Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Sumptuastic z nowym klipem na rozpoczęcie 2025 roku! [WIDEO]
~~Siwawy Chmiel niezalogowany
wczoraj o 7:02
~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jj napisał(a): Osoby wyżej komentujące to polskie buraki. Nie ważne, aby wspierać lokalną twórczość. Może pochwalcie się swoimi osiągnięciami ? Ten hejt to już jest naprawdę do pozygu.

Ty weź się odpi€rdol od mojej osoby!!! Co to za twórczość jak tą grupę disco-polo zna tylko  Bolesławiec i wiochy obok. Druga sprawa nikt nikogo nie hejtuje tylko wyrażamy swoją opinie co do tej grupy. Mógłbym zrozumieć jakby ów grupa disco - polo miała rozpoznawalność jak Zenek Martyniuk lub grupa Boys. Tego zespołu nikt nie zna w Polsce

A powiedz czym ty w swoim ,podejrzewam nudnym życiu możesz się pochwalić,obojętnie w jakiej dziedzinie?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kupiłem nick niezalogowany
wczoraj o 7:22
Pytasz to już tobie odpisuje. Zwiedziłem trochę świata , kupiłem za swoje zarobione pieniądze mieszkanie ( bez kredytów ) dalej robię to co lubię czyli podróżuje. Nie muszę jęczeć że w Bolesławcu zabrali połączenia MZK bo mam swój samochód , nie stękam że paliwo w Bolesławcu jest drogie bo mnie stać na niego. A teraz ty odpisz co ty osiągnęłaś / as ??
~~Siwawy Chmiel niezalogowany
wczoraj o 7:38
~~Kupiłem nick napisał(a): Pytasz to już tobie odpisuje. Zwiedziłem trochę świata , kupiłem za swoje zarobione pieniądze mieszkanie ( bez kredytów ) dalej robię to co lubię czyli podróżuje. Nie muszę jęczeć że w  Bolesławcu zabrali połączenia MZK bo mam swój samochód , nie stękam że paliwo w Bolesławcu jest drogie bo mnie stać na niego. A teraz ty odpisz co ty osiągnęłaś / as ??[ Odpowiadam;po pierwsze nie chwalę się bogactwem,świata trochę zwiedziłem,mam sukcesy w sporcie w skali kraju a co najważniejsze ,potrafię docenić każdego kto robi coś w zyciu a nie go hejtuję,tylko dlatego że coś osiągnął.Dużo zdrowia w nowym roku.
wczoraj o 7:52
~~Siwawy Chmiel napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Pytasz to już tobie odpisuje. Zwiedziłem trochę świata , kupiłem za swoje zarobione pieniądze mieszkanie ( bez kredytów ) dalej robię to co lubię czyli podróżuje. Nie muszę jęczeć że w  Bolesławcu zabrali połączenia MZK bo mam swój samochód , nie stękam że paliwo w Bolesławcu jest drogie bo mnie stać na niego. A teraz ty odpisz co ty osiągnęłaś / as ??[ Odpowiadam;po pierwsze nie chwalę się bogactwem,świata trochę zwiedziłem,mam sukcesy w sporcie w skali kraju a co najważniejsze ,potrafię docenić każdego kto robi coś w zyciu a nie go hejtuję,tylko dlatego że coś osiągnął.Dużo zdrowia w nowym roku.

Zauważyłem że teraz jak ktoś wyrazi swoje zdanie to odrazu ma podpięte ze to hejt. A co do tej grupy , ten zespół w ogóle nie jest znany zna go tylko Bolesławiec i okoliczne wioski. To już Zenek Martyniuk jest bardziej znaną osobowością bo jest rozpoznawalny w Polsce. A ta nasza grupa tak jak pisałem wcześniej jest znana w Bolesławcu i okolicznych wiochach a koncerty dawali tylko w starym imperium i na dni ceramiki. Niech sobie tam grają ale tak szczerze oni są w Polsce nie znani bo grają chüjowatą muzykę.
~~janusz pirotechniki niezalogowany
wczoraj o 7:58
Bombowa wiadomość! Ten utwór to prawdziwa petarda a nawet saletra!
wczoraj o 8:14
-Siwawy Chmiel-
I weź mi odpisz proszę co masz na myśli pisząc „Osiągnięcia”?
Uwierz dużo znam grup garażowych którzy tworzą muzykę w garażach ale oni czasami są zapraszani na jakieś dożynki lub święto jakieś gminy. O osiągnięciach muzycznych może napisać np Kamil Bednarek , TSA , a nawet Majka Jeżowska. A grupa z Bolesławca robi to co lubi a to nie jest żadne osiągnięcie jak są znani tylko w Bolesławcu i w okolicznych wiochach. Sam piszesz że podróżujesz to jak będziesz w innym województwie niż dolnośląskim to zapytaj się na Podkarpaciu czy na Podlasiu czy znają Sumptuastic. Odpowiedzą tobie kto to jest ?? A zapytaj się o Kamila Bednarka lub nawet Zenka Martyniuka to dostaniesz inna odpowiedz
~~Groszkowa Gipsówka niezalogowany
wczoraj o 8:48
Był za to jakiś grant, czy inną dotacja?
Przeboju z tego nie będzie, do wypłaczliwienia się po połamanej miłości za kakafoniczne toto i się nie nada, tym bardziej do kotleta. Dobrze że lokalne ziomalstwo ma stronę w internatach, bo nikt by się o tym dziele nie dowiedział.
wczoraj o 8:56
~~Groszkowa Gipsówka napisał(a): Sumptuastic

Nie wiem ile to już lat minęło ale znam tylko jeden kawałek Sumptuastic chyba utwór nazywał się „rozkosz” czy coś takiego. A znam go przez to że non stop piłowany był na muzycznym radiu. I mogę się założyć że wszyscy co kojarzą grupę Sumptuastic to tylko znają ja po tym jedyn utworku. Reszty utworów nikt już nie wymieni.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo