~~Pozłocisty Tojad napisał(a): To na młode wyje.. e mózgi nie działa. Tylko prawdziwe kary i i mandaty może coś zmienią. Od wczoraj chodzą po rynku rzucają ludziom pod nogi petardy i w nosie to mają.
~~Błękitnoszara Skimia napisał(a): A ja sobie postrzelam, wydałem 1000 i mam zamiar dobrze się bawićty to musisz być najgłupszy w całej wsi , zastaw się a postaw się , komu ty chcesz tu zaimponować ... to twoje nowe imię dureń .
Zastosowana autokorekta
~~bazyliszek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Błękitnoszara Skimia napisał(a): A ja sobie postrzelam, wydałem 1000 i mam zamiar dobrze się bawićty to musisz być najgłupszy w całej wsi , zastaw się a postaw się , komu ty chcesz tu zaimponować ... to twoje nowe imię dureń .
Zastosowana autokorekta
Bernard napisał(a):Ktoś napisał: ~~Opi napisał(a): Panie redaktorze nie jesteśmy na Ty.
Kraj Pana nie wykrztalcil? Kraj Pana nie uleczył? Kraj nie doprowadził Pana do miejsca w którym Pan jest? Ciekawe.
A nie ukończył Pan żadnej szkoły publicznej?
Nigdy Pan się nie leczył?
To kto to wszystko zapewnił? Pan sam sobie? No nie. A więc minimalna wdzięczność i szacunek dla Państwa jest należna.
Czy tradycja używania fajerwerków raz w roku to głupota? Czyli najlepiej zakazać i zabronić? Taka to obiektywność Panska. Próbuję być Pan sarkastyczny w swojej wypowiedzi ale wychodzi tylko jieudolnosc i słabość. Uwqza się Pan za inteligencję ale czy inteligencję obrażają innych?
Z anonimami jestem zawsze na Ty.
Co do kosztów edukacji i leczenia itd, jak dotychczas zapłaciłem temu państwu raczej więcej niż dostałem. W przypadku kosztów leczenia nawet to weryfikowałem i nawet z ostatnich nastu lat jestem na plusie : )
Wiele tradycji jest głupotą. Takie prawo pierwszej nocy na przykład, albo pańszczyzna czy też dzielenie władzy państwa z kościołem. Oczywiście w imię tradycji wciąż jakiś wójt czy starosta powinien chędożyć w dniu ślubu lokalne panny a rolnicy powinni odpalać dziesięcinę. W sumie, gdyby tak urealnić składki na KRUS, to nominaci PiS czy PSL zarabialiby lepiej. Masz rację, tradycja ma sens!
Piszesz: "minimalna wdzięczność i szacunek dla Państwa jest należna". Nie jest, dlaczego mam traktować państwo lepiej niż ono traktuje swoich obywateli?
No i to nie państwo strzela w Sylwestra, tylko ludzie.
Nie uważam się za część inteligencji. Warstwa ta i tak już prawie wymarła w tym kraju. Dopisane 29.12.2024r. o godz. 23:27:Ktoś napisał: skorn napisał(a): 10 czy 20 lat temu miałeś taką samą opinię o świętowaniu w ten sposób nadejścia nowego roku?
Ewoluuję.
Polecam.Dopisane 29.12.2024r. o godz. 23:30:~~Krwawosina Aksamitka napisał(a): Po...ńcy strzelają już od świąt. Patologia.
Chciałbym bardzo aby fajerwerki w dupie sobie umieszczali.Zastosowana autokorekta
Oni też by chcieli, bardzo.
Musimy tylko przekonać ich, że nie powinni się krępować, że to nic złego, że prawdziwy Polak wytrzyma i takie wyzwanie, z racą dupie.
Wytłumacz mi jaka szkodę zwierzeta może wyrządzić raca?
~~Ciemnoczekoladowy Oczar napisał(a): Na mówiliście mnie w tym rokunkupije race za 500zl i idę dolasu kozia Góra i te rejony a nawet 1000zl raz się żyje zawsze były sztuczne ognie co teraz się zmieniło???ustrój???lgbt ???? Ludzie zawsze był chalas na sylwestra to co Jelonki z nami zamieszkały w b-c ??? WODE Z MUZGU WAM ROBIA LEMINGO
~~Opi napisał(a): Panie redaktorze nie jesteśmy na Ty.
Kraj Pana nie wykrztalcil? Kraj Pana nie uleczył? Kraj nie doprowadził Pana do miejsca w którym Pan jest? Ciekawe.
A nie ukończył Pan żadnej szkoły publicznej?
Nigdy Pan się nie leczył?
To kto to wszystko zapewnił? Pan sam sobie? No nie. A więc minimalna wdzięczność i szacunek dla Państwa jest należna.
Czy tradycja używania fajerwerków raz w roku to głupota? Czyli najlepiej zakazać i zabronić? Taka to obiektywność Panska. Próbuję być Pan sarkastyczny w swojej wypowiedzi ale wychodzi tylko jieudolnosc i słabość. Uwqza się Pan za inteligencję ale czy inteligencję obrażają innych?