Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA ZEGARMISTRZOSTWO zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Bezrobocie w powiecie bolesławieckim – stabilnie, ale czy to naprawdę powód do radości?
~~Kiepski niezalogowany
przedwczoraj o 12:05
Bezrobotnych jest dużo więcej tylko urząd pracy ich wyrejestrował bo nie przyjęli gównianej oferty które są tam od lat te same ale 3% bezrobotnych utrzymane
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Białoszara Lnica niezalogowany
przedwczoraj o 12:36
ja szukam pracy od 40 lat w tej pięknej Polsce jak już znajdę to za najniższą krajową albo przy 200 godz przepracowanych trochę więcej dorzucą. Popracuję rok ,dwa, trzy i zaczynają się robić problemy szukanie tzw.(dziury w całym)zawsze coś komuś nie pasuję a zaznaczam że jestem osobą zdyscyplinowaną nie pijącą nie palącą nie plotkującą i jak tylko potrafię wywiązuję się z powierzonych obowiązków .i co o tym sądzicie co tu jest nie tak. Pozdrawiam
~~Żółtopomarańczowy Barwinek niezalogowany
przedwczoraj o 14:42
~~Białoszara Lnica napisał(a): ja szukam pracy od 40 lat w tej pięknej Polsce jak już znajdę to za najniższą krajową albo przy 200 godz przepracowanych trochę więcej dorzucą. Popracuję rok ,dwa, trzy i zaczynają się robić problemy szukanie tzw.(dziury w całym)zawsze coś komuś nie pasuję a zaznaczam że jestem osobą zdyscyplinowaną nie pijącą nie palącą nie plotkującą i jak tylko potrafię wywiązuję się z powierzonych obowiązków .i co o tym sądzicie co tu jest nie tak. Pozdrawiam

To jest normą.
W renusie wywalili 70% Polaków i zatrudnili Ruskich z ukraińskimi paszportami na umowę zlecenie za najniższą krajową.
Zwolnili ludzi ( Polaków) którzy pracowali tam po 4-6 lat.
Więc z tobą jest wszystko ok.
Poprostu w Bolesławcu zrobił się SYF w zakładach pracy.
~~Kasztanowordzawa Truskawka niezalogowany
przedwczoraj o 16:08
W tym temacie; byłem swego czasu klientem tego urzędu,znam to wszystko i metody urzędu i tzw pracodawców.Przyszedł czas,że nikt nie chciał ze mną rozmawiać.Poznałem wielu pracodawców reklamujących się i reklamowanych w powiecie.Moz
że wspaniali,tylko człeka mają w jelicie cienkim.Gdy Niemiec usłyszał ile mam wiosen,odrzekł; a co to za wiek ?Wyjechałem,mimo,że nie marzyłem o tym.Zarobiłem niezle,pracowałem jak oni,byli mega zadowoleni.Jeśli miałem ciężej,to była to w sumie dniówka w ciągu tych lat.Tam jest langsam aber sicher.A gdyby ktoś pomyślał,że wchodziłem im bez mydła to rozczaruję,a jeśli był atak na Ojczyznę lub moje pochodzenie,to zaraz na noże.....Podziwiam wielu młodych,którzy tu wykonują jakąś nierozwijającą pracę i kiedyś skonczą karierę,to pewne.Będzie bardzo trudno znależć pracę z takim cv.Taka szczypta w temacie.
~~Białoszara Lnica niezalogowany
przedwczoraj o 18:02
~~Zielonkawożółta Ułudka napisał(a): W Bolesławcu jest od pyty roboty, trzeba tylko coś realnie umieć

piszesz jak każdy prywaciarz
~~Ciemnozielony Słonecznik niezalogowany
przedwczoraj o 19:17
~~Białoszara Lnica napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Zielonkawożółta Ułudka napisał(a): W Bolesławcu jest od pyty roboty, trzeba tylko coś realnie umieć Bolesławiec pottery

piszesz jak każdy prywaciarz

o tym co należy ''realnie umieć'' można się przekonać w ogłoszeniu pewnej szkoły co w nazwie ma Ekspres...
kiedy potrzebowali tam konserwatora to czego oczekiwali?
by był hydraulikiem ,elektrykiem , murarzem i cholera wie kim jeszcze...
nie pamiętam czy musiał biegle władać kilkoma językami...;D
~~Bananowa Liatra niezalogowany
przedwczoraj o 19:41
Ja nie pracuję, po co , aktualnie siedzę sobie na wariatach i jest wszystko ok.Na wiosnę sobie wyjdę bo nie lubię zimy. Za mieszkanie płaci mi MOPS , krzywdy nie mam.

~~Ciemnozielony Słonecznik niezalogowany
przedwczoraj o 19:50
słusznie...;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza