~~Zaciekawiony napisał(a): Może ktoś , coś wie o której Jasio się pojawia w STSie
, chciałbym go obejrzeć, czy to rzeczywiście Arnold , czy tylko kupa łachów zawieszona na słabej konstrukcji
M21W2 napisał(a): " Szymon Gawryszczak, wiceprezes państwowego Totalizatora Sportowego i zaufany człowiek wiceministra aktywów państwowych Roberta Kropiwnickiego, jest udziałowcem i do niedawna kontrolował spółkę powiązaną z "Sokiem z Buraka". To profil na Facebooku z milionem obserwujących, który na ogromną skalę rozsiewa nienawiść i propagandę wspierającą Platformę Obywatelską. Spółka dzieli siedzibę z fundacją założoną przez wiceministra Kropiwnickiego."
Tak szkolą swoich hejterów .
Karol Nawrocki jest przez twórców Soku z Buraka określany jako - "sutener, bokser, kłamca, żelbetonowy kloc, bandziorek, cwaniaczek, tuman, alfons".
O swoich piszą .
"To będzie najlepszy Prezydent w historii Polski" (o Rafale Trzaskowskim), "najlepszy premier i najlepszy rząd w historii Polski" (o Donaldzie Tusku) czy "najlepszy minister finansów od wielu, wielu lat" (o Andrzeju Domańskim).
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zaciekawiony napisał(a): Może ktoś , coś wie o której Jasio się pojawia w STSie
, chciałbym go obejrzeć, czy to rzeczywiście Arnold , czy tylko kupa łachów zawieszona na słabej konstrukcji
zawsze pomiędzy 9-ą a 10-ą ...
za ''arnolda'' nigdy się nie miałem ale poznasz mnie po ''łachach'' ...
a co do oglądania...radzę wizytę w Ocicach...tam poznasz ''arnoldzika'' człapiącego na tych swoich sfatygowanych ''człapach'' i po łachach...
jak będziesz miał wątpliwości co do tego kogo widzisz spójrz w kaprawe ślepia i już będziesz wiedział że oglądasz lokalny eksponat ...;D
~~Brunatnozielona Kobea napisał(a):Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zaciekawiony napisał(a): Może ktoś , coś wie o której Jasio się pojawia w STSie
a co do oglądania...radzę wizytę w Ocicach...tam poznasz ''arnoldzika'' człapiącego na tych swoich sfatygowanych ''człapach'' i po łachach...
jak będziesz miał wątpliwości co do tego kogo widzisz spójrz w kaprawe ślepia i już będziesz wiedział że oglądasz lokalny eksponat ...;D
Pisząc to co powyżej pokazałeś kim jesteś, babą plotkarą .
Jak cie widzo , tak cie PiSzo.
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zaciekawiony napisał(a): Może ktoś , coś wie o której Jasio się pojawia w STSie
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): bo to widzisz frajerze z tobą jest pewna trudność ...
gdyby wspomnienia ciebie i popisy twojego chamstwa łącznie z wulgarnymi określeniami można było usunąć chirurgicznie to dawno już bym to zrobił...
niestety ...z wrzodami można to zrobić ale ty jesteś gorszy od wrzoda...;D
wrzód wycięty raczej nie wraca ale ty jesteś wrzodem złośliwym ,jadowitym i zawsze wracasz...
dlatego zawsze kiedy się pokażesz chamie przypomnę ci twoje chamskie posty bo to one są przyczyną tego że teraz stoisz przede mną na baczność jak kiedyś w czasach kiedy służąc komunie wysłała cię za ''zasługi'' na szkółkę ...
szkółkę gdzie uczyłeś młodych żołnierzy jak służyć Polsce z bratnia armią radziecką...;D
miałeś ''wzorki'' jak twój oszust ''związkowy'' idol Piotruniu Duduniu? :D
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): kiedyś w czasach kiedy służąc komunie wysłała cię za ''zasługi'' na szkółkę ...
szkółkę gdzie uczyłeś młodych żołnierzy jak służyć Polsce z bratnia armią radziecką...;D