~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): popełniłeś błąd?
przecież to normalne u ciebie...gdybyś cytował być może by go nie było chociaż i to nie jest pewne...
pisząc ''od siebie'' walisz takie ortografy że nazwanie ciebie nieukiem bo nawet dyshonor dla nieuków...
na dodatek chcesz tu robić za ''yntelygenta'' używając słów których nie rozumiesz więc wychodzisz na tylko na ''frędzla'' ...;D
jest tego tyle że ho ho...
tak to jest ...''z chama nie zrobisz pana'' ... to też staropolskie przysłowie...;D
weź je sobie do głowy i zakonotuj gdzieś tam w zatęchłych czeluściach twojej pustej makówy...
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Bernard napisał(a): Naprawę ten głąb, podobno z doktoratem, wypowiada się o szczepieniach i nic nie wie o polio (choroba Heinego-Medina)?
Obejrzałem jakiś filmik z jego bełkotem na ten temat i jestem zszokowany ignorancją. To, jak mówi Wikipedia, doktor nauk humanistycznych. W latach 2017–2021 dyrektor Muzeum II Wojny Światowej w Gdańsku, od 2021 prezes Instytutu Pamięci Narodowej.
To jest tak śmieszne, że aż boli.
Panie Bernardzie , dużo negatywnych komentarzy piszą o Panu Bolecnauci , dał mi Pan dowód że jest w tym coś na rzeczy .
" Zapytał Nawrockiego, co sądzi o obowiązkowych szczepieniach ."
" - Jestem przeciwny przymusowym szczepieniom, szczególnie ludzi dorosłych. Ale także jestem przeciwny przymusowym szczepieniom dzieci, z wyłączeniem tych chorób, które są zagrożeniem generalnym dla populacji, jak POLIO czy choroba
HAJNEGO MEDINA ."
Dopisane 27.02.2025r. o godz. 16:53:Lewacka ideologia , nakazy , dziel i rządź .
~~Cebula Biała napisał(a): Przyznać się do błędu jest uczciwe i jest w porządku ale tkwienie uporczywe w błędzie nawet jeśli TVN 24 to ujawnia i potwierdza to jest może i ciekawe ale na pewno dziwne.
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): to nie hejt a prawda a tej wyznawcy piSSlamu najbardziej się boją...;D
dlatego jak pisze się o złodziejstwie piSSiorów to ich naczelny ''mecenas'' zawsze pisze jedno...
nie ma wyroku nie ma afery...
to najgłupsze co można napisać ale to pokazuje jakim można być tępakiem...;D
Bernard napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Bernard napisał(a): Naprawę ten głąb, podobno z doktoratem, wypowiada się o szczepieniach i nic nie wie o polio (choroba Heinego-Medina)?
Obejrzałem jakiś filmik z jego bełkotem na ten temat i jestem zszokowany ignorancją. To, jak mówi Wikipedia, doktor nauk humanistycznych. W latach 2017–2021 dyrektor Muzeum II Wojny Światowej w Gdańsku, od 2021 prezes Instytutu Pamięci Narodowej.
To jest tak śmieszne, że aż boli.
Panie Bernardzie , dużo negatywnych komentarzy piszą o Panu Bolecnauci , dał mi Pan dowód że jest w tym coś na rzeczy .
" Zapytał Nawrockiego, co sądzi o obowiązkowych szczepieniach ."
" - Jestem przeciwny przymusowym szczepieniom, szczególnie ludzi dorosłych. Ale także jestem przeciwny przymusowym szczepieniom dzieci, z wyłączeniem tych chorób, które są zagrożeniem generalnym dla populacji, jak POLIO czy choroba
HAJNEGO MEDINA ."
Dopisane 27.02.2025r. o godz. 16:53:Lewacka ideologia , nakazy , dziel i rządź .
Obejrzyj wideo, na którym doktor się wypowiada o tym, o czym nie ma pojęcia. To on zrobił z siebie błazna, ja to tylko, w sumie przypadkowo, obejrzałem. Ignorant, i tyle.
Dlaczego nie ma pojęcia?