~~xyz napisał(a): Gmina nie ma pieniędzy na odśnieżanie ,ale pozew zamiast wysłać pocztą do Pana Leszka ,ekstra przywozi kopertę kurier .Co do mrozu to u mnie w cieniu jest minus 16 stopni .w takiej temperaturze posypywanie piaskiem z solą jest bezcelowe .
~~Pożółkły Kroplik napisał(a):Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a): Gmina nie ma pieniędzy na odśnieżanie ,ale pozew zamiast wysłać pocztą do Pana Leszka ,ekstra przywozi kopertę kurier .Co do mrozu to u mnie w cieniu jest minus 16 stopni .w takiej temperaturze posypywanie piaskiem z solą jest bezcelowe .
Ile tysięcy co miesiąc idzie z gminnych pieniędzy na wypłaty dla dwóch ekstra dyrektorów spzoz? Aktualnie jest ich 3
~~ONA napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pożółkły Kroplik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a): Gmina nie ma pieniędzy na odśnieżanie ,ale pozew zamiast wysłać pocztą do Pana Leszka ,ekstra przywozi kopertę kurier .Co do mrozu to u mnie w cieniu jest minus 16 stopni .w takiej temperaturze posypywanie piaskiem z solą jest bezcelowe .
Ile tysięcy co miesiąc idzie z gminnych pieniędzy na wypłaty dla dwóch ekstra dyrektorów spzoz? Aktualnie jest ich 3
Leczą kogoś Robert , czy tylko piastują stanowisko ?
Dyrektorzy to raczej nie leczą tylko zarządzają placówką .
~~Terakotowa Golteria napisał(a):Ktoś napisał: ~~ONA napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pożółkły Kroplik napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~xyz napisał(a): Gmina nie ma pieniędzy na odśnieżanie ,ale pozew zamiast wysłać pocztą do Pana Leszka ,ekstra przywozi kopertę kurier .Co do mrozu to u mnie w cieniu jest minus 16 stopni .w takiej temperaturze posypywanie piaskiem z solą jest bezcelowe .
Leczą kogoś Robert , czy tylko piastują stanowisko ?
Dyrektorzy to raczej nie leczą tylko zarządzają placówką .
Wiesz czy tylko gdybasz ?
~~Brązowawa Ostróżka napisał(a): Adaszewski nie jest lekarzem
~~Zielonożółty Zawciąg napisał(a): To ile tych pieniędzy było przeznaczone na ten cel, że przesunięcie 62 tysięcy , po dwóch dniach opadów spowodowało brak środków na odśnieżanie. Jakoś ciężko w to uwierzyć. Naprawdę w to wierzycie .