~~Jaskrawożółty Liliowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Mieszkanka gminy napisał(a): Wielkie brawa dla tej Pani od referendum.
W końcu ktoś poszedł po rozum do głowy .
Większość tej rady to taki rodzaj "politycznej patologi" Przecież w większości Ci Państwo nie znają przepisów, ustaw ich wypowiedzi są szokujące np. Pan Mierzwa jego ton wypowiedzi jest porażający. Pani Szelechowicz też wiele razy mówi co innego i robi co innego . Pana Kosiora znam osobiście i to jest inny człowiek w banku a tam to jakaś metamorfoza. Poziom tej rady jest szokujący. Czy Państwo nie rozumiecie że my mamy rodziny, dzieci i chcemy żeby coś się działo pozytywnego w gminie. Może Państwo nie rozumieją bo jak jak to się mówi BOGATY BIEDNEGO NIE ZROZUMIE.
ZAGLOSUJE ZA I CAŁA MOJA RODZINA.
KONIEC TEJ FARSY.
Pięknie to opisane ale ja bym uczciwie opisał druga stronę radnych. Jeden radny nakazuje straży miejskiej karać mieszkańców ile się da żeby zarobili na swoje utrzymanie. Drugi radny z daje taki przykład że nie patrząc że mówi do kobiety, mówi w sposób ośmieszający i drwiący, prawdziwy mężczyzna, taki męski. Trzeci radny za poprzedniej władzy krzyczał kiedy będzie asfalt bo ludzie pytają a następnie pytał kiedy będzie kanalizacja w tej drodze " czy coś" Nasi wybrańcy zamiast marnotrawić nie swoje pieniążki wyjdźcie najpierw uczciwie do ludzi wysłuchajcie, wytłumaczcie a dopiero wtedy wydawajcie a najlepiej wydawajcie na zadania zgłoszone przez mieszkańców gminy a nie na własny pijar i kolejne lajki.
~~Burawy Kuflik napisał(a): Jestem za referendum, chociaż znam wielu radnych, głosowałam na Pana Roberta w wyborach na burmistrza, ale zawiodłam się widząc poziom wypowiedzi radnych podczas sesji. Role się obróciły, to co robiła Pani burmistrz przed wyborami z „Veto”, przejeli obecni radni od Pana Roberta i cały cyrk zaczął sie od nowa. Obie strony żrą sie miedzy soba a mieszkańców maja gdzies, dlatego jestem za referendum. Taki impuls jest potrzebny żeby pokazać naszym radnym ze to my ich wybraliśmy i sa przede wszystkim dla nas, a najlepiej zrobić dwa referendum i odwołać wszystkich, radnych i Panią burmistrz i zrobić nowe rozdanie i wybrać 3 opcje.
~~Brunatnoceglasta Dalia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Burawy Kuflik napisał(a): Jestem za referendum, chociaż znam wielu radnych, głosowałam na Pana Roberta w wyborach na burmistrza, ale zawiodłam się widząc poziom wypowiedzi radnych podczas sesji. Role się obróciły, to co robiła Pani burmistrz przed wyborami z „Veto”, przejeli obecni radni od Pana Roberta i cały cyrk zaczął sie od nowa. Obie strony żrą sie miedzy soba a mieszkańców maja gdzies, dlatego jestem za referendum. Taki impuls jest potrzebny żeby pokazać naszym radnym ze to my ich wybraliśmy i sa przede wszystkim dla nas, a najlepiej zrobić dwa referendum i odwołać wszystkich, radnych i Panią burmistrz i zrobić nowe rozdanie i wybrać 3 opcje.
tylko że nie ma 3 opcji :-P
~~Brunatnoceglasta Dalia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Burawy Kuflik napisał(a): Jestem za referendum, chociaż znam wielu radnych, głosowałam na Pana Roberta w wyborach na burmistrza, ale zawiodłam się widząc poziom wypowiedzi radnych podczas sesji. Role się obróciły, to co robiła Pani burmistrz przed wyborami z „Veto”, przejeli obecni radni od Pana Roberta i cały cyrk zaczął sie od nowa. Obie strony żrą sie miedzy soba a mieszkańców maja gdzies, dlatego jestem za referendum. Taki impuls jest potrzebny żeby pokazać naszym radnym ze to my ich wybraliśmy i sa przede wszystkim dla nas, a najlepiej zrobić dwa referendum i odwołać wszystkich, radnych i Panią burmistrz i zrobić nowe rozdanie i wybrać 3 opcje.
tylko że nie ma 3 opcji :-P
~~ONA napisał(a): Ja mam czas, pracuję w biurze i mogę sobie pisać . Ale że wy fizyczni pyszczycie tu od samego rana w każdy dzień , to się dziwię . Gdzie wsi szefowie , czy oni nie widzą że zamiast pracować , gracie w xuya.
~~Brązowoszara Surfinia napisał(a):Ktoś napisał: ~~ONA napisał(a): Ja mam czas, pracuję w biurze i mogę sobie pisać . Ale że wy fizyczni pyszczycie tu od samego rana w każdy dzień , to się dziwię . Gdzie wsi szefowie , czy oni nie widzą że zamiast pracować , gracie w xuya.
Twój szef wie, że w godzinach pracy klepiesz komentarze na bolcu? Ja bym zwolnił takiego pasożyta.
Zastosowana autokorekta