~~dzesika napisał(a):Ktoś napisał: ~~ napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: oprych napisał(a): Czy sukcesem Mentzena jest to co powiedział o gwałcie i związanej z tym ,,chwilową nieprzyjemnością?
Ale ja nie pytam o Tuska i Urszulę. Moje pytanie jest takie.
Czy sukcesem Mentzena jest to co powiedział o gwałcie i związanej z tym ,,chwilową nieprzyjemnością?
Jeżeli Mentzen ( kandydat na Prezydenta ) uważa, że gwałt na Kobiecie i wynikająca z tego Jej ciąża to "nieprzyjemność" to uważam, że określenie go słowami "wyjątkowy sk-syn" za przyjemność. Jeżeli któraś Kobieta na tę kre*ature zagłosuje, to się sama nie szanuje!!!!
Powiedz to oprychowi bo jemu jakoś ciężko mu to skomentować. On się chyba boi że być może jego córkę jeśli ją ma zgwałci obcokrajowiec a nie Polak. Bo jeśli Polak to wszystko w porządku.
~~Cyklamenowa Nasturcja napisał(a): Zacznij wreszcie uczyć się zasady nie zaglądania
komuś w życie , nie zaglądania do portfela , nie wchodź w brudnych buciorach w ich rodzinne
konflikty ….
Zacznij lepiej codziennie spoglądać w lustro
by ujrzeć wreszcie w tym lustrze człowieka
a nie „Świnie” panie J.T …!!
~~ napisał(a):Ktoś napisał: oprych napisał(a): Czy sukcesem Mentzena jest to co powiedział o gwałcie i związanej z tym ,,chwilową nieprzyjemnością?
Czy sukcesem Mentzena jest to co powiedział o gwałcie i związanej z tym ,,chwilową nieprzyjemnością?
oprych napisał(a):Ktoś napisał: ~~ napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: oprych napisał(a): Czy sukcesem Mentzena jest to co powiedział o gwałcie i związanej z tym ,,chwilową nieprzyjemnością?
Oczywiście że nie.
To była jedna z bardziej dziadowskich wypowiedzi Mentzena.
Słusznie.
A więc sam widzisz jak polityka może namieszać niektórym w głowie. Nawet tak by mówić takie idio-tyzmy.
~~MEMtzen napisał(a): Do gwałtu na 14-letniej dziewczynce doszło w czwartek 27 marca na wrocławskim osiedlu Przedmieście Oławskie. Jak mówi mebtzen to tylko chwilowa niedogodność. Dziewczynce może grozić 10 lat pozbawienia wolności.