~~Srebrnoszara Bergenia napisał(a): Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Bo Polska to zacofany kraj rządzący przez klaunów. Walczą z dilerami marihuany, wsadzają ich do zakładów karnych , ....
Wyobraź sobie że ja nie będę płacił potem na leczenie odwykowe i psychiatryczne ćpunów, wystarczy że już trzeba leczyć alkoholików i palaczy chorujących potem z powodu swoich nałogów.
Kolego marihuana jest mniej szkodliwa niż alkohol , papierosy które są ogólnodostępne.
2. Tez chciałbym zauważyć , że utrzymanie więźnia w zakładzie karnym tez kosztuje.
3. Jeszcze nie słyszałem o przypadkach żeby osoba paląca tylko i wyłącznie marihuanę musiała korzystać z ośrodka odwykowego. Marihuana to nie jest kokaina , amfetamina czy heroina lub alkohol który uzależnia fizycznie, marihuana uzależnia psychicznie.
4. Holandia , Niemcy , Luksemburg , Kanada maja ze sprzedaży marihuany rocznie miliony przychodów do skarbu państwa. Ale Polska jak to Polska … państwo z kartonu … nic nie może być tu legalne bo Polska rządzona jest przez czarną mafię ( kościół ) i przez głupich polityków którzy zadłużają kraj na gruby hajs. A wystarczyło by zalegalizować marihuanę i prostytucje