Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Kazimierz Marczewski: Hejt? Gwiżdżę na to i dalej robię swoje! To działa!
22726
Marcin Marczewski
5 stycznia 2025r. o 15:30
~~Różowoczerwona Irga napisał(a): po ilu latach znaleziono wiceszefa Urzędu Pracy i kto nim został oraz skąd spadł,

Jesteś ignorantem, takim typowym anonimowym hejterem, któremu się wydaje, że wszystko wie i próbuje zabłysnąć w komentarzach. Gdyby było inaczej byłbyś zorientowany w tym o czym piszesz, a tak pokazujesz co pokazujesz - miernotę.
Dowód? Tutaj: https://www.bolec.info/boleslawiec/informacje/kategoria/35818/jest-nowy-wicedyrektor-urzedu-pracy-to-byly-kandydat-na-prezydenta-boleslawca

I nie zaśmiecaj więcej tego forum, bo nie doczekasz się odpowiedzi - bez odbioru.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Pomidorowy Śniedek niezalogowany
5 stycznia 2025r. o 15:57
„Działam w tej branży 25 lat więc wiem …??”
Szacunek dla każdego , kto potrafi się rozwinąć ..
przekładając pozytywną energię w dziedzinie
którą tworzy , lecz uważam człowiek uczy się całe życie , i niespełniony odchodzi ….
Nutka narcyzmu brzmi w tych komentarzach …!
bez obrazy ..!
~~pinochet niezalogowany
5 stycznia 2025r. o 16:20
Panie Kazimierzu,tym tekstem,to mi Pan zaimponował. Gdyby jeszcze naczelny ceznor bolca był na Pana poziomie....
~~pinochet niezalogowany
5 stycznia 2025r. o 16:22
~~pinochet napisał(a): Panie Kazimierzu,tym tekstem,to mi Pan zaimponował. Gdyby jeszcze naczelny ceznor bolca był na Pana poziomie....

Przez czeski błąd mój wpis uniknął autokorekty;-))
~~Kali naczelny wieści z pod palmy niezalogowany
5 stycznia 2025r. o 23:01
Można zadowolić wszystkich: wieści ze świata, wieści z kraju, wieści z powiatu i wieści z miasta ( i mamy komplet).
~~Mikrus niezalogowany
przedwczoraj o 9:34
Dlaczego portal nie odważy się krytykować władzy miejskiej w sytuacjach gdy wszyscy wiedzą że źle wykonuje swoje obowiązki?
22726
Marcin Marczewski
przedwczoraj o 9:37
~~Mikrus napisał(a): Dlaczego portal nie odważy się krytykować władzy miejskiej w sytuacjach gdy wszyscy wiedzą że źle wykonuje swoje obowiązki?

Portal Bolec.Info opisuje rzeczywistość, bazujemy na faktach. Krytykujemy sprawy, gdzie podejmowane są złe lub żadne decyzje. Chwalimy, gdzie podejmowane są ważne inicjatywy i akcje. Na Bolec.Info znajdziesz przeróżne publikacje - tak działamy od 20 lat i zmieniać tego nie będziemy.
~~Karminowa Rudbekia niezalogowany
przedwczoraj o 9:41
no właśnie...
dlaczego? ;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.