Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Sprzęt z WOŚP na oddziale neonatologicznym bolesławieckiego szpitala
~~Wiola niezalogowany
4 godz. 56 min. temu
Wypożyczony od WOŚP?
PS. Mam nadzieje że wtopa z oklejaniem wszystkiego jak leci serduszkami została naprawiona
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ASTRA niezalogowany
4 godz. 28 min. temu
~~Wiola napisał(a): Wypożyczony od WOŚP?
PS. Mam nadzieje że wtopa z oklejaniem wszystkiego jak leci serduszkami została naprawiona

GRANIE POD PUBLICZKE. Kłamstwo ma krótkie nogi. WOŚP proszę o jedno nie czarujcie ludzi, ponieważ mają coraz bardziej otwarte oczy
~~Kjvv niezalogowany
4 godz. 11 min. temu
Szpital ma sprzęt z WOŚP??? No niesamowite!!! A gdzie nasze składki ???? Gdzie podatki????? Na Ukraińców poszło miliardy a na sprzęty dawajcie sobie sami , ludzie czy wy rozumu nie macie już całkiem???. Nie pojęte jak można z Polaków robić idiotów do końca świata i jeden dzień dłużej , masakra
29
Bernard
4 godz. 7 min. temu
I Wam się naprawdę chce pisać te pierdoły pod każdą informacją o WOŚP?
Nie rozumiecie tego, że im Owsiak jest bardziej atakowany, tym chętniej ludzie wspierają jego akcję?

bobrzanie.pl
~~Szaropopielata Śnieguliczka niezalogowany
3 godz. 50 min. temu
Bernard napisał(a): I Wam się naprawdę chce pisać te pierdoły pod każdą informacją o WOŚP?
Nie rozumiecie tego, że im Owsiak jest bardziej atakowany, tym chętniej ludzie wspierają jego akcję?
Patrz na własny sondaż.
~~Kupiłem nick niezalogowany
3 godz. 48 min. temu
Bernard napisał(a): I Wam się naprawdę chce pisać te pierdoły pod każdą informacją o WOŚP?

I tu się Bernard mylisz, że Owsiak im jest więcej atakowany tym bardziej ludzie go spierają. Ludzie przejrzeli na oczy i zauważyli że Owsiak zaczął angażować się politycznie i zaczynają mieć WOŚP. Poprzednicy dobrze pisali , że taki sprzęt państwo powinni kupić do szpitalu a nie WOŚP wysyłając na żebry dzieci.
29
Bernard
3 godz. 36 min. temu
~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: Bernard napisał(a): I Wam się naprawdę chce pisać te pierdoły pod każdą informacją o WOŚP?

I tu się Bernard mylisz, że Owsiak im jest więcej atakowany tym bardziej ludzie go spierają. Ludzie przejrzeli na oczy i zauważyli że Owsiak zaczął angażować się politycznie i zaczynają mieć WOŚP. Poprzednicy dobrze pisali , że taki sprzęt państwo powinni kupić do szpitalu a nie WOŚP wysyłając na żebry dzieci.

Owsiak został zaangażowany politycznie atakami polityków i mediów typu TVPiS. Nic dziwnego, że wsparł tych, wspierali jego. Szukał sojuszników, żeby móc robić swoje.

I nie pisz , że wysyła dzieci na żebry. One zbierają datki na leczenie chorych. Często to ciężka praca i duża odpowiedzialność, nauka wolontariatu i empatii.

Nazywanie tego żebraniem jest zwykłym chamstwem. I takie posty będziemy usuwać.

bobrzanie.pl
~~ niezalogowany
3 godz. 17 min. temu
~~Kupiłem nick napisał(a): Owsiak raz w roku sprawia że dzieci z polski czują się tak samo jak Cyganie. Chodzą i żebrają … BO DLA MNIE TO JEST ŻEBRANIE !!!

Pierdolety do potęgi!!
Pytałeś wolontariuszy jak się czują??

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza