Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Karol Nawrocki kandydatem Prawa i Sprawiedliwości na prezydenta RP
~~Srebrna Portulaka niezalogowany
28 lutego 2025r. o 11:36
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): to nie hejt a prawda a tej wyznawcy piSSlamu najbardziej się boją...;D
dlatego jak pisze się o złodziejstwie piSSiorów to ich naczelny ''mecenas'' zawsze pisze jedno...

nie ma wyroku nie ma afery...
to najgłupsze co można napisać ale to pokazuje jakim można być tępakiem...;D

" Czym jest domniemanie niewinności?
§ 1. Oskarżonego uważa się za niewinnego, dopóki wina jego nie zostanie udowodniona i stwierdzona prawomocnym wyrokiem. § 2. Niedające się usunąć wątpliwości rozstrzyga się na korzyść oskarżonego."

Na mnie też wydałeś wyrok pisząc - " wyłaź z nory Tchórzu , wiem na 100% że to ty podałeś moje dane osobowe , przyznaj się " .
Na forum jesteś policjantem , prokuratorem i sędzią w jednej osobie .

Jak sąd może skazać jak złodziej uciekł na Węgry pod skrzydła Orbana?, Lucek z Ciebie to taki Bolęsa -bis :) jesteś za a nawet przeciw :) niedawno jeszcze chciałeś karać i zamykać tych co się nie szczepili, teraz wiatr dmuchnął i jesteś przeciw szczepieniom :) powinni się posadzić na wieży kościoła w Ocicach jako chorągiewkę :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
28 lutego 2025r. o 12:02
~~Srebrna Portulaka napisał(a): Jak sąd może skazać jak złodziej uciekł na Węgry pod skrzydła Orbana?, Lucek z Ciebie to taki Bolęsa -bis :) jesteś za a nawet przeciw :) niedawno jeszcze chciałeś karać i zamykać tych co się nie szczepili, teraz wiatr dmuchnął i jesteś przeciw szczepieniom :) powinni się posadzić na wieży kościoła w Ocicach jako chorągiewkę :)

Zadałem sobie pytanie , warto odpowiadać na kłamstwa ? , doszedłem do wniosku że NIE , jedyne co mi zostało to pozdrowić ciebie i życzyć miłego dnia .
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
28 lutego 2025r. o 12:31
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): to nie hejt a prawda a tej wyznawcy piSSlamu najbardziej się boją...;D
dlatego jak pisze się o złodziejstwie piSSiorów to ich naczelny ''mecenas'' zawsze pisze jedno...

nie ma wyroku nie ma afery...
to najgłupsze co można napisać ale to pokazuje jakim można być tępakiem...;D

" Czym jest domniemanie niewinności?
§ 1. Oskarżonego uważa się za niewinnego, dopóki wina jego nie zostanie udowodniona i stwierdzona prawomocnym wyrokiem. § 2. Niedające się usunąć wątpliwości rozstrzyga się na korzyść oskarżonego."

Na mnie też wydałeś wyrok pisząc - " wyłaź z nory Tchórzu , wiem na 100% że to ty podałeś moje dane osobowe , przyznaj się " .
Na forum jesteś policjantem , prokuratorem i sędzią w jednej osobie .

no to odpowiedz oszołomie dlaczego ucieka twój piSSdzielec do Orbana nawet nie próbując udowodnić swojej niewinności?
a jeśli zaczyna być ciepło koło dupy wkracza ten pajac z ''pałaca'' i dupków ''uniewnnia'' jeszcze przed wydaniem wyroku...;D

już ci kiedyś pisałem o czym zapominasz wspomnieć...
ja nie wydaję na ciebie wyroku bo to pozostawiam sądowi ...ale prawdą jest to co podtrzymuję nadal a co kiedyś napisałem ci nawet wielkimi literami...
A WIĘC NIE MAM SIĘ DO CZEGO PRZYZNAWAĆ...
TAK -JESTEM PEWIEN ŻE UDOSTĘPNIAŁES TU MOJE DANE...

więc jeszcze raz...
przyznaj się że to robiłeś... chciałem ci to udowodnić w obecności postronnej osoby ale tchórzliwie podkuliłeś ogon pod siebie...;D
a jak masz problem z tym co piszę i uważasz że cię oczerniam -pozwij mnie ...;D
tylko zabierz ze sobą nakolanniki
zgnębię cię jak kiedyś twojego padłego koleżkę ...
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
28 lutego 2025r. o 12:34
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Srebrna Portulaka napisał(a): Jak sąd może skazać jak złodziej uciekł na Węgry pod skrzydła Orbana?, Lucek z Ciebie to taki Bolęsa -bis :) jesteś za a nawet przeciw :) niedawno jeszcze chciałeś karać i zamykać tych co się nie szczepili, teraz wiatr dmuchnął i jesteś przeciw szczepieniom :) powinni się posadzić na wieży kościoła w Ocicach jako chorągiewkę :)

Zadałem sobie pytanie , warto odpowiadać na kłamstwa ? , doszedłem do wniosku że NIE , jedyne co mi zostało to pozdrowić ciebie i życzyć miłego dnia .

uciekasz ponownie tchórzu...
kiedy zaczyna ci się zadawać kłopotliwe pytania zachowujesz się jak ma to w naturze skunks...
pierdniesz swoim smrodkiem i wiejesz do nory...;D
~~Mim niezalogowany
28 lutego 2025r. o 14:35
ciekawe czy doktór chorowal na palio i hajnego-medyny? przygłup w dresie
~~Jasio niezalogowany
28 lutego 2025r. o 14:42
O to trzeba pytać eksperta z Ocic. On to przecież wynalazł chorobę HAINEGO.
Doktór Lucjan .
Powinien dostać za to nagrodę Jobla.
~~hehe niezalogowany
28 lutego 2025r. o 15:15
Dostali nowe hasło i padło na podatny grunt, hehe
14240
M21W2
28 lutego 2025r. o 15:36
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): A WIĘC NIE MAM SIĘ DO CZEGO PRZYZNAWAĆ...
TAK -JESTEM PEWIEN ŻE UDOSTĘPNIAŁES TU MOJE DANE...

więc jeszcze raz...
przyznaj się że to robiłeś... chciałem ci to udowodnić w obecności postronnej osoby ale tchórzliwie podkuliłeś ogon pod siebie...;D
a jak masz problem z tym co piszę i uważasz że cię oczerniam -pozwij mnie ...;D
tylko zabierz ze sobą nakolanniki
zgnębię cię jak kiedyś twojego padłego koleżkę ...

Dowodów że jesteś człowiekiem narcystycznym nie musisz mi przedstawiać , o tym już mnie przekonałeś .
Mam swoje zasady , dla takich jak ty szkoda mojego czasu na ciąganie się z tobą po sądach , już ci to nie raz pisałem , masz sklerozę , zapisz to sobie w kapowniku dużymi literami .
Zgłosiłeś sprawę na policję , rozumiem że dochodzenie jest w toku , wylej wiadro wody na rozpaloną głowę i czekaj cierpliwie na wynik dochodzenia .
Druga sprawa , umów spotkanie z osobą postronną , podaj mi miejsce i godzinę na 100% przyjdę , to też już ci pisałem , to też zapisz sobie dużymi literami w kapowniku do którego tak często zaglądasz .

Dosyć prywaty czas na politykę , nie myślałem że Tusk wróci nas do czasów reżimu komunistycznego w których to opozycja w tamtych czasach miała trzy wyjścia , ukrywać się w kraju , uciec za granicę i poprosić o azyl lub więzienie lub coś jeszcze gorszego we własnym kraju .
Jest hańbą dla koalicji 13 grudnia że mamy uchodźcę politycznego i to w kraju UE , dowody Romanowskiego przeciwko reżimowi Tuska musiały być bardzo mocne skoro sąd węgierski zatwierdził azyl polityczna dla Romanowskiego .
Polski sejm pod kierownictwem Hołowni nie nadąża z uchyleniami immunitetów na wniosek bodnarowskiej prokuratury .

Czas na zmiany , mam nadzieję że lewak Trzaskowski przegra z kandydatem prawicy , mam nadzieję że reżim Tuska nie powtórzy tego co mamy w Rumunii i nie wrzuci nas do jednego " worka " razem z Putinem i Łukaszenką .

Dopisane 28.02.2025r. o godz. 15:28:

~~hehe napisał(a): Dostali nowe hasło i padło na podatny grunt, hehe

Co hejterzy mają innego do powiedzenia , osiem lat szkolenia przez fermy Trolli przyniosło pożądany efekt dla koalicji 13 grudnia .

Dopisane 28.02.2025r. o godz. 15:36:

Zapraszam polskich patriotów pod kotwicę , oddanie hołdu żołnierzom wyklętym dziś o godz . 17 ,00 , organizatorzy Związek Harcerstwa Polskiego .
Lewacy wy się tu " produkujcie ", CZEŚĆ I HWAŁA BOHATEROM .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.