Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Zastrzelił kota z wiatrówki! Nowe informacje i szokujący powód
~~Stella niezalogowany
28 listopada 2024r. o 20:00
Nie powinien do niego strzelać, ale rozumiem jego frustrację. Moi sąsiedzi mają wywalone na to, że ich kot zrobił sobie z mojego ogrodu kuwetę, zniszczył wszystkie drzewa, znosi myszy i wiele więcej. Co w takiej sytuacji proponują mi obrońcy zwierząt?
Rozumiem, że trzeba się uśmiechać jak ktoś lub coś niszczy ci rzeczy na które ciężko pracujesz?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~q niezalogowany
28 listopada 2024r. o 20:09
~~Stella napisał(a): Nie powinien do niego strzelać, ale rozumiem jego frustrację. Moi sąsiedzi mają wywalone na to, że ich kot zrobił sobie z mojego ogrodu kuwetę, zniszczył wszystkie drzewa, znosi myszy i wiele więcej. Co w takiej sytuacji proponują mi obrońcy zwierząt?
Rozumiem, że trzeba się uśmiechać jak ktoś lub coś niszczy ci rzeczy na które ciężko pracujesz?

To tylko ci którym koty nie wyrządziły szkody tak mruczą, jakie to piękne zwierzątko a to są szkodnik i śmierdziele .
~~Igo niezalogowany
28 listopada 2024r. o 20:34
~~q napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Stella napisał(a): Nie powinien do niego strzelać, ale rozumiem jego frustrację. Moi sąsiedzi mają wywalone na to, że ich kot zrobił sobie z mojego ogrodu kuwetę, zniszczył wszystkie drzewa, znosi myszy i wiele więcej. Co w takiej sytuacji proponują mi obrońcy zwierząt?

To tylko ci którym koty nie wyrządziły szkody tak mruczą, jakie to piękne zwierzątko a to są szkodnik i śmierdziele .

Wstyd pisać coś takiego!!! Niektórzy ludzie są gorszymi smierdzielami,jak widac
~~anty miau niezalogowany
28 listopada 2024r. o 20:46
~~Stella napisał(a): Nie powinien do niego strzelać, ale rozumiem jego frustrację. Moi sąsiedzi mają wywalone na to, że ich kot zrobił sobie z mojego ogrodu kuwetę, zniszczył wszystkie drzewa, znosi myszy i wiele więcej. Co w takiej sytuacji proponują mi obrońcy zwierząt?

A mi łazi po dachu samochodu i go drapie. Na przedniej szybie odciski obłoconych łap. Wygrzewanie się pod autem i drapanie po przewodach.
Jak by dziecko tak robiło to by trzeba było płacić odszkodowanie.
Jakby robił tak pies, to by go schwytali i by trzeba było płacić mandacik.
Ale kotek? Ani przepraszam ani pieniędzy na myjnie. Zero tematu. Jak gdyby się nic nie działo.
~~Czarnofioletowa Sośnica niezalogowany
28 listopada 2024r. o 21:30
My nie mamy zwierząt i ogólnie lubie koty czy psy. Ale na prawdę uciążliwe jest to gdy koty sąsiadów schodzą się z osiedla na moje podwórko i ... ją do piaskownicy dzieci. Zrobiłem pokrywę aby nie wchodzily do piasku to znalazly sobie miejsce w dużej niskiej donicy na warzywa. Pomijam już obsikane samochody, rowery i rzeczy pozostawione na podwórku. Podwórko ogrodzone ale wiadomo ze kot przejdzie..
I co m teraz chodzić i każdego sąsiada/sąsiadkę prosić aby pilnowal kota?? Gdzie doskonale widzą przez okno że kot przychodzi do nas sie wypróżniać? Na prawdę nie jest już śmieszne to gdy codziennie dziecko przychodzi i mówi ze kot znowu zrobił kupe. Albo nasikał na zabawki..

Zastosowana autokorekta

~~obserwator niezalogowany
28 listopada 2024r. o 23:40
Tu akurat pan gołębiarz, a skoro zajmuje się gołębiami ,to powinien wiedzieć ,że mogą paść ofiarą drapieżnika.Czy to bezdomny kot,czy myszołów - gołąb może paść ofiarą drapieżnika.
Mam nadzieje ,że ten niby człowiek dostanie konkretną kare.
~~Rudobrązowa Leszczyna niezalogowany
29 listopada 2024r. o 6:04
Toć wybielać się będzie
~~prezes osiedla niezalogowany
29 listopada 2024r. o 8:39
Koty sikają na auta rowery itp nie no masakra jak można takie bzdury pisać lecz sie panie ba nogi bo na głowe zapuźno umnie pod blokiem lata dużo kotów i jakoś niejest na...ne naszczane na rowery lub auta ma pan jakiś uraz do zwierząt żal mi pana zamiast na piaskownice niech sobie pan zrobi pokrywe na łeb i niebędzie pan widział biednych kotów

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza