Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Marian Turski nie żyje. Ocalały z Auschwitz i wybitny dziennikarz miał 98 lat
~~Migdałowa Frezja niezalogowany
przedwczoraj o 16:18
Prawicowi katolicy mogli uczyć się od Pana Turskiego chrzestciaństwa.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5372
misiekELF
przedwczoraj o 16:50
Bernard napisał(a):
Ktoś napisał: qwax_ napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: Bernard napisał(a):
Ty w 45 biegałobyś po lasach i zabijało komunistów.

W jakim to jest języku?? Jakiś dialekt??

Płeć anonimów jest anonimowa, nie chcę nikogo urazić : )

To mnie przekonałeś do logowania, nie chcę zostać jakimś 'łosiem' :P

Fakt, że coś jest normalne nie przesądza jeszcze o tym, że przestało być głupie...
~~Szara Męczennica niezalogowany
przedwczoraj o 16:59
~~Migdałowa Frezja napisał(a): Prawicowi katolicy mogli uczyć się od Pana Turskiego chrzestciaństwa.

Od komucha i propagandzisty PRL lepiej niczego się nie uczyć.
~~pinochet niezalogowany
przedwczoraj o 17:13
~~Szara Męczennica napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Migdałowa Frezja napisał(a): Prawicowi katolicy mogli uczyć się od Pana Turskiego chrzestciaństwa.

To były tylko jego wyrzuty sumienia
~~Srebrzystoszara Dynia niezalogowany
przedwczoraj o 17:15
~~pinochet napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Szara Męczennica napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Migdałowa Frezja napisał(a): Prawicowi katolicy mogli uczyć się od Pana Turskiego chrzestciaństwa.

To były tylko jego wyrzuty sumienia

Panie Bernardzie,Pan niech sobie odpocznie i przestanie usuwać merytoryczne komentarze,tylko dlatego,że są niezgodne z Pana chorą wizja świata.
235
ladaco
przedwczoraj o 17:16
Wszyscy nasi "demokraci" w żałobie bo odwalił kite stalinowski moderator ..fałszerz wyborczy i utrwalacz władzy ludowej ...oni to rozumiem bo to ich dziedzictwo ale dlaczego uczestniczy w tym prezydent ?

Zastosowana autokorekta

~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
przedwczoraj o 17:21
misiekELF napisał(a):
Ktoś napisał: Bernard napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: qwax_ napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: Bernard napisał(a):
Ty w 45 biegałobyś po lasach i zabijało komunistów.

W jakim to jest języku?? Jakiś dialekt??

Płeć anonimów jest anonimowa, nie chcę nikogo urazić : )

To mnie przekonałeś do logowania, nie chcę zostać jakimś 'łosiem' :P

ło matko...
''milion lat '' Cię tu nie widziałem ''Elfiku ''...;)
pozdrowionka jako -jak widzisz - niezalogowany ''łoś''...;D
~~Ciemnogranatowa Żurawka niezalogowany
przedwczoraj o 20:52
Takie właśnie tytuły piszą kiedy swoją wiedzę historyczną czerpie się z TVN i innch tego typu antypolskich gadzinówek...
A to nikt inny jak członek Polskiej Partii Robotniczej, „demokrata”, który przyłożył rękę do sfałszowanych wyborów w 1946 roku, instruktor w Wydziale Propagandy i Agitacji KC PZPR, stalinista z czarnym podniebieniem, który stał po stronie treserów Polaków do komunizmu i katów narodu polskiego. To że był więźniem obozu to jedno, ale to co robił tu, gdy Stalin zaprowadzał tu swoje porządki, to DRUGIE. Przy nim Jerzy Urban to polski patriota.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.