~~umorusany czajnik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Beka napisał(a): Mentzen to Polskie nazwisko ?
Oczywiście że nie.
Co innego Sławomir Neumann z PO, to typowo polskie nazwisko.
~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bakłażanowy Powój napisał(a): Silna ,bogata Polska. Program: 1) Suwerenność 2) Silna armia 3) Bezpieczne granice 4) Silna gospodarka 5) Niskie i proste podatki 6) Zatrzymanie lewicowej ideologii 7) Obrona wolności słowa 8) Wolność osobista 9) Odrzucenie Zielonego Ładu. 10) Bezpieczeństwo energetyczne 11) Obrona polskiego rolnictwa 12) Nie dla polskiego wojska na Ukrainie 13) Nowoczesna infrastruktura 14) Ograniczenie biurokracji 15) Obrona gotówki 16) Usprawnienie sądownictwa 17) Lepsza edukacja 18) Wydajna ochrona zdrowia 19) Uwolnienie kryptowalut 20) Koniec walki z kierowcami. Kto ukończył szkołę ten zrozumie.
I jeszcze jak do tego by dorzucił Sławeczek
Legalną marihuanę
Legalna prostytucje
Legalne kasyna
Legalna eutanazja
Legalna aborcja
~~Ciemnoróżowy Złocień napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bakłażanowy Powój napisał(a): Silna ,bogata Polska. Program: 1) Suwerenność 2) Silna armia 3) Bezpieczne granice 4) Silna gospodarka 5) Niskie i proste podatki 6) Zatrzymanie lewicowej ideologii 7) Obrona wolności słowa 8) Wolność osobista 9) Odrzucenie Zielonego Ładu. 10) Bezpieczeństwo energetyczne 11) Obrona polskiego rolnictwa 12) Nie dla polskiego wojska na Ukrainie 13) Nowoczesna infrastruktura 14) Ograniczenie biurokracji 15) Obrona gotówki 16) Usprawnienie sądownictwa 17) Lepsza edukacja 18) Wydajna ochrona zdrowia 19) Uwolnienie kryptowalut 20) Koniec walki z kierowcami. Kto ukończył szkołę ten zrozumie.
Legalną marihuanę
Legalna prostytucje
Legalne kasyna
Legalna eutanazja
Legalna aborcja
Od burdeli to chyba taki jeden z pisu a od eutanazji i aborcji to lewactwo z kało.
~~Kupiłem napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ciemnoróżowy Złocień napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Kupiłem nick napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bakłażanowy Powój napisał(a): Silna ,bogata Polska. Program: 1) Suwerenność 2) Silna armia 3) Bezpieczne granice 4) Silna gospodarka 5) Niskie i proste podatki 6) Zatrzymanie lewicowej ideologii 7) Obrona wolności słowa 8) Wolność osobista 9) Odrzucenie Zielonego Ładu. 10) Bezpieczeństwo energetyczne 11) Obrona polskiego rolnictwa 12) Nie dla polskiego wojska na Ukrainie 13) Nowoczesna infrastruktura 14) Ograniczenie biurokracji 15) Obrona gotówki 16) Usprawnienie sądownictwa 17) Lepsza edukacja 18) Wydajna ochrona zdrowia 19) Uwolnienie kryptowalut 20) Koniec walki z kierowcami. Kto ukończył szkołę ten zrozumie.
Legalną marihuanę
Legalna prostytucje
Legalne kasyna
Legalna eutanazja
Legalna aborcja
Od burdeli to chyba taki jeden z pisu a od eutanazji i aborcji to lewactwo z kało.
O tym co pisałem wyżej to państwa mądrzejsze od polski dobre pieniądze tłukom za to