~~siostra Bożenka napisał(a): Bracia , nie dajcie się prowokować , jak powiada przewodniczący Duda ,niedziela jest dla Boga i rodziny.
~~Sąsiad zza miedzy napisał(a): CZYLI TWOJE WYZWISKA WIEJSKI CHAMIE TO BYŁA MOWA ,,MIŁOŚCI" ?
JAN SKUTECZNIE UKRÓCIŁ TWOJE CHAMSTWO I STĘPIŁ TWÓJ PLUGAWY JĘZYK.
~~Kupiłem nick napisał(a): Kurde to tu więcej chamów jest niż tylko ja ??
~~siostra Bożenka napisał(a): Bracie uważaj bo wpadnie tu Jan i znowu skopie ci dupę .I znowu będziesz uciekał skowycząc .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Sąsiad zza miedzy napisał(a): CZYLI TWOJE WYZWISKA WIEJSKI CHAMIE TO BYŁA MOWA ,,MIŁOŚCI" ?
JAN SKUTECZNIE UKRÓCIŁ TWOJE CHAMSTWO I STĘPIŁ TWÓJ PLUGAWY JĘZYK.
Pozdrawiam " sąsiada " i miłej niedzieli życzę . Nie pij więcej .
Dopisane 16.03.2025r. o godz. 12:30:Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Kurde to tu więcej chamów jest niż tylko ja ??
Miernoty się dowartościowują wyzywając od chamów .
Zaczekaj zaczekaj żeby było jasne.
Ja jestem chamem i uważam to za moją dobrą cechę charakteru.
~~Chabrowa Macierzanka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ZSRR napisał(a): Nawrocki, Mentzen, Braun.
3 ruskie wtyczki Kremla.
Hmmmm z tego co człowiek zauważył to Herr Tusk z włodarzem Rosji przytulał się na sopockim molo
Ale nie zauważył kiedy to było (długo przed wojną) i poglądami Konfie najbliżej do Putina.
A co Wy z tym Putinem? Przecież facet walczy z neobanderyzmem i neofaszyzmem ukraińskim.
~~Kupiłem nick napisał(a): Zaczekaj zaczekaj żeby było jasne.
Ja jestem chamem i uważam to za moją dobrą cechę charakteru.