Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Karol Nawrocki kandydatem Prawa i Sprawiedliwości na prezydenta RP
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
17 marca 2025r. o 11:07
~~Zaciekawiony napisał(a): Może ktoś , coś wie o której Jasio się pojawia w STSie
, chciałbym go obejrzeć, czy to rzeczywiście Arnold , czy tylko kupa łachów zawieszona na słabej konstrukcji

zawsze pomiędzy 9-ą a 10-ą ...
za ''arnolda'' nigdy się nie miałem ale poznasz mnie po ''łachach'' ...

a co do oglądania...radzę wizytę w Ocicach...tam poznasz ''arnoldzika'' człapiącego na tych swoich sfatygowanych ''człapach'' i po łachach...
jak będziesz miał wątpliwości co do tego kogo widzisz spójrz w kaprawe ślepia i już będziesz wiedział że oglądasz lokalny eksponat ...;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jurek niezalogowany
17 marca 2025r. o 11:13
M21W2 napisał(a): " Szymon Gawryszczak, wiceprezes państwowego Totalizatora Sportowego i zaufany człowiek wiceministra aktywów państwowych Roberta Kropiwnickiego, jest udziałowcem i do niedawna kontrolował spółkę powiązaną z "Sokiem z Buraka". To profil na Facebooku z milionem obserwujących, który na ogromną skalę rozsiewa nienawiść i propagandę wspierającą Platformę Obywatelską. Spółka dzieli siedzibę z fundacją założoną przez wiceministra Kropiwnickiego."

Tak szkolą swoich hejterów .

Karol Nawrocki jest przez twórców Soku z Buraka określany jako - "sutener, bokser, kłamca, żelbetonowy kloc, bandziorek, cwaniaczek, tuman, alfons".

O swoich piszą .

"To będzie najlepszy Prezydent w historii Polski" (o Rafale Trzaskowskim), "najlepszy premier i najlepszy rząd w historii Polski" (o Donaldzie Tusku) czy "najlepszy minister finansów od wielu, wielu lat" (o Andrzeju Domańskim).

I co z tego , ge-y jest udziałowcem i kontroluje spółkę Srebrna . Drugiego udziałowca, Barbarę Skrzypek ktoś w sobotę zamordował . Ciekawe , kto przez to morderstwo odniósł korzyść, komu zaszkodziła swymi zeznaniami ?

BERNARD , GWIZDAŁĘ ZATRUDNILIŚCIE ?
~~Brunatnozielona Kobea niezalogowany
17 marca 2025r. o 11:40
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Zaciekawiony napisał(a): Może ktoś , coś wie o której Jasio się pojawia w STSie
, chciałbym go obejrzeć, czy to rzeczywiście Arnold , czy tylko kupa łachów zawieszona na słabej konstrukcji

a co do oglądania...radzę wizytę w Ocicach...tam poznasz ''arnoldzika'' człapiącego na tych swoich sfatygowanych ''człapach'' i po łachach...
jak będziesz miał wątpliwości co do tego kogo widzisz spójrz w kaprawe ślepia i już będziesz wiedział że oglądasz lokalny eksponat ...;D

Pisząc to co powyżej pokazałeś kim jesteś, babą plotkarą .
~~Wiosenna Sasanka niezalogowany
17 marca 2025r. o 11:45
~~Brunatnozielona Kobea napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zaciekawiony napisał(a): Może ktoś , coś wie o której Jasio się pojawia w STSie

Pisząc to co powyżej pokazałeś kim jesteś, babą plotkarą .

Jak cie widzo , tak cie PiSzo.
14240
M21W2
17 marca 2025r. o 11:50
Dajcie spokój Jasiowi , bez obgadywania podupadnie na zdrowiu, pisz Jasio o mnie pisz .
~~Kasztankowa Przylaszczka niezalogowany
17 marca 2025r. o 13:39
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Zaciekawiony napisał(a): Może ktoś , coś wie o której Jasio się pojawia w STSie

O ile smród Luckowych onuc go nie zabije :)
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
17 marca 2025r. o 13:40
bo to widzisz frajerze z tobą jest pewna trudność ...
gdyby wspomnienia ciebie i popisy twojego chamstwa łącznie z wulgarnymi określeniami można było usunąć chirurgicznie to dawno już bym to zrobił...
niestety ...z wrzodami można to zrobić ale ty jesteś gorszy od wrzoda...;D
wrzód wycięty raczej nie wraca ale ty jesteś wrzodem złośliwym ,jadowitym i zawsze wracasz...

dlatego zawsze kiedy się pokażesz chamie przypomnę ci twoje chamskie posty bo to one są przyczyną tego że teraz stoisz przede mną na baczność jak kiedyś w czasach kiedy służąc komunie wysłała cię za ''zasługi'' na szkółkę ...
szkółkę gdzie uczyłeś młodych żołnierzy jak służyć Polsce z bratnia armią radziecką...;D

miałeś ''wzorki'' jak twój oszust ''związkowy'' idol Piotruniu Duduniu? :D
14240
M21W2
17 marca 2025r. o 15:42
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): bo to widzisz frajerze z tobą jest pewna trudność ...
gdyby wspomnienia ciebie i popisy twojego chamstwa łącznie z wulgarnymi określeniami można było usunąć chirurgicznie to dawno już bym to zrobił...
niestety ...z wrzodami można to zrobić ale ty jesteś gorszy od wrzoda...;D
wrzód wycięty raczej nie wraca ale ty jesteś wrzodem złośliwym ,jadowitym i zawsze wracasz...

dlatego zawsze kiedy się pokażesz chamie przypomnę ci twoje chamskie posty bo to one są przyczyną tego że teraz stoisz przede mną na baczność jak kiedyś w czasach kiedy służąc komunie wysłała cię za ''zasługi'' na szkółkę ...
szkółkę gdzie uczyłeś młodych żołnierzy jak służyć Polsce z bratnia armią radziecką...;D

miałeś ''wzorki'' jak twój oszust ''związkowy'' idol Piotruniu Duduniu? :D

Grzeczny Jasio, słucha co do niego mówię, pisz, pisz Jasio, będziesz zdrowszy. Dobranoc Januszku.

Dopisane 17.03.2025r. o godz. 15:42:

~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): kiedyś w czasach kiedy służąc komunie wysłała cię za ''zasługi'' na szkółkę ...

Jasieńku, jako młody żołnierz szkoliłem twojego wójka i ojca oficerów LWP aby byli wierni bratniej sowieckiej armii . Oni z kolei szkolili ciebie, jesteś wierny zbrodniarzowi Putinowi. Gratulacje Januszku, pokętny z ciebie uczeń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo