Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Stanisław Chwojnicki odszedł na wieczną wartę – wzruszające pożegnanie
~~Zielona Tawuła niezalogowany
9 lutego 2025r. o 18:56
Jeżeli wam kanalie nie pomógł to bardzo dobrze zrobił ,pomagał ludziom uczciwym którzy byli w potrzebie .Przecież to nie Caritas tylko porządny człowiek ,niech spoczywa w spokoju .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Zarumieniony Szafirek niezalogowany
9 lutego 2025r. o 19:13
Faktem jest,że nieboszczyk miał ma stole
~~Kiedyś niezalogowany
9 lutego 2025r. o 20:28
Dawniej niektórzy ludzie chodzili na pogrzeby z ciekawości i opowiadali innym co było, jak było i ile było ludzi. Teraz robią to portale internetowe.
~~Pomidorowy Wiąz niezalogowany
9 lutego 2025r. o 21:25
~~Zielona Tawuła napisał(a): Jeżeli wam kanalie nie pomógł to bardzo dobrze zrobił ,pomagał ludziom uczciwym którzy byli w potrzebie .Przecież to nie Caritas tylko porządny człowiek ,niech spoczywa w spokoju .

Niech spoczywa w spokoju to z tym się jak najbardziej zgadza, ale co do reszty to absolutnie nie zgadzam się.
~~Sprawiedliwy niezalogowany
10 lutego 2025r. o 7:08
~~Pomidorowy Wiąz napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Sprawiedliwy napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pomidorowy Wiąz napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zdziwiona napisał(a): Dobrze, że już odszedł na wieczną wartę ,pewnie dobry jako mąż, ojciec , dziadek ,nic do tego nie mam ale czy rzeczywiście dobry na zewnątrz dla innych ??????? dla mojego męża i mnie zdecydowanie nie , szkodnik gorszy od stonki , efekty czujemy w codziennym życiu .

Popieram i mnie niszczył, bo szpicle donosili mu, że mówiłem głośno co mi nie podoba się i co wyrabia. Pułk rakietowy to był jego prywatny folwark i prywata była całą gębą. Jego zarządzanie w pułku polegało na tym, że miał sporo szpicli donosicieli, którzy często prowokowali i specjalnie mówili o jego prywacie, a człowiek podejmował temat. Nie wiedział potem za co był nękany psychicznie na każdym kroku, a szpicle za dobrą robotę byli nagradzani wyższym tak zwanym miesięcznikiem przy wypłacie i nagrodami finansowymi. Wszystko kto i co źle o nim mówił nawet jak to byla prawda to maił zapisane w swoim zeszycie.
Jak powiedziało się "A" to trzeba powiedzieć i "B", inaczej to takie pieprzenie (chciałem napisać dosadniej, pier....nie) "starego piernika" (wiekowy już jesteś i zapomniałeś jak sam donosiłeś).

Masz pewnie na myśli siebie. Ja nigdy nie popierałem komuny i ich systemu działania, a że mówiłem to za głośno i nie zwracałem uwagi kto siedzi obok to potem cierpiałem długo za to, bo szpicel doniósł.

Bojownik w "mundurze" z legitymacją partyjną w kieszeni . Zgłoś się do wrocławskiego IPN może uda się coś wyżebrać (teraz to wszyscy bojownicy).
~~Dyniowy Powojnik niezalogowany
10 lutego 2025r. o 8:01
W byłej JW szpiclów miał co nie miara.
~~Dejw niezalogowany
12 lutego 2025r. o 23:33
~~Alabastrowy Wawrzynek napisał(a): pod informacjami o pogrzebie nie powinno być komentarzy, Panie redaktorze czas to zmienić!

Dlaczego nie ?Każdy ma prawo wiedzieć jakim był człowiekiem i jakie jest o nim zdanie po jego śmierci, czym zasłużył a czym nie.Ja dowiedziałem się wiele ciekawych informacji na jego temat, są to informacje złe jak słyszałem przed laty....
~~Dejw niezalogowany
12 lutego 2025r. o 23:36
~~Kiedyś napisał(a): Dawniej niektórzy ludzie chodzili na pogrzeby z ciekawości i opowiadali innym co było, jak było i ile było ludzi. Teraz robią to portale internetowe.

Ale to chyba z prykazu emerytowanego szefa tego portalu, który poglądami był bliski Śp. Zmarłego.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo