Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Marian Turski nie żyje. Ocalały z Auschwitz i wybitny dziennikarz miał 98 lat
~~Nadchodzi wasz koniec niezalogowany
przedwczoraj o 10:50
Bernard napisał(a): Idealny czas, gdy fani Trumpów, Musków, Putinów, Mentzenów i Braunów zdobywają świat i wydaje im się, że ich głupota to światopogląd.

"Auschwitz nie spadł nagle z nieba, Auschwitz tuptał, dreptał małymi kroczkami, zbliżał się, aż stało się to, co stało się tutaj".

A kończy się czas skorumpowanych komisarzy ,pro banderowskich faszystów ,degeneratów , fałszerzy historii, sprzedajnych polityków o inteligencji kury ,koniunktualistów ,c.e.n.z.o.r.ó.w ,płatnych dziennikarzyn bez honoru.
oraz ich ofiar bezmózgich pelikanów
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~PanM niezalogowany
przedwczoraj o 11:05
Jeśli Bóg istnieje, będzie musiał błagać mnie o przebaczenie.
~~Bladoniebieski Śnieżnik niezalogowany
przedwczoraj o 12:53
Bernard napisał(a): Idealny czas, gdy fani Trumpów, Musków, Putinów, Mentzenów i Braunów zdobywają świat i wydaje im się, że ich głupota to światopogląd.

"Auschwitz nie spadł nagle z nieba, Auschwitz tuptał, dreptał małymi kroczkami, zbliżał się, aż stało się to, co stało się tutaj".

Benek, ty zbyt wiele nie rozumiesz, powtarzasz frazesy za lewackimi mediami i wypisujesz bzdury. Auschwitz to efekt właśnie lewicowego myślenia, bo zapewne nie wiesz, że NSDAP była partią lewicową. Dzisiaj właśnie lewacy budują totalitarny system w Unii, niszczą wolność słowa, narzucają swoją wizję świata. A ich świat to świat Orwella. Bardzo dobrze Vance podsumował Europę w Monachium. Ale czy ty coś z tego zrozumiałeś to wątpliwa sprawa.
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
przedwczoraj o 14:38
~~Kasztanowatordzawy Jastrzębiec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): jedno jest pewne ...
historia Turskiego może być tak zniekształcona jak historia ucieczki wspomnianego wcześniej Pileckiego gdzie o jego ucieczce wielu pisze a wielu chyba się już pogubiło w budowaniu jego legendy...

najśmieszniejsze w tym jest to że nie wiem komu wierzyć ...
IPN KŁAMIE? ;D
wcale by mnie to nie zdziwiło...
a dowody na to są dostępne nawet w sieci...

Typowo komunistyczne metody poddawania w wątpliwość historii opartej nie na opowieściach tylko na dokumentach i raportach Pileckiego, które są pierwszym źródłem na temat Holokaustu na świecie oraz cennym świadectwem dokumentalnym. Te dokumenty to nie tylko IPN ale cały świat. Wstrętne to jak małe, współczesne komuszki próbują relatywizywować fakty.

lubię obserwować nerwowe podrygi dyletantów tematycznych takich jak ty ...;D owładnięty i przesiąknięty propagandą zamykasz się na właśnie dokumenty pisane przez HISTORYKÓW IPN i historyków z piszących prace naukowe na temat i Holokaustu , historii obozów i ludzi którzy tam żyli i umierali...
bzdurą kosmiczną jest to że pisze o tym ''cały świat'' a jeśli mam o tym info kto z tego ''świata'' o tym pisze to dawaj link...
tylko nie z Izraela ...;D

ty mając małą wiedzę lub jej raczej nie mając używasz swojego idio.ty.cznego ''argumentu'' o ''współczesnych komuszkach''...;D

dlatego w odpowiedzi napiszę ci tak- wolę być oczytanym komuszkiem niż przygłupiastym nieukiem...
napisz co wiesz o ucieczce Pileckiego ...zobaczymy co ''spłodzisz''...;D
~~Biała Malwa niezalogowany
przedwczoraj o 14:44
Do tego wyżej: Nie ma sensu, bo do komucha argumenty i fakty nie trafiają. To po prostu inna konstrukcja umysłowa z genem zdrady zaprawionej antypolonizmem.
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
przedwczoraj o 14:52
~~Biała Malwa napisał(a): Do tego wyżej: Nie ma sensu, bo do komucha argumenty i fakty nie trafiają. To po prostu inna konstrukcja umysłowa z genem zdrady zaprawionej antypolonizmem.

no widzisz...
tylko na tyle cię stać ...
oczekiwałem naiwnie że ktoś tam popisze się wiedzą a tu proszę ...pojawia się jakiś ''kołek'' i jedyne co potrafi to określać innych ''komuchami''...;D
marna z ciebie człeczyna ,tragiczna ''wiedza '' historyczna ...
konstrukcja cepa jest bardziej złożona od twojej...;D
~~ niezalogowany
przedwczoraj o 15:16
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): oczekiwałem naiwnie że ktoś tam popisze się wiedzą a tu proszę ...pojawia się jakiś ''kołek'' i jedyne co potrafi to określać innych ''komuchami''...;D

Kacap to trafniejsze określenie??
~~Brązowa Firletka niezalogowany
przedwczoraj o 16:06
Pięknego wieku dożył
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.