowodow jako ekspert MONu pewnie znal te przekrety na zamowienia helikopterow CARLIK te. ktore TFUSK PODPISAL zFrancja na dostawy dla polskiej armii a okazalo sie ze to zlom i bez uzbrojenia Na lamach szacownego info straszy pan major ze pojdzie do sadu ja jako prawnik emerytowany jestem przygotowany na ta ewentualnosc jest dozo argumentow ktore Sad przeswietli KONSTYTUCJA RP mowi jasno ze kazdy ma prawo do oceny swoich pogladow na lamie prasy podstawa prawna z 12 .03 .89.r ROZPORZADZENIA RADY MINISTROWz art 176 kodeksu postepowania cywilnego. radca prawny