Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Strzelaj w Sylwestra, przed i po! Nie bądź miękką fają, nie poddawaj się presji ekooszołomów!
~~Krasny Szczawik niezalogowany
30 grudnia 2024r. o 7:12
~~Pozłocisty Tojad napisał(a): To na młode wyje.. e mózgi nie działa. Tylko prawdziwe kary i i mandaty może coś zmienią. Od wczoraj chodzą po rynku rzucają ludziom pod nogi petardy i w nosie to mają.

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Orzeł białyh niezalogowany
30 grudnia 2024r. o 7:16
Dokładnie kar żadnych nie widziałem już od dawna PATROLI policji czy straży .
~~bazyliszek niezalogowany
30 grudnia 2024r. o 7:48
~~Błękitnoszara Skimia napisał(a): A ja sobie postrzelam, wydałem 1000 i mam zamiar dobrze się bawić
ty to musisz być najgłupszy w całej wsi , zastaw się a postaw się , komu ty chcesz tu zaimponować ... to twoje nowe imię dureń .

Zastosowana autokorekta

~~Błękitnoszara Skimia niezalogowany
30 grudnia 2024r. o 7:51
~~bazyliszek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Błękitnoszara Skimia napisał(a): A ja sobie postrzelam, wydałem 1000 i mam zamiar dobrze się bawić
ty to musisz być najgłupszy w całej wsi , zastaw się a postaw się , komu ty chcesz tu zaimponować ... to twoje nowe imię dureń .
Zastosowana autokorekta

Nie twoja kasa , nie twój interes tuczniku , baby pilnuj.
~~Szarobrązowy Klon niezalogowany
30 grudnia 2024r. o 8:27
Bernard napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Opi napisał(a): Panie redaktorze nie jesteśmy na Ty.
Kraj Pana nie wykrztalcil? Kraj Pana nie uleczył? Kraj nie doprowadził Pana do miejsca w którym Pan jest? Ciekawe.
A nie ukończył Pan żadnej szkoły publicznej?
Nigdy Pan się nie leczył?
To kto to wszystko zapewnił? Pan sam sobie? No nie. A więc minimalna wdzięczność i szacunek dla Państwa jest należna.
Czy tradycja używania fajerwerków raz w roku to głupota? Czyli najlepiej zakazać i zabronić? Taka to obiektywność Panska. Próbuję być Pan sarkastyczny w swojej wypowiedzi ale wychodzi tylko jieudolnosc i słabość. Uwqza się Pan za inteligencję ale czy inteligencję obrażają innych?

Z anonimami jestem zawsze na Ty.

Co do kosztów edukacji i leczenia itd, jak dotychczas zapłaciłem temu państwu raczej więcej niż dostałem. W przypadku kosztów leczenia nawet to weryfikowałem i nawet z ostatnich nastu lat jestem na plusie : )

Wiele tradycji jest głupotą. Takie prawo pierwszej nocy na przykład, albo pańszczyzna czy też dzielenie władzy państwa z kościołem. Oczywiście w imię tradycji wciąż jakiś wójt czy starosta powinien chędożyć w dniu ślubu lokalne panny a rolnicy powinni odpalać dziesięcinę. W sumie, gdyby tak urealnić składki na KRUS, to nominaci PiS czy PSL zarabialiby lepiej. Masz rację, tradycja ma sens!

Piszesz: "minimalna wdzięczność i szacunek dla Państwa jest należna". Nie jest, dlaczego mam traktować państwo lepiej niż ono traktuje swoich obywateli?

No i to nie państwo strzela w Sylwestra, tylko ludzie.

Nie uważam się za część inteligencji. Warstwa ta i tak już prawie wymarła w tym kraju. Dopisane 29.12.2024r. o godz. 23:27:
Ktoś napisał: skorn napisał(a): 10 czy 20 lat temu miałeś taką samą opinię o świętowaniu w ten sposób nadejścia nowego roku?

Ewoluuję.
Polecam.Dopisane 29.12.2024r. o godz. 23:30:~~Krwawosina Aksamitka napisał(a): Po...ńcy strzelają już od świąt. Patologia.
Chciałbym bardzo aby fajerwerki w dupie sobie umieszczali.Zastosowana autokorekta

Oni też by chcieli, bardzo.
Musimy tylko przekonać ich, że nie powinni się krępować, że to nic złego, że prawdziwy Polak wytrzyma i takie wyzwanie, z racą dupie.

Wytłumacz mi jaka szkodę zwierzeta może wyrządzić raca?
~~Ciemnoczekoladowy Oczar niezalogowany
30 grudnia 2024r. o 9:11
Na mówiliście mnie w tym rokunkupije race za 500zl i idę dolasu kozia Góra i te rejony a nawet 1000zl raz się żyje zawsze były sztuczne ognie co teraz się zmieniło???ustrój???lgbt ???? Ludzie zawsze był chalas na sylwestra to co Jelonki z nami zamieszkały w b-c ??? WODE Z MUZGU WAM ROBIA LEMINGO
~~yYy niezalogowany
30 grudnia 2024r. o 9:15
~~Ciemnoczekoladowy Oczar napisał(a): Na mówiliście mnie w tym rokunkupije race za 500zl i idę dolasu kozia Góra i te rejony a nawet 1000zl raz się żyje zawsze były sztuczne ognie co teraz się zmieniło???ustrój???lgbt ???? Ludzie zawsze był chalas na sylwestra to co Jelonki z nami zamieszkały w b-c ??? WODE Z MUZGU WAM ROBIA LEMINGO

mnie tez benek namówił - kupuję petardy i idę szczelać !
~~Różowoczerwona Irga niezalogowany
30 grudnia 2024r. o 9:19
~~Opi napisał(a): Panie redaktorze nie jesteśmy na Ty.
Kraj Pana nie wykrztalcil? Kraj Pana nie uleczył? Kraj nie doprowadził Pana do miejsca w którym Pan jest? Ciekawe.
A nie ukończył Pan żadnej szkoły publicznej?
Nigdy Pan się nie leczył?
To kto to wszystko zapewnił? Pan sam sobie? No nie. A więc minimalna wdzięczność i szacunek dla Państwa jest należna.
Czy tradycja używania fajerwerków raz w roku to głupota? Czyli najlepiej zakazać i zabronić? Taka to obiektywność Panska. Próbuję być Pan sarkastyczny w swojej wypowiedzi ale wychodzi tylko jieudolnosc i słabość. Uwqza się Pan za inteligencję ale czy inteligencję obrażają innych?

WykSZtałcił... to wyjątek jest, mimo, ze po PBKGTDWJ i CH piszemy RZ :))) Ja wiem, że skomplikowane, także służę ci pomocą, biedny analfabeto:) takich rzeczy sie dzieci uczą w domach... szkoda, że u ciebie w domu nikogo z WYKRZTAŁCENIEM :D ale właściwie, to o czym ty bredzisz w tym komentarzu :)))
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza