Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Sławomir Mentzen będzie w Bolesławcu
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
29 marca 2025r. o 6:57
czy czasem ten ''men-cen'' nie mówi o tym co już w sumie funkcjonuje?
ludzie słyszą ''propozycje'' wizyty u specjalisty za rok ,dwa ,trzy ale kiedy prywatnie to jutro lub pojutrze...

więc po co te ściemy? ;D
po tym co ten ''men-cen'' powiedział o gwałcie i związanej z tym ''chwilowej nieprzyjemności'' zrozumiałe jest teraz dlaczego dupek szybko wskakuje na hulajnogę i spieprza od możliwości zadawania mu pytań...;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Cyklamenowa Nasturcja niezalogowany
29 marca 2025r. o 6:59
Zacznij wreszcie uczyć się zasady nie zaglądania
komuś w życie , nie zaglądania do portfela , nie wchodź w brudnych buciorach w ich rodzinne
konflikty ….
Zacznij lepiej codziennie spoglądać w lustro
by ujrzeć wreszcie w tym lustrze człowieka
a nie „Świnie” panie L.Z. …!!
22745
oprych
29 marca 2025r. o 7:23

"W dniach 27 sierpnia – 2 września na terenie miasteczka uniwersyteckiego na osiedlu Kortowo w Olsztynie odbył się Campus Polska Przyszłości. Wydarzenie zostało zorganizowane pod patronatem prezydenta Warszawy Rafała Trzaskowskiego. Co rusz do opinii publicznej docierały kolejne kontrowersyjne wypowiedzi gości tego wydarzenia. Wśród nich słowa marszałka Senatu Tomasza Grodzkiego o konieczności likwidacji większości szpitali, posła KO Sławomira Nitras o planach "opiłowania" katolików z przywilejów, Macieja Stuhra o "Polsce grilla i disco polo" czy Elżbiety Bieńkowskiej o potrzebie nakładania przez Unię Europejską na Polskę kar finansowych. Głośno było też o wystąpieniu prof. Leszka Balcerowicza, który namawiał młodzież, aby zorganizowała dziennikarzom TVP "internetowy pręgierz".

"Zdecydowany sukces"
Do wypowiedzi tych oraz samego Campusu Polska Przyszłości odnosił się we wtorek na antenie Radia ZET sam Rafał Trzaskowski.

Zapytany, czy wydarzenie to było sukcesem, polityk odparł: "To jest ocena wszystkich, którzy to obserwowali". – Dla mnie ważniejsza jest ocena tysiąca młodych ludzi, którzy byli na Campusie, którzy jednoznacznie powiedzieli, że był to dla nich tydzień niesłychanie istotny, że oni są pełni zapału, żeby w tej chwili w swoich miejscowościach się angażować w życie społeczne i polityczne. O to dokładnie chodziło, w związku z tym ja to oceniam jako zdecydowany sukces – przyznał."

Dopisane 29.03.2025r. o godz. 07:23:

I teraz najlepsze

""Ja się z taką polityką nie zgadzam"
Komentując kontrowersyjne wypowiedzi, jakie na nim padły, prezydent Warszawy stwierdził, iż "były wyjęte z kontekstu". – Mało kto postanowił wysłuchać ich w całości, czy przeczytać w całości – stwierdził.

– Albo się będziemy godzili, z tym że każda nasza wypowiedź może być wyjęta z kontekstu i jeżeli tak jest, no to w takim razie nie należy niczego organizować, tylko trzeba siedzieć w domu, po prostu tylko i wyłącznie chodzić do mediów i klepać te wyuczone 4 formułki po to, żeby broń Boże, nie powiedzieć czegoś, co może być później wykorzystane przeciwko nam. Ja się z taką polityką nie zgadzam, ja uważam, że trzeba iść do ludzi, trzeba być odważnym, trzeba zdecydować się na odważną debatę – oświadczył."
~~ niezalogowany
29 marca 2025r. o 7:27
Czy sukcesem Mentzena jest to co powiedział o gwałcie i związanej z tym ,,chwilową nieprzyjemnością?
Czy zgadzasz się że Polska już chyba nie musi mieć prezydenta bo Mentzen ogłosił że oddaje Polskę we władanie ,,króla''?
22745
oprych
29 marca 2025r. o 7:33
Tusku chce oddać Polskę we władanie królowej Ursuli, więc jeden pies.
~~ niezalogowany
29 marca 2025r. o 7:41
oprych napisał(a): Czy sukcesem Mentzena jest to co powiedział o gwałcie i związanej z tym ,,chwilową nieprzyjemnością?

Ale ja nie pytam o Tuska i Urszulę. Moje pytanie jest takie.

Czy sukcesem Mentzena jest to co powiedział o gwałcie i związanej z tym ,,chwilową nieprzyjemnością?
~~prokurator stanu wojennego Piotrowicz niezalogowany
29 marca 2025r. o 7:57
Przeprowadziłem rozmowę z Balbiną. Spotkanie miało miejsce w kawiarni. Jeszcze żaden TW nie wywarł na mnie tak złego wrażenia. Nie chodzi o wygląd zewnętrzny (Balbina to krótkonogi, szpetny gnom), lecz o jego zachowanie i charakter. Cały czas mlaskał i oblizywał wargi. Zapewniał, że brzydzi się Solidarnością i trafił do niej przez pomyłkę. Błagał, aby go nie aresztować. Zaczął płakać. Chwalił się komunistycznym rodowodem; ojcem aparatczykiem i wujkami komunistami (Henryk i Wilhelm Świątkowscy). Nie zdążyłem zapytać, a już zeznawał przeciwko bratu i radził, aby posadzić Lecha za kratki! Niewiarygodne. Jaką szują musi być ktoś, kto zasłania się bratem ? Pod koniec rozmowy poprosił, abym zapłacił za wypitą kawę, bo jego pieniądze trzyma mama. Wnioskuje się - zostawić Balbinę na wolności. Jego praca dla Solidarności przysłuży się bardzo naszej władzy."
~~dzesika niezalogowany
29 marca 2025r. o 8:13
~~ napisał(a):
Ktoś napisał: oprych napisał(a): Czy sukcesem Mentzena jest to co powiedział o gwałcie i związanej z tym ,,chwilową nieprzyjemnością?

Ale ja nie pytam o Tuska i Urszulę. Moje pytanie jest takie.

Jeżeli Mentzen ( kandydat na Prezydenta ) uważa, że gwałt na Kobiecie i wynikająca z tego Jej ciąża to "nieprzyjemność" to uważam, że określenie go słowami "wyjątkowy sk-syn" za przyjemność. Jeżeli któraś Kobieta na tę kre*ature zagłosuje, to się sama nie szanuje!!!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza