~~Siwawy Chmiel napisał(a): Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Pytasz to już tobie odpisuje. Zwiedziłem trochę świata , kupiłem za swoje zarobione pieniądze mieszkanie ( bez kredytów ) dalej robię to co lubię czyli podróżuje. Nie muszę jęczeć że w Bolesławcu zabrali połączenia MZK bo mam swój samochód , nie stękam że paliwo w Bolesławcu jest drogie bo mnie stać na niego. A teraz ty odpisz co ty osiągnęłaś / as ??[ Odpowiadam;po pierwsze nie chwalę się bogactwem,świata trochę zwiedziłem,mam sukcesy w sporcie w skali kraju a co najważniejsze ,potrafię docenić każdego kto robi coś w zyciu a nie go hejtuję,tylko dlatego że coś osiągnął.Dużo zdrowia w nowym roku.
Zauważyłem że teraz jak ktoś wyrazi swoje zdanie to odrazu ma podpięte ze to hejt. A co do tej grupy , ten zespół w ogóle nie jest znany zna go tylko Bolesławiec i okoliczne wioski. To już Zenek Martyniuk jest bardziej znaną osobowością bo jest rozpoznawalny w Polsce. A ta nasza grupa tak jak pisałem wcześniej jest znana w Bolesławcu i okolicznych wiochach a koncerty dawali tylko w starym imperium i na dni ceramiki. Niech sobie tam grają ale tak szczerze oni są w Polsce nie znani bo grają chüjowatą muzykę.