~~Sepiowa Tygrysówka napisał(a):Ktoś napisał: ~~ONA napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pawi Cytryniec napisał(a): Ale zimno panie Relich co pan naroblileś? Przzć ciebie jest -12 stopni. Pani burmistrz robi jtylko +25
A wiesz downie ze burmistrz jest ORGANEM WYKONAWCZYM rady gminy , wiesz ?
Przzć ciebie na wku*rwie zaczynam nowy tydzień.
A wykonawczym myślącym ?
Z ciebie to jakiś poj*eb jest , jak cię brygadzista zaprowadzi na miejsce i wskaże gdzie masz wykopać dół , a ty wykopiesz kilka metrów dalej , bo tam gdzie miałeś kopać - twardo jest .
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha, skąd wy się przegrywy porodziliście , czyje to geny ?
~~Bordowa Kapusta napisał(a): Chcieliście zimy jak 30lat temu to macie. Nie narzekajcie. Łopaty w łapę i ogień
~~Ciemnoczekoladowy Czyściec napisał(a): Od kilku lat mieszkam w tej gminie i powiem tak: takiego burdlu nigdy wcześniej nie widziałem, czy to za Relicha, czy za obecnej księżniczki! Poza tym ludzie są tutaj w większości jacyś pierdo.... dziwni. Nowogrodziec, centrala tej gminy, miasto żuli, to czego spodziewać się po reszcie... Trzeba ewakuować się, do czego właśnie szykujemy się.
~~mieszkaniec gminy napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnoczekoladowy Czyściec napisał(a): Od kilku lat mieszkam w tej gminie i powiem tak: takiego burdlu nigdy wcześniej nie widziałem, czy to za Relicha, czy za obecnej księżniczki! Poza tym ludzie są tutaj w większości jacyś pierdo.... dziwni. Nowogrodziec, centrala tej gminy, miasto żuli, to czego spodziewać się po reszcie... Trzeba ewakuować się, do czego właśnie szykujemy się.
Też bym się ewakuował z tej chorej gminy tylko całe życie tu inwestowałem i tu się urodziłam a jak to mówią starych drzew się nie przesadza . Dlatego Świdrowa musi odejść .
~~Stalowa Maciejka napisał(a): Co do p. Burmistrz postawiła na rozwój gminy i super. zmiany widać gołym okiem. Przyjezdni doceniają a wy co? - zazdrość was zźera.....[