Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Stanisław Chwojnicki odszedł na wieczną wartę – wzruszające pożegnanie
~~jacek niezalogowany
14 lutego 2025r. o 22:03
A myślałem że Agnieszka już się rozwiodła z Pawlem
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ktoś coś w tym temacie niezalogowany
15 lutego 2025r. o 9:41
~~Ostatnia prośba napisał(a): Panie pułkowniku . Tyle ciepłych słów padło pod Pana adresem na pogrzebie że ja też pozwolę sobie na tą jedyną ostatnią prośbę.
Proszę pięknie aby od tej pory w czasie każdego pogrzebu na cmentarzu komunalnym w  Bolesławcu były podniesione szlabany aby ułatwić uczestnikom pogrzebów w pożegnaniu zmarłych.
O karetkę w czasie tych uroczystości nie proszę bo może być potrzebna na nagłe interwencje miastu.
Dziękuję pięknie za spełnienie mego ostatniego życzenia.Bolesławiec Local tourism

~~Dyniowy Powojnik niezalogowany
15 lutego 2025r. o 15:02
A powodem rozwodu pewnie jest nawyk.
~~Terakotowa Golteria niezalogowany
15 lutego 2025r. o 15:29
~~jacek napisał(a): A myślałem że Agnieszka już się rozwiodła z Pawlem

Ludzie wy już z tej zawiści postradaliście rozum !
~~Pomidorowy Wiąz niezalogowany
15 lutego 2025r. o 19:51
~~Sprawiedliwy napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Pomidorowy Wiąz napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Sprawiedliwy napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pomidorowy Wiąz napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zdziwiona napisał(a): Dobrze, że już odszedł na wieczną wartę ,pewnie dobry jako mąż, ojciec , dziadek ,nic do tego nie mam ale czy rzeczywiście dobry na zewnątrz dla innych ??????? dla mojego męża i mnie zdecydowanie nie , szkodnik gorszy od stonki , efekty czujemy w codziennym życiu .

Popieram i mnie niszczył, bo szpicle donosili mu, że mówiłem głośno co mi nie podoba się i co wyrabia. Pułk rakietowy to był jego prywatny folwark i prywata była całą gębą. Jego zarządzanie w pułku polegało na tym, że miał sporo szpicli donosicieli, którzy często prowokowali i specjalnie mówili o jego prywacie, a człowiek podejmował temat. Nie wiedział potem za co był nękany psychicznie na każdym kroku, a szpicle za dobrą robotę byli nagradzani wyższym tak zwanym miesięcznikiem przy wypłacie i nagrodami finansowymi. Wszystko kto i co źle o nim mówił nawet jak to byla prawda to maił zapisane w swoim zeszycie.
Jak powiedziało się "A" to trzeba powiedzieć i "B", inaczej to takie pieprzenie (chciałem napisać dosadniej, pier....nie) "starego piernika" (wiekowy już jesteś i zapomniałeś jak sam donosiłeś).

Masz pewnie na myśli siebie. Ja nigdy nie popierałem komuny i ich systemu działania, a że mówiłem to za głośno i nie zwracałem uwagi kto siedzi obok to potem cierpiałem długo za to, bo szpicel doniósł.

Bojownik w "mundurze" z legitymacją partyjną w kieszeni . Zgłoś się do wrocławskiego IPN może uda się coś wyżebrać (teraz to wszyscy bojownicy).

Idź sam i żebraj ja zarobiłem na swoje utrzymanie ciężka pracą. Ja zawsze mówiłem prawdę w oczy. Nie podobało się to im jak wały robili na żywca. Wtedy jeszcze mogli, nie było telefonów komórkowych, Internetu i czuli się mocni. Dziś to co kiedyś wyrabiali to szybki by był ich koniec. Wtedy były jeszcze komunistyczne układy i dlatego czuli się bardzo mocni.
~~Jacek niezalogowany
15 lutego 2025r. o 23:58
~~Dyniowy Powojnik napisał(a): A powodem rozwodu pewnie jest nawyk.

Nawyk? Nie rozumiem
~~rys niezalogowany
16 lutego 2025r. o 11:47
Ponieważ o zmarłych tylko dobrze więc nic nie napiszę.
~~Pomidorowy Wiąz niezalogowany
16 lutego 2025r. o 18:08
~~Ktoś coś w tym temacie napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ostatnia prośba napisał(a): Panie pułkowniku . Tyle ciepłych słów padło pod Pana adresem na pogrzebie że ja też pozwolę sobie na tą jedyną ostatnią prośbę.
Proszę pięknie aby od tej pory w czasie każdego pogrzebu na cmentarzu komunalnym w  Bolesławcu były podniesione szlabany aby ułatwić uczestnikom pogrzebów w pożegnaniu zmarłych.
O karetkę w czasie tych uroczystości nie proszę bo może być potrzebna na nagłe interwencje miastu.
Dziękuję pięknie za spełnienie mego ostatniego życzenia.Bolesławiec Local tourism

Nie będzie podniesiony szlaban, bo jak przekroczy się darmowy czas to kasiorę trzeba zedrzeć z uczestników pogrzebu.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza