M21W2 napisał(a): ~~Pozłocisty Cytryniec napisał(a): z którym Januszem piszesz oszołomie? ;D
uwielbiam te chwile kiedy ktoś cię wkręca pajacu a ty jak ostatni głomb dajesz się prowadzać jak pies na smyczy...;D
ty mnie już wystarczająco tu wyzywałeś ale przyszedł strach i ogólny paraliż cię dopadł po tym jak cię sprowadziłem do ''parteru'' i teraz już łagodniutko ,słodziutko ostrożnie niczym na polu minowym...;D
ty pajacu nie wiesz co mnie obrażało? ...
a gdzie te moje wyzwiska które tak cię bulwersowały a których nie cytujesz? ...dawaj Lucuś ...
porównamy twoje z moimi...;D
cienki ,tchórzliwy bolusiu ...
Pisz w skrócie płaczku , ble - ble - ble - ble , kolejny raz się dowartościowujesz , znam twoją wartość , plotkarz , płaczek , hejter , mitoman .
Ktoś napisał: Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Koniec odpowiadania na twoje pustosłowia Januszku, powtarzasz się jak zdarta płyta , cały czas bełkot i dowartościowanie .
Ten wpis skierowałem do ciebie nie odpowiadają na twój bełkot .
Miłego weekendu .
Dopisane 01.02.2025r. o godz. 11:54:O to dlaczego lewactwo nienawidzi DOKTORA KAROLA NAWROCKIEGO .
Jeden z pierwszych polskich historyków podejmujących badania nad przestępczością zorganizowaną w PRL w latach osiemdziesiątych . Przewodniczący Koalicji Pamięci Żołnierzy Niezłomnych w Gdańsku.
Autor lub współautor kilku publikacji książkowych oraz kilkudziesięciu artykułów naukowych i popularnonaukowyc z zakresu historii opozycji antykomunistycznej, historii sportu oraz przestępczości zorganizowanej w PRL .
W 2016, jako pełnomocnik prezesa IPN, zajmował się organizacją pogrzebu Danuty Siedzikówny i Feliksa Selmanowicza. W 2018 współprzewodniczył Komitetowi Społecznemu, który wzniósł w Gdańsku Pomnik Żołnierzy Wyklętych.
Bolcowi hejterzy swoją wiedzę opierają na artykułach GW i TVN gdzie każde zdanie lub wypowiedź zaczyna się :
Ponoć Karol Nawrocki jest na zdęciach z gestami faszyzującymi .
W mediach społecznościowych pojawiło się zdjęcie trzy zdjęcia , na którym trójka mężczyzn hajluje (wykonuje gest przyjęty jako „hitlerowskie pozdrowienie”). Jednym z nich ma być rzekomo dr Karol Nawrocki – prezes Instytutu Pamięci Narodowej (IPN) oraz obecny kandydat na prezydenta Polski.
Na omawianej fotografii nie ma dr. Karola Nawrockiego, jak wskazano w postach . Mężczyzna znajdujący się w środku to dr Tomasz Greniuch, który w 2021 roku został wybrany na dyrektora Oddziału Instytutu Pamięci Narodowej we Wrocławiu. Decyzja ta wzbudziła kontrowersje , ponieważ dr Tomasz Greniuch był w przeszłości związany ze skrajnie prawicowym ugrupowaniem politycznym – Obozem Narodowo-Radykalnym (ONR).
Zdjęcie wskazane we wpisach pojawiło się 22 lutego 2021 roku w artykule opublikowanym przez „Gazetę Wyborczą”, zatytułowanym „Nazistowskie gesty trudno nam odbierać inaczej niż jako antysemickie, antypolskie i antyludzkie”.
Do bolcowych hejterów to nie dociera , realizują plan koalicji 13 grudnia , kłamać , hejtować , włazić z buciorami w życie osobiste .
Dopisane 01.02.2025r. o godz. 11:58:Jaką wartość mają informacje ze słowami , " ponoć , rzekomo " każdy choć trochę myślący powinien wiedzieć .
No to wreszcie dymał te Ukrainki i Rumunki w tych apartamentach za darmo ?