Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Karol Nawrocki kandydatem Prawa i Sprawiedliwości na prezydenta RP
~~Janusz niezalogowany
27 lutego 2025r. o 18:24
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Bernard napisał(a): Naprawę ten głąb, podobno z doktoratem, wypowiada się o szczepieniach i nic nie wie o polio (choroba Heinego-Medina)?
Obejrzałem jakiś filmik z jego bełkotem na ten temat i jestem zszokowany ignorancją. To, jak mówi Wikipedia, doktor nauk humanistycznych. W latach 2017–2021 dyrektor Muzeum II Wojny Światowej w Gdańsku, od 2021 prezes Instytutu Pamięci Narodowej.

To jest tak śmieszne, że aż boli.

Panie Bernardzie , dużo negatywnych komentarzy piszą o Panu Bolecnauci , dał mi Pan dowód że jest w tym coś na rzeczy .
jak POLIO czy choroba
HAJNEGO MEDINA ."
.

Niereformowalny nieuku.
Heinego -Medina !!!!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Zszarzały Aster niezalogowany
27 lutego 2025r. o 18:29
Pisowcy to dzieci kopane w du...pe w podstawówce niedorobiency i teraz wystawili na kandydata największego głupola jakiego polska widziała!jak ktoś będzie na niego głosował to znaczy że za małolata był popychadłem kopanym w du...i dlatego jest za pisem!jak oglądam obrady sejmu to wśród pisowców z samego wyglądu nie widziałem jednego normalnego!
~~Paliowa Hortensja niezalogowany
27 lutego 2025r. o 18:36
~~Zszarzały Aster napisał(a): Pisowcy to dzieci kopane w du...pe w podstawówce niedorobiency i teraz wystawili na kandydata największego głupola jakiego polska widziała!jak ktoś będzie na niego głosował to znaczy że za małolata był popychadłem kopanym w du...i dlatego jest za pisem!jak oglądam obrady sejmu to wśród pisowców z samego wyglądu nie widziałem jednego normalnego!

Co ty to mówisz a Gosek i Kowalski .przecież to takie wesołe chłopaki ,gdzie pójdą to ich wyśmieją !
~~Juras niezalogowany
28 lutego 2025r. o 6:09
~~Trudno nadążyć napisał(a): - "Śledztwo »Gazety Polskiej« ujawniło, że miliony dolarów z kieszeni amerykańskich podatników za czasów Bidena szły do polskich grup działających na rzecz osłabienia PiS i promowania lewicowej polityki.
- Śledztwo TVN 24 ujawniło, że hasło ***** *** było promowane przez rosyjski wywiad
- min. Domański blokuje pieniądze dla PIS - zamiast przelewów pisma pisze do PKW
Czy można wygrać wybory mając przeciwko sobie dolary amerykańskich podatników, rosyjski wywiad i ministra finansów ???
Historia pokazuje, że Polak potrafi wybrać na przekór przeciwnościom

Jak PiSze o was że wyborca PiS to biedny ,niewykształcony , w większości wioskowy cham ( patrz wyżej) , to zarzucacie mi że was hejtuję .
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
28 lutego 2025r. o 6:19
to nie hejt a prawda a tej wyznawcy piSSlamu najbardziej się boją...;D
dlatego jak pisze się o złodziejstwie piSSiorów to ich naczelny ''mecenas'' zawsze pisze jedno...

nie ma wyroku nie ma afery...
to najgłupsze co można napisać ale to pokazuje jakim można być tępakiem...;D
~~Zszarzały Aster niezalogowany
28 lutego 2025r. o 6:19
To znaczy że nawet Ameryka ma dosyć pisu!
~~Różowofioletowy Modrzew niezalogowany
28 lutego 2025r. o 7:44
Śledztwo GP ? czy propaganda manipulacyjna dla ,, ciemnego ludu " ( J. K. ).
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
28 lutego 2025r. o 8:13
dzięki ''nowogrodzkiemu'' już wiemy że nie należy się szczepić no chyba że na ,,palio''...;D
a czy jest jakaś szczepionka chroniąca przed wirusem piSS?

nie bo gdyby tak było inny piSSdzielec nie pisał by bredni o chorobie HAINEGO ....;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!