Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Czy Sławomir Mentzen biegiem ucieknie z bolesławieckiego rynku?
22745
oprych
5 maja 2025r. o 12:54
~~Bolecnauta napisał(a): Pamiętasz w jaką siłę urosły brunatne siły aby później przekształcić się z kolei w czarne? Wiesz jak to się skończyło? Chesz by to powróciło? Jeśli niemiecki sąd swoim wyrokiem potwierdza to że niemieckiego polityka z AfD można nazywać faszystą to wie co robi.

A wiesz że Adolfek pierwsze co zrobił to zdelegalizował wszystkie inne partie.
Historia się powtarza?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~klucznick niezalogowany
5 maja 2025r. o 16:18
Nie ma na tym wiekszej brunatnej siły niż smierdzące gowno z poddasza.
~~Rosyjska hulajnoga niezalogowany
5 maja 2025r. o 17:19
Po tym co od..*.ał Sutener z tym mieszkaniem teraz to rosyjski chłopczyk na hulajnodze ma największe szanse wygrać z Trzaskowskim w drugiej turze.
~~5 Mentzena niezalogowany
5 maja 2025r. o 17:22
~~Rosyjska hulajnoga napisał(a): Po tym co od..*.ał Sutener z tym mieszkaniem teraz to rosyjski chłopczyk na hulajnodze ma największe szanse wygrać z Trzaskowskim w drugiej turze.

Na hulajnodze to pewnie tak.
~~skorn niezalogowany
5 maja 2025r. o 19:25
Dylemata mam, będę głosował na Mentzena , tak jak 3 kronie ode mnie młodsi szczyle . Jestem głęboko wierzącym katolikiem . Jezus był żydem a mój Mentzen w swojej 5 -tce głosi że nie chce żydów.
To co , mam się Jezusa wyrzec ?
~~Zack niezalogowany
5 maja 2025r. o 20:27
~~skorn napisał(a): Dylemata mam, będę głosował na Mentzena , tak jak 3 kronie ode mnie młodsi szczyle . Jestem głęboko wierzącym katolikiem . Jezus był żydem a mój Mentzen w swojej 5 -tce głosi że nie chce żydów.
To co , mam się Jezusa wyrzec ?

Nikt ci nie każe wyrzec się Jezusa, chociaż wątpię czy w cokolwiek wierzysz.
Jeżeli Mentzen powiedział kiedykolwiek, że nie chce Żydów, to może chodziło o to, że nie toleruje ich tak jak oni nas w polityce.
I tak będziesz głosował na Trzaskowskiego tj. na człowieka podstawionego przez sługę Niemiec Tuska.
Więc jakie to ma dla ciebie znaczenie jak i tak nie wspierasz Polaków?
~~Zack niezalogowany
5 maja 2025r. o 20:38
Słucham często Mentzena i nie słyszałem o 5 o którą go oskarżacie.
Kiedyś być może coś tam powiedział, niestety czasy się zmieniły. Cytując Trzaskowskiego i Hołownię.
~~brat Lucjana niezalogowany
7 maja 2025r. o 4:44
Sławomir Mentzen

Nawrocki zrobił rzecz całkowicie obrzydliwą. Przejął mieszkanie od starszej i schorowanej osoby, nie płacąc za nie. Do tego skłamał u notariusza, że zapłacił, zmusił też do kłamstwa sprzedającego mieszkanie. Nie jestem w stanie sobie wyobrazić, jak coś takiego może być akceptowalne dla kogoś z jakąkolwiek wrażliwością społeczną. Tymczasem cały PiS tego broni. I to co godzinę w inny sposób, bo wersje obrony zmieniają się cały czas.

Ale nie będę udawał, że nic się nie dzieje, nie będę bronił tego, co zrobił Nawrocki. Może u was w PiS, toleruje się dowolne świństwa, tylko dlatego, że zrobił je ktoś od was, ale to nie jest normalne. Jestem teraz atakowany, bo mówienie o tym, jak Nawrocki zdobył mieszkanie, jest wbrew interesowi Polski, bo działa na korzyść Trzaskowskiego. Nie można mówić prawdy, bo to szkodzi Polsce. Nie można mówić prawdy, bo to pomaga Tuskowi.
Wiadomo, że pisowcy nie tylko na urlop jeżdżą dla Polski. Kradną też dla Polski, przecież nie dla siebie. Wszystko dla Polski. I krytykować ich też nie można, bo to nie jest w interesie Polski. W interesie Polski jest to, żeby nie rządzili ludzie nieuczciwi, ludzie bez zasad, zdolni do dowolnej niegodziwości. W interesie prawicy jest to, żeby ludzie skompromitowani tej prawicy nie reprezentowali. Bronienie złodziejstwa jest wbrew interesom Polski, wbrew interesom prawicy, jest wbrew prawdzie i jakimkolwiek zasadom. Może i jest zgodne z interesem PiS, ale oznacza to, że ten interes jest zupełnie sprzeczny z interesem Polski, prawicy, sprzeczny z zasadami.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo