Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Zmiany w zasiłku dla bezrobotnych od 2025 roku: nowe zasady i wyższe świadczenia
~~przegrany wyborca PiS niezalogowany
4 grudnia 2024r. o 16:04
Dziękuję za info, robota to głupota , ide na bezrobocie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Lokalny Ministrant niezalogowany
4 grudnia 2024r. o 18:57
Donald Tusk To Prorok i Potomek Lucyfera. Tak mówi pismo!
~~Jasnoniebieski Tulipan niezalogowany
4 grudnia 2024r. o 19:13
Gerrescheimer ,Bader ,Global ,nieustające ogłoszenia o pracowników .1300 na zasiłku ,albo 4000 pracując .
~~Grynszpanowa Malina niezalogowany
4 grudnia 2024r. o 20:03
Wybieram 1300. I święty spokój+ opłata za czynsz z MOPSU. 4000 tyś to też wegetacja i ZERO wolnego czasu.
~~u niezalogowany
4 grudnia 2024r. o 20:11
~~Grynszpanowa Malina napisał(a): Wybieram 1300. I święty spokój+ opłata za czynsz z MOPSU. 4000 tyś to też wegetacja i ZERO wolnego czasu.

4000 tyś to też wegetacja , no nie wiem PiSowcu jakie masz wydatki . PiSowiec , jeden w jeden , tłuk tłuka pogania.
~~Pszeniczny Pierwiosnek niezalogowany
4 grudnia 2024r. o 20:16
~~u napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Grynszpanowa Malina napisał(a): Wybieram 1300. I święty spokój+ opłata za czynsz z MOPSU. 4000 tyś to też wegetacja i ZERO wolnego czasu.

4000 tyś to też wegetacja , no nie wiem PiSowcu jakie masz wydatki . PiSowiec , jeden w jeden , tłuk tłuka pogania.

Ty chyba przy porodzie spadłeś na podłogę.
~~Hjonrus niezalogowany
4 grudnia 2024r. o 20:31
~~Pszeniczny Pierwiosnek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~u napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Grynszpanowa Malina napisał(a): Wybieram 1300. I święty spokój+ opłata za czynsz z MOPSU. 4000 tyś to też wegetacja i ZERO wolnego czasu.

On nie spadł na głowę , tylko odbierająca poród
zamiast znanego klapsa w tyłek , trzasła w głupiutką
łepetynę…;);)
~~u niezalogowany
4 grudnia 2024r. o 20:33
~~Pszeniczny Pierwiosnek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~u napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Grynszpanowa Malina napisał(a): Wybieram 1300. I święty spokój+ opłata za czynsz z MOPSU. 4000 tyś to też wegetacja i ZERO wolnego czasu.

Nie wiem jak ty , dla mnie miastowego , (jak tłuku napisał 4000tyś, ale wiesz że te ,,ś' na końcu to do dupy) to sporo.
Musimy was tolerować , obsługujecie nas. Ale chamy do czasu.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo