Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
- Żyjecie w pięknym mieście, nie ma co stamtąd wyjeżdżać - mówi Wojtek Zieliński
~~Złotoruda Poziomka niezalogowany
15 lutego 2025r. o 12:48
W czwartki w kinie "Orzeł" było tzw. kino studenckie coś w rodzaju dzisiejszego DKF-u.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Żółtopomarańczowa Sałata niezalogowany
15 lutego 2025r. o 12:53
-...,,Żyjecie w pięknym mieście, nie ma co stamtąd wyjeżdżać"...-
~~Kupiłem nick niezalogowany
15 lutego 2025r. o 14:20
W tamtych czasach to większość Bolesławca miało do czynienia z psychodelikami jak LSD , grzyby. Było wszystko od wyboru do koloru , człowiek siedział z Lolkiem w rynku przy piwku , żadna policja się nie czepiała młodzież jeździła bez prawka a jak złapali panowie policjanci to wsadzało się 100 zł na śniadanie lub obiad w dowód rejestracyjny i jechało się dalej. A najważniejsze to ze nikt nie nagrywał człowieka jak mu coś siadło.
~~Szarawy Osteospermum niezalogowany
15 lutego 2025r. o 15:20
~~Żółtopomarańczowa Sałata napisał(a): -...,,Żyjecie w pięknym mieście, nie ma co stamtąd wyjeżdżać"...-

...ale ja "Nie wracam. Gdybym miał gdzieś wyjechać, to nad ocean i tam, gdzie jest ciepło. Bardzo rzadko bywam w Bolesławcu"
No bo i po co...?
~~Pomarańczowa Gailadia niezalogowany
15 lutego 2025r. o 16:27
~~Żółtopomarańczowa Sałata napisał(a): -...,,Żyjecie w pięknym mieście, nie ma co stamtąd wyjeżdżać"...-

Piekne miasto... tylko dlaczego co chwile słysze od władz:
-że jak tak zrobicie albo tego nie zrobicie to wam przypier..limy batem po plerach że sie nie pozbieracie.
Kara za palenie w piecu, kara za parkowanie samochodu, kara za przejście przez jezdnię, kara za oglądanie TV, kara za nieprzyjęcie podejrzanej szprycy, kara za nieocieplenie budynku, kara za zbyt duże zużycie prądu, kara za wyrzucenie śmieci do nieodpowiedniego pojemnika.
Świra idzie dostać. Urzędasy w swych wypasionych willach narzucają nam swoje chore zasady, a my nie dość że na to wszystko musimy pracować to jeszcze nas prześladują jakimiś idiotycznymi karami.
~~tttt niezalogowany
15 lutego 2025r. o 16:59
klub Relax - Łukasiewicza - pamiętam tamten seans Powrót Żywych Trupów i Deep Star Six, 4 h na krześle, gdzieś tak koło 1990
~~Brunatnorudy Floks niezalogowany
15 lutego 2025r. o 17:09
Nie ma przyjaciół w Bolesławcu... Jakie to przykre. Ja mam.
~~umorusany czajnik niezalogowany
15 lutego 2025r. o 17:18
Ja tam chyba Predatora oglądałem.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.