Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Sumptuastic z nowym klipem na rozpoczęcie 2025 roku! [WIDEO]
~~Kupiłem nick niezalogowany
17 godz. 41 min. temu
~~Karminowy Milin napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Takie mają osiągnięcia.
Zespół Sumptuastic ma dziś na swoim koncie sześć albumów, z których ostatni powstał w 2016 roku. Dziadki wracają prawie po dekadzie i próbują coś ugrać na polskiej scenie muzycznej. Dalej będą tylko zapraszani na dni  Bolesławca , lubania , Lwówka śląskiego itp itd.

Niby tak, ale z drugiej strony popatrz na polską scenę muzyczną. Jakie nowe osiągnięcia ma Lady Pank, Kombi, czy Kombii, Kayah, Edzia czy wiele innych pseudo gwiazd, które od dziesięcioleci bazują na jednym czy dwóch utworach. Przykładem ostatni sylwester. Przecież tych odgrzewanych kotletów już słuchać się nie da. A przebić się z prowincji i zaistnieć na polskiej scenie to nie jest taka łatwa sprawa. Niech próbują, gorszym od nich się udało. Wolę posłuchać ich utworów niż np. takiego niedorajdę Szpaka, czy Kamińskiego. [/c

-Karminowy Mili—
Osiągnięcia to nie tylko nagrane albumy , osiągnięcia to także ile nagród zdobyli i jakie to nagrody za co itp itd
Pisałem o Lady Pank to poczytaj sobie proszę ich wyróżnienia i nagrody.
Lady Pank, jeden z najważniejszych zespołów polskiej sceny rockowej, zdobył wiele prestiżowych nagród i wyróżnień. Ich muzyka od lat cieszy się ogromną popularnością, a utwory Lady Pank pozostają w sercach wielu fanów.
W 1986 roku zespół otrzymał wyróżnienie na Tokio Music Festival, a Jan Borysewicz został nagrodzony za najlepszą kompozycję. W 2007 roku piosenka Lady Pank „Strach się bać” była nominowana do nagrody Złotego Dzioba za przebój roku.
Kolejne wyróżnienie przyszło w 2016 roku, kiedy to zespół otrzymał nagrodę Bursztynowego Słowika na Polsat SuperHit Festiwal. Lady Pank kontynuuje swoją działalność, wydając kolejne albumy i piosenki, które zyskują uznanie zarówno wśród fanów, jak i krytyków muzycznych.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
17 godz. 37 min. temu
Młodszy chłopaczek od tych dziadków i zobaczcie jakie ma osiągnięcia.
Kamil Bednarek - nagrody: Kamil Bednarek ma na koncie wiele cennych wyróżnień. Jest m.in. laureatem TOPtrendy 2012, MTV Europe Music Awards 2013, nagrody Złoty Bączek (2014) czy wyróżnienia Eska Music Awards 2017.
~~Jasnozielony Jaśminowiec niezalogowany
17 godz. 33 min. temu
~~Kupiłem nick napisał(a): Młodszy chłopaczek od tych dziadków i zobaczcie jakie ma osiągnięcia.
Kamil Bednarek - nagrody: Kamil Bednarek ma na koncie wiele cennych wyróżnień. Jest m.in. laureatem TOPtrendy 2012, MTV Europe Music Awards 2013, nagrody Złoty Bączek (2014) czy wyróżnienia Eska Music Awards 2017.

17 godz. 32 min. temu
kamil bednarek = sumptuastic
to nie muzyka
~~Jasnozielony Jaśminowiec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Młodszy chłopaczek od tych dziadków i zobaczcie jakie ma osiągnięcia.

17 godz. 24 min. temu
~~Jasnozielony Jaśminowiec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Młodszy chłopaczek od tych dziadków i zobaczcie jakie ma osiągnięcia.

-Jasnozielony

Dla ciebie to nie muzyka dla innych to muzyka. Chodzi o osiągnięcia danego zespołu i Kamil Bednarek osiągnięcia ma … Sumtuastic nie
17 godz. 9 min. temu
wydanie płyt( 4szt/ sumptuastic 6 szt.) i nagrody wieśniackiego mtv to mierne osiągnięcia.
przynajmniej w dziedzinie reggae.
~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jasnozielony Jaśminowiec napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Młodszy chłopaczek od tych dziadków i zobaczcie jakie ma osiągnięcia.

-Jasnozielony

Dla ciebie to nie muzyka dla innych to muzyka. Chodzi o osiągnięcia danego zespołu i Kamil Bednarek osiągnięcia ma … Sumtuastic nie

Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Młodszy chłopaczek od tych dziadków i zobaczcie jakie ma osiągnięcia.

-Jasnozielony

-Jasnozielony

~~Siwawy Łubinnik niezalogowany
16 godz. 18 min. temu
to za prawdę powiadam wam super muzyczne osiągnięcia reggae. bob marley, lee perry, mad proferssor, ras michael, gentleman , daab, paprika korps, east west rockers powinni nzazdrościć
~~Siwawy Łubinnik niezalogowany
16 godz. 7 min. temu
nawet maanam nagrywali lepsze kawałki reggae, niż kamil z krec arek

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.