~~Kasztanowatordzawy Jastrzębiec napisał(a): Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): jedno jest pewne ...
historia Turskiego może być tak zniekształcona jak historia ucieczki wspomnianego wcześniej Pileckiego gdzie o jego ucieczce wielu pisze a wielu chyba się już pogubiło w budowaniu jego legendy...
najśmieszniejsze w tym jest to że nie wiem komu wierzyć ...
IPN KŁAMIE? ;D
wcale by mnie to nie zdziwiło...
a dowody na to są dostępne nawet w sieci...
Typowo komunistyczne metody poddawania w wątpliwość historii opartej nie na opowieściach tylko na dokumentach i raportach Pileckiego, które są pierwszym źródłem na temat Holokaustu na świecie oraz cennym świadectwem dokumentalnym. Te dokumenty to nie tylko IPN ale cały świat. Wstrętne to jak małe, współczesne komuszki próbują relatywizywować fakty.
lubię obserwować nerwowe podrygi dyletantów tematycznych takich jak ty ...;D owładnięty i przesiąknięty propagandą zamykasz się na właśnie dokumenty pisane przez HISTORYKÓW IPN i historyków z piszących prace naukowe na temat i Holokaustu , historii obozów i ludzi którzy tam żyli i umierali...
bzdurą kosmiczną jest to że pisze o tym ''cały świat'' a jeśli mam o tym info kto z tego ''świata'' o tym pisze to dawaj link...
tylko nie z Izraela ...;D
ty mając małą wiedzę lub jej raczej nie mając używasz swojego idio.ty.cznego ''argumentu'' o ''współczesnych komuszkach''...;D
dlatego w odpowiedzi napiszę ci tak- wolę być oczytanym komuszkiem niż przygłupiastym nieukiem...
napisz co wiesz o ucieczce Pileckiego ...zobaczymy co ''spłodzisz''...;D