Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Zastrzelił kota z wiatrówki! Nowe informacje i szokujący powód
~~Ciemnoczekoladowy Pomidor niezalogowany
29 listopada 2024r. o 8:57
Masakra! Sekcja...! Prokurator...! Co jeszcze???
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Czerwonozłota Lnica niezalogowany
29 listopada 2024r. o 9:34
Kara powinna być dla właściciela zwierzęcia, że go nie pilnuje. Jak to mawia mój tato "sąsiedzi mają koty a ja mam gówna". Chcesz mieć zwierzaka, to odpowiadaj za niego
~~ niezalogowany
29 listopada 2024r. o 9:45
~~Czerwonozłota Lnica napisał(a): Kara powinna być dla właściciela zwierzęcia, że go nie pilnuje. Jak to mawia mój tato "sąsiedzi mają koty a ja mam gówna". Chcesz mieć zwierzaka, to odpowiadaj za niego

Prymityw z twojego tatusia.
~~Zielonobrunatna Turzyca niezalogowany
29 listopada 2024r. o 9:46
~~Czerwonozłota Lnica napisał(a): Kara powinna być dla właściciela zwierzęcia, że go nie pilnuje. Jak to mawia mój tato "sąsiedzi mają koty a ja mam gówna". Chcesz mieć zwierzaka, to odpowiadaj za niego
Wymień mózg.
~~Gogo niezalogowany
29 listopada 2024r. o 10:04
Rozumiem, że nie powinien ten pan zastrzelić tego kota. My mamy na podwórku podobny problem. Nie tylko my mamy ale sąsiedzi także. Posiadam trzy koty które są wysterylizowane i wykastrowany a czyjś kot przychodzi do nas na posesję i atakuje nam koty. Zachowuje się jakby rządził sobie wszędzie i atakuje mi nawet kotkę po sterylce. Zrobiłam wywiad środowiskowy do kogo ten gruby biały kot należy bo widać że ma dom lecz nikt nie chce się przyznać... . Co robić w takim przypadku ? Nie tylko ja mam z nim problem ale też sąsiedzi się skarżą, że ten biały kot atakuje także im koty. Sąsiadce zżarł grzbiet z kota i jeździła po wetach bo dorwał się do kota staruszka. Nie mam już sił na to jak widzę jak mój kot ma rozdarte ucho czy jest obolały. Moje koty są atakowane na swojej posesji nie u kogoś i nie ma rozwiązania. Nie zrobię mu krzywdy ale mam dość już tego kota aby swoje chować po piwnicach bo ktoś nie wykastruje swojego kota i zachowuje się jak tygrys ... !
~~Kredowobiały Tytoń niezalogowany
29 listopada 2024r. o 10:06
~~Ciemnoczekoladowy Pomidor napisał(a): Masakra! Sekcja...! Prokurator...! Co jeszcze???

W sobotę na cmentarzu komunalnym uroczysty pogrzeb kota i złożenie prochów w kolumbarium !
~~Niebieskawy Pięciornik niezalogowany
29 listopada 2024r. o 11:58
~~Ciemnoczekoladowy Pomidor napisał(a): Masakra! Sekcja...! Prokurator...! Co jeszcze???

~~Spopielały Jastrzębiec niezalogowany
29 listopada 2024r. o 11:59
ankieta propagandowa, jak zresztą cały serwis 100lec info, gdzie odpowiedź: "brak konsekwencji" ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza