~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): A WIĘC NIE MAM SIĘ DO CZEGO PRZYZNAWAĆ...
TAK -JESTEM PEWIEN ŻE UDOSTĘPNIAŁES TU MOJE DANE...
więc jeszcze raz...
przyznaj się że to robiłeś... chciałem ci to udowodnić w obecności postronnej osoby ale tchórzliwie podkuliłeś ogon pod siebie...;D
a jak masz problem z tym co piszę i uważasz że cię oczerniam -pozwij mnie ...;D
tylko zabierz ze sobą nakolanniki
zgnębię cię jak kiedyś twojego padłego koleżkę ...
Dowodów że jesteś człowiekiem narcystycznym nie musisz mi przedstawiać , o tym już mnie przekonałeś .
Mam swoje zasady , dla takich jak ty szkoda mojego czasu na ciąganie się z tobą po sądach , już ci to nie raz pisałem , masz sklerozę , zapisz to sobie w kapowniku dużymi literami .
Zgłosiłeś sprawę na policję , rozumiem że dochodzenie jest w toku , wylej wiadro wody na rozpaloną głowę i czekaj cierpliwie na wynik dochodzenia .
Druga sprawa , umów spotkanie z osobą postronną , podaj mi miejsce i godzinę na 100% przyjdę , to też już ci pisałem , to też zapisz sobie dużymi literami w kapowniku do którego tak często zaglądasz .
Dosyć prywaty czas na politykę , nie myślałem że Tusk wróci nas do czasów reżimu komunistycznego w których to opozycja w tamtych czasach miała trzy wyjścia , ukrywać się w kraju , uciec za granicę i poprosić o azyl lub więzienie lub coś jeszcze gorszego we własnym kraju .
Jest hańbą dla koalicji 13 grudnia że mamy uchodźcę politycznego i to w kraju UE , dowody Romanowskiego przeciwko reżimowi Tuska musiały być bardzo mocne skoro sąd węgierski zatwierdził azyl polityczna dla Romanowskiego .
Polski sejm pod kierownictwem Hołowni nie nadąża z uchyleniami immunitetów na wniosek bodnarowskiej prokuratury .
Czas na zmiany , mam nadzieję że lewak Trzaskowski przegra z kandydatem prawicy , mam nadzieję że reżim Tuska nie powtórzy tego co mamy w Rumunii i nie wrzuci nas do jednego " worka " razem z Putinem i Łukaszenką .
Dopisane 28.02.2025r. o godz. 15:28:
~~hehe napisał(a): Dostali nowe hasło i padło na podatny grunt, hehe
Co hejterzy mają innego do powiedzenia , osiem lat szkolenia przez fermy Trolli przyniosło pożądany efekt dla koalicji 13 grudnia .
Dopisane 28.02.2025r. o godz. 15:36:
Zapraszam polskich patriotów pod kotwicę , oddanie hołdu żołnierzom wyklętym dziś o godz . 17 ,00 , organizatorzy Związek Harcerstwa Polskiego .
Lewacy wy się tu " produkujcie ", CZEŚĆ I HWAŁA BOHATEROM .