Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Sławomir Mentzen będzie w Bolesławcu
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
29 marca 2025r. o 8:15
hmmmm...
nie za bardzo jest co dzisiaj obstawiać ale Sabę z Jessiką owszem...myślę że Saba to wygra ale fajny kurs jest na trzy sety i tak postawię ...
no i kilka spotkań bo ruszyły dwa inne turnieje...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
29 marca 2025r. o 8:18
~~dzesika napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: oprych napisał(a): Czy sukcesem Mentzena jest to co powiedział o gwałcie i związanej z tym ,,chwilową nieprzyjemnością?

Ale ja nie pytam o Tuska i Urszulę. Moje pytanie jest takie.

Czy sukcesem Mentzena jest to co powiedział o gwałcie i związanej z tym ,,chwilową nieprzyjemnością?

Jeżeli Mentzen ( kandydat na Prezydenta ) uważa, że gwałt na Kobiecie i wynikająca z tego Jej ciąża to "nieprzyjemność" to uważam, że określenie go słowami "wyjątkowy sk-syn" za przyjemność. Jeżeli któraś Kobieta na tę kre*ature zagłosuje, to się sama nie szanuje!!!!

Powiedz to oprychowi bo jemu jakoś ciężko mu to skomentować. On się chyba boi że być może jego córkę jeśli ją ma zgwałci obcokrajowiec a nie Polak. Bo jeśli Polak to wszystko w porządku.
~~MEMtzen niezalogowany
29 marca 2025r. o 8:20
Do gwałtu na 14-letniej dziewczynce doszło w czwartek 27 marca na wrocławskim osiedlu Przedmieście Oławskie. Jak mówi mebtzen to tylko chwilowa niedogodność. Dziewczynce może grozić 10 lat pozbawienia wolności.
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
29 marca 2025r. o 8:23
~~Cyklamenowa Nasturcja napisał(a): Zacznij wreszcie uczyć się zasady nie zaglądania
komuś w życie , nie zaglądania do portfela , nie wchodź w brudnych buciorach w ich rodzinne
konflikty ….
Zacznij lepiej codziennie spoglądać w lustro
by ujrzeć wreszcie w tym lustrze człowieka
a nie „Świnie” panie J.T …!!

''Przeklinam po angielsku: Goddam!
I, proszę cioć i proszę stryjców,
nigdy, przenigdy się nie poddam
tragicznej dyktaturze wyjców!''

to fragment wiersza Wojtka Młynarskiego który idealnie pasuje tu do tego co robię a co jak widzę komuś ;D nie pasi...;D

a teraz zakupy i STS bo niedługo dziewiąta...
22745
oprych
29 marca 2025r. o 8:25
~~ napisał(a):
Ktoś napisał: oprych napisał(a): Czy sukcesem Mentzena jest to co powiedział o gwałcie i związanej z tym ,,chwilową nieprzyjemnością?

Czy sukcesem Mentzena jest to co powiedział o gwałcie i związanej z tym ,,chwilową nieprzyjemnością?

Oczywiście że nie.
To była jedna z bardziej dziadowskich wypowiedzi Mentzena.
~~ niezalogowany
29 marca 2025r. o 8:33
oprych napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: oprych napisał(a): Czy sukcesem Mentzena jest to co powiedział o gwałcie i związanej z tym ,,chwilową nieprzyjemnością?

Oczywiście że nie.
To była jedna z bardziej dziadowskich wypowiedzi Mentzena.

Słusznie.
A więc sam widzisz jak polityka może namieszać niektórym w głowie. Nawet tak by mówić takie idio-tyzmy.
~~Cyklamenowa Nasturcja niezalogowany
29 marca 2025r. o 8:47
Yes , yes , yes , co tam twoje grosze obstawiane w STSie , trzeba grubo grać w Lotto , cieniaski nie wiedzą , a ja trafiłem dwie szóstki , na dwóch osobnych kuponach … to się nazywa farciarz….
~~Tragedia niezalogowany
29 marca 2025r. o 9:36
~~MEMtzen napisał(a): Do gwałtu na 14-letniej dziewczynce doszło w czwartek 27 marca na wrocławskim osiedlu Przedmieście Oławskie. Jak mówi mebtzen to tylko chwilowa niedogodność. Dziewczynce może grozić 10 lat pozbawienia wolności.

Niewiarygodne że młodzi chcą głosować na Mentzena. Nie każdy ma bogatego tatusia żeby zasponsorował prywatne studia. Gimnazjim i szkoła średnia też mają być płatne ?? Kto zapłaci ten zda ??

A służba zdrowia też prywatna.
I zamiast armii Grupa Wagnera i kółko strzeleckie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo