Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Mentzen przemawiał do tłumów! Krytykował PO i PiS, rozdawnictwo i zakaz mowy nienawiści [FOTO, WIDEO]
~~Chabrowa Macierzanka niezalogowany
wczoraj o 9:00
~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ZSRR napisał(a): Nawrocki, Mentzen, Braun.
3 ruskie wtyczki Kremla.

Hmmmm z tego co człowiek zauważył to Herr Tusk z włodarzem Rosji przytulał się na sopockim molo

Ale nie zauważył kiedy to było (długo przed wojną) i poglądami Konfie najbliżej do Putina.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kupiłem nick niezalogowany
wczoraj o 10:22
~~Chabrowa Macierzanka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ZSRR napisał(a): Nawrocki, Mentzen, Braun.
3 ruskie wtyczki Kremla.

Hmmmm z tego co człowiek zauważył to Herr Tusk z włodarzem Rosji przytulał się na sopockim molo

Ale nie zauważył kiedy to było (długo przed wojną) i poglądami Konfie najbliżej do Putina.

Nie ważne kiedy to było , ale się przytulał. Liczy się fakt , to Herr Tusk chciał tolerować Rosję taką jaką jest. I jeszcze jedna sprawa to w chwili kiedy Herr Tusk przytulał Putina to Tuskowi w żaden sposób nie przeszkadzała aneksja Krymu ??
wczoraj o 10:26
Gdzie był Donald Tusk, gdy Rosja atakowała Krym w 2014 roku? Dlaczego milczał, gdy Putin wraz z Niemcami budował Nord Stream? Kto tu niby jest ulubieńcem Putina?
Mentzen
Braun
Czy Herr Tusk ??
~~Eee niezalogowany
wczoraj o 10:29
~~Kupiłem nick napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Chabrowa Macierzanka napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ZSRR napisał(a): Nawrocki, Mentzen, Braun.
3 ruskie wtyczki Kremla.

Nie ważne kiedy to było , ale się przytulał. Liczy się fakt , to Herr Tusk chciał tolerować Rosję taką jaką jest. I jeszcze jedna sprawa to w chwili kiedy Herr Tusk przytulał Putina to Tuskowi w żaden sposób nie przeszkadzała aneksja Krymu ??

Kaczyński pił wódkę z Kiszczakiem , ciekawe czy przy gorzale uzgadniali we 2 postanowienia Stanu Wojennego ?
~~analityk niezalogowany
wczoraj o 10:31
~~Kupiłem nick napisał(a): Gdzie był Donald Tusk, gdy Rosja atakowała Krym w 2014 roku? Dlaczego milczał, gdy Putin wraz z Niemcami budował Nord Stream? Kto tu niby jest ulubieńcem Putina?
Mentzen
Braun
Czy Herr Tusk ??

Ty musisz być bardzo samotny , nikt ciebie nie lubi , nie masz przyjaciół . Za niedługo przeczytamy ze następny desperat skoczył z wiaduktu.
14240
M21W2
wczoraj o 11:14
~~Jasio napisał(a): Krytykował mowę nienawiści? No to teraz wiadomo dla każdego normalnego człowieka czym kieruje się Lucjan z Ocic i Jurgen z Hamburga..

" Krytykował mowę nienawiści ", z tego powodu na niego na pewno nie zagłosujesz .
~~siostra Bożenka niezalogowany
wczoraj o 11:23
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jasio napisał(a): Krytykował mowę nienawiści? No to teraz wiadomo dla każdego normalnego człowieka czym kieruje się Lucjan z Ocic i Jurgen z Hamburga..

" Krytykował mowę nienawiści ", z tego powodu na niego na pewno nie zagłosujesz .

Bracia , nie dajcie się prowokować , jak powiada przewodniczący Duda ,niedziela jest dla Boga i rodziny.
wczoraj o 11:26
~~analityk napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Gdzie był Donald Tusk, gdy Rosja atakowała Krym w 2014 roku? Dlaczego milczał, gdy Putin wraz z Niemcami budował Nord Stream? Kto tu niby jest ulubieńcem Putina?
Mentzen
Braun
Czy Herr Tusk ??

Ty musisz być bardzo samotny , nikt ciebie nie lubi , nie masz przyjaciół . Za niedługo przeczytamy ze następny desperat skoczył z wiaduktu.

Jeżeli tak ciebie to interesuje to nie , nie jestem samotny. Mam 3 duże psy , 3 koty , partnerkę. W jednym tylko trafiłeś. Nie mam przyjaciół mam tylko znajome twarze z którymi ewentualnie czasami się spotykam.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BZ Academy zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza