Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ostatni parking w centrum Bolesławca przestaje być darmowy!
~~Ziutek niezalogowany
15 godz. 23 min. temu
Bardzo dobrze płacić , bolesławieccy wyborcy.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Iliowobłękitna Bergenia niezalogowany
15 godz. 15 min. temu
3 zeta? Za tanio
~~Atramentowa Gęsiówka niezalogowany
15 godz. 8 min. temu
~~Rusek w Bolesławcu napisał(a): Mi tam to w żaden sposób nie przeszkadza. Ja parkuje gdzie chce , kiedy chce, a jak nie ma normalnego miejsca do zaparkowania to parkuje na parkingach przeznaczonych dla inwalidów albo dla elektryków. Mam samochód na ruskich rejestracjach i co mi zrobią … nic. Jeszcze powiat bolesławiecki będzie musiał mi oddać za wycieraczkę i za naprawę , bo zniszczyli czyjeś mienie wsadzają mandaty za wycieraczkę.
. Jaka tania prowokacja , co Ukrainiec pracę zabrał
~~Zirytowany niezalogowany
15 godz. 7 min. temu
~~Ziutek napisał(a): Bardzo dobrze płacić , bolesławieccy wyborcy.
To jest teren prywatny bolesławiecki gamoniu.
~~Karol niezalogowany
15 godz. 6 min. temu
Jeszcze to samo zrobić na Carrefourze, sklep zamknięty ,a część parkingu zajęta, centrum przesiadkowe sobie zrobili.
~~Biały Krwawnik niezalogowany
15 godz. 6 min. temu
Tam gdzie są galerie handlowe nie powinny być płatne miejsca postojowe.Bolesławieckie władze przeginają "pałę"!!!!
~~Biały Krwawnik niezalogowany
15 godz. 2 min. temu
Przywrócić autobusy( czerwone),miejskie do pobliskich wiosek Kruszyn,Bożejowice, Łaziska,itp.to odrazu luźniejsze zrobią się parkingi bolesławieckie.
~~Rusek w Bolesławcu niezalogowany
14 godz. 55 min. temu
~~Atramentowa Gęsiówka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Rusek w Bolesławcu napisał(a): Mi tam to w żaden sposób nie przeszkadza. Ja parkuje gdzie chce , kiedy chce, a jak nie ma normalnego miejsca do zaparkowania to parkuje na parkingach przeznaczonych dla inwalidów albo dla elektryków. Mam samochód na ruskich rejestracjach i co mi zrobią … nic. Jeszcze powiat bolesławiecki będzie musiał mi oddać za wycieraczkę i za naprawę , bo zniszczyli czyjeś mienie wsadzają mandaty za wycieraczkę.
. Jaka tania prowokacja , co Ukrainiec pracę zabrał

Prawdziwy Ukrainiec to nasz brat Rosjanin. A ci którzy nie chcą być Rosjanami siedzą w okopach broniąc naszych wspólnych ziem. Nasz król Władimir Wladimirowitsch Putin to mądry człowiek i wie co robi.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza