Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Osiem plantacji, 1788 sztuk krzewów konopi, skradzione samochody osobowe i nielegalna broń!
~~Srebrnoszara Bergenia niezalogowany
16 grudnia 2024r. o 8:54
~~Kupiłem nick napisał(a): Bo Polska to zacofany kraj rządzący przez klaunów. Walczą z dilerami marihuany, wsadzają ich do zakładów karnych , ....

Wyobraź sobie że ja nie będę płacił potem na leczenie odwykowe i psychiatryczne ćpunów, wystarczy że już trzeba leczyć alkoholików i palaczy chorujących potem z powodu swoich nałogów.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brunatna Pietruszka niezalogowany
16 grudnia 2024r. o 9:04
jakoś sobie ludzie radzą w tych trudnych czasach:))))
~~Kupiłem nick niezalogowany
16 grudnia 2024r. o 9:43
~~Srebrnoszara Bergenia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Bo Polska to zacofany kraj rządzący przez klaunów. Walczą z dilerami marihuany, wsadzają ich do zakładów karnych , ....

Wyobraź sobie że ja nie będę płacił potem na leczenie odwykowe i psychiatryczne ćpunów, wystarczy że już trzeba leczyć alkoholików i palaczy chorujących potem z powodu swoich nałogów.

Kolego marihuana jest mniej szkodliwa niż alkohol , papierosy które są ogólnodostępne.
2. Tez chciałbym zauważyć , że utrzymanie więźnia w zakładzie karnym tez kosztuje.
3. Jeszcze nie słyszałem o przypadkach żeby osoba paląca tylko i wyłącznie marihuanę musiała korzystać z ośrodka odwykowego. Marihuana to nie jest kokaina , amfetamina czy heroina lub alkohol który uzależnia fizycznie, marihuana uzależnia psychicznie.
4. Holandia , Niemcy , Luksemburg , Kanada maja ze sprzedaży marihuany rocznie miliony przychodów do skarbu państwa. Ale Polska jak to Polska … państwo z kartonu … nic nie może być tu legalne bo Polska rządzona jest przez czarną mafię ( kościół ) i przez głupich polityków którzy zadłużają kraj na gruby hajs. A wystarczyło by zalegalizować marihuanę i prostytucje
~~Polak niezalogowany
16 grudnia 2024r. o 9:49
~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Srebrnoszara Bergenia napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Bo Polska to zacofany kraj rządzący przez klaunów. Walczą z dilerami marihuany, wsadzają ich do zakładów karnych , ....

Kolego marihuana jest mniej szkodliwa niż alkohol , papierosy które są ogólnodostępne.
2. Tez chciałbym zauważyć , że utrzymanie więźnia w zakładzie karnym tez kosztuje.
3. Jeszcze nie słyszałem o przypadkach żeby osoba paląca tylko i wyłącznie marihuanę musiała korzystać z ośrodka odwykowego. Marihuana to nie jest kokaina , amfetamina czy heroina lub alkohol który uzależnia fizycznie, marihuana uzależnia psychicznie.
4. Holandia , Niemcy , Luksemburg , Kanada maja ze sprzedaży marihuany rocznie miliony przychodów do skarbu państwa. Ale Polska jak to Polska … państwo z kartonu … nic nie może być tu legalne bo Polska rządzona jest przez czarną mafię ( kościół ) i przez głupich polityków którzy zadłużają kraj na gruby hajs. A wystarczyło by zalegalizować marihuanę i prostytucje

słusznie
16 grudnia 2024r. o 9:53
Elita polityczna pokazała wam gdzie jest wasze miejsce w szeregu jak bym covid. 85% społeczeństwa poszło się zaszczepić jak barany bo uwierzyli w kłamstwo polityków i co naj zaszczepili się 4 dawkami i jeszcze nosili do tego maski. A były minister zdrowia pan Szumowski sam w telewizji mówił ze maski na twarzy nic nie dają.
16 grudnia 2024r. o 9:57
Teraz jeszcze idźcie zagłosować na Trzaskowskiego to niedługo w Polsce będzie € a zanim wejdzie € to masło będzie po 13 zł litr diesla za 10 zł. Już jest tak w Polsce ze ceny w sklepach są wyższe niż ceny w Niemczech.
~~ww niezalogowany
16 grudnia 2024r. o 10:07
te kapiszonowce sa zapewne legalne wiec pisane o nielegalnej broni i wrzutka dwóch typów legalnej broni w ty,m jedna niekompletna lekkie nadinterpretowanie przepisów o broni i amunicji
16 grudnia 2024r. o 10:12
Holandia …. Legalna marihuana, prostytucja , aborcja , eutanazja mały kraj a mądry
Niemcy … legalna marihuana , prostytucja , aborcja , Aktywna eutanazja jest w Niemczech karalna. Ciężko chorej osobie można, na jej prośbę, postawić przy łóżku śmiertelne lekarstwo, ale zażyć musi je samodzielnie.

Polska … zakaz picia w miejscu publicznym ( 100 zł mandatu )
Zakaz posiadania marihuany ( sąd i sprawa karna )
Prostytucja nielegalna ( chociaż kürwy dobrze zarabiają ).

W polskiej polityce potrzeba młodej krwi a nie tych samych dziadów których widać już od lat 80tych
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza